Hotad av sin egen chef

Anna Kumlin, polischef i Sala kritiserade öppet omorganisationen inom poliskåren i en intervju i SVT Västmanland. Svaret från Polischefen i Västmanland, Lena Tysk kom blixtsnabbt – Har du sagt något om detta i media så är du död!  Hårda ord – hot – från en polischef till en annan.  Är det för att hävda sig som vissa kvinnliga poliser beter sig på detta sätt?

Kumlin                                             Tysk

När Tysk blir tillfrågad om detta vägrar hon svara och lägger på luren. Kumlin säger till SVT – Jag måste hantera det här för mig själv först, jag vill inte kommentera det just ju.

Upprinnelsen är att Kumlin uttryckte stor oro och kritik inför omorganisationen som skall träda i kraft i november.

Får man dödshota en kollega?  Vill gärna hänvisa till 75-åringen som dömdes för olaga hot denna lag måste ju även gälla polischefer…………….

 

19 thoughts on “Hotad av sin egen chef

  1. Ett mycket fräckt och föga kollegialt beteende, vilket rimmar illa med den polisiära föreställningen om dessa lagens oförvitliga upprätthållare och samhälleliga föredömen. Den kulturfascistiskt orienterade polischefen markerar sin hållning som regimens lojala redskap och dristar sig till att hota de inom polisväsendet anställda som äger ett tillräckligt mått sinnesnärvaro och kurage för att ifrågasätta ledningens agenda.
    Kumlin har ingenting att skämmas för, och den vetskapen skall guida henne genom denna prövning.
    Andreas.

  2. Kumlin verkar kunna vara den som har ansvar och brinner för sitt jobb och vill att det skall fungera. Det är väl det fullständiga raset i uppklarandeprocent inom polisen som sprider den upprörda infekterade stämningen. Omorganisationen tycks vara ganska hänsynslös och skadlig mot det praktiska polisarbetet och det är främst poliserna på fältet, som utsätts för de skadliga bristerna har jag förstått.

    • Med tanke på länken om 75-åringen. Före 1970-talet skulle de två busungarna skämmas för att de var så oförskämda och aldrig att det skulle leda till en polisanmälan mot den som tog ansvaret.
      Det är uppochnedvända världen i samhällsklimatet.

  3. Diktaturens kreatur utmärker sig allt mer i det mycket sjuka och fallna Sverige.Men svenska folket verkar nöjda då inga massdemonstrationer synes eller höres.

  4. Bra chefer inom polisen är det ont om. Och inget utrymme för kritik finns heller. Toppstyrningen är total.

  5. Säkert order till Eliassons knähundar att så här ska minsta kritik bemötas med hot och mobbing. Men som Svetsarn konstaterade inom polisen finns inga problem allt är bra.

    • Enligt Folkbladet går polisledningen nu ut och säger att man även ska mörka bilbränder. De är för många och då måste man lägga locket på så att valmanskåren slipper veta och väljer fel parti. I stället ska man lyfta fram trevliga händelser. (Vilka finns det?).

  6. Naturlig utveckling om IS styr i poliskåren!
    Varför ska vi annars låta muslimer härja fritt i vårt fosterland?

    • De är värre. Kvinnor är ofta grymma, långsinta och elaka vet jag av egen erfarenhet av att ha arbetat ihop med kvinnor (är själv kvinna). De vet inte vad fair play är, utan baktalar och hatar. Är det därför polisen är så undfallande och förstörd idag, för att de har kvoterat in kvinnor både som chefer och som vanliga poliser?
      Kulturmarxismen och feminismen är mycket destruktivt för vårt land.

Kommentera