Vad händer när en armé på 100000 våldsamma, illegala unga män släpps lösa i landet?


INVANDRING. Som ni vet finns det förorter brinner. Polis, räddningstjänst och ambulanspersonal utsätts för stenkastning och hot, bilar bränns, det sprängs och skjut, knivhuggningar och våldtäkter. Stölder och människohandel. Vi har över 55 no-go zoner i Sverige, även om politikerna använder andra beskrivningar, men det är områden där polisen inte klarar av att upprätthålla lag och ordning, vad de än kallas. 

Då, ja ni ser själva, polisen ska storsatsa mot fortkörare med målet att inte en enda ska komma undan.

svt_fortkorare

-Pettersson noterar samtidigt att fler och fler asylsökande nekas uppehållstillstånd och ska resa hem. Några stycken gör förvisso det, men många går under jorden och kommer att vara kvar i landet illegalt, utan bostad och lagligt försörjning.

De naiva tror kanske att de kommer att lägga sig ner och dö. De som inte dör frivilligt kommer att försöka överleva på något sätt och då återstår svartarbete och/eller annan brottslighet.

Vad tror ni att 50000 till 100000 illegala invandrare tänker försörja sig på medan polisen satsar på fortkörare? Vad tror du statsministern? Kommer Sverige att bli tryggare?


19 responses to “Vad händer när en armé på 100000 våldsamma, illegala unga män släpps lösa i landet?

 • Asylrätt betyder inte asylgaranti | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson säger att Arpi naturligtvis har rätt och funderade igår på vad som händer när de unga männen som vi inte borde ha släppt in i landet vägrar åka härifrån… […]

  Gilla

 • Tobbe

  Eliasson pissar på oss igen. Nåja men med lite tur lyckas man kanske dra in lite bötespengar till statskassan att stoppa i det stora svarta hålet.
  Vad gör man om man stoppar någon som anser sig leva under Sharia lag och därför inte tycker sig behöva acceptera en bot…

  Gilla

 • Lisa.

  Det behövs tydligen mer pengar till asylparasiterna.

  Gilla

 • age

  Va’ bra att poliserna tar de riktigt allvarliga brottslingarna i vårt fosterland, de som kör bil 10 km/timmen för fort!

  Invällarna, som dödar, bränner, våldtar, hotar och mycket mer är det ju synd att störa. Man får inte kränka dem för då får de rätt till stora ersättningar.

  Stackar våra fina, högt utbildade poliser, som måste göra så löjliga jobb.
  Nästa steg i degraderingen är väl att städa zigenarlägren.

  Jag blir illamående av missförhållandet för poliserna.

  Gilla

 • rannug

  S har nog klurat ut att det jäser hos en stor andel S väljare som kan tänka sig SD istället. S ledningen är då så förslagen att de ljuger folk rakt upp i ansiktet, är det någon här som tror att svenska myndigheter kommer att lyckas få ut 50 000-100 000 individer på drygt 2 månader inte ens om de får hela nästa år på sig. http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Varje normalt sinnad och laglydig medborgare avskyr naturligtvis de trafikfarliga fartdårar som vi alla ser prov på längs våra vägar. Emellertid är denna prioritering, med tanke på den eskalerande laglösheten i övrigt, så provokativt omotiverad att man tar sig för pannan. Den för samhället så maktpåliggande yrkesgrupp som polisen utgör, har förlorat sin heder och trovärdighet. Det kommer att ta decennier att återupprätta deras anseende och respektabilitet, om det ens är möjligt efter de senaste årens vanstyre, handlingsförlamning, omtanke om importerade lagbrytare och sympatier för HBTQ-maffian. En gång i tiden ansågs nämligen ordningens upprätthållare som föredömen. Nu uppträder de dessvärre allt oftare som bugande lakejer inför patraskpatronerna.
  Andreas.

  Gilla

 • Involuntarium

  Jojo Kling och Klang mot hundratusen unga arga män! Nä det går ju inte, men säger någon vi har ju militären! Nä det går ju inte heller för de har ju varken manskap eller utrustning, men säger någon vi har ju hemvärnet! Nä men det består ju till största delen av gamla gubbar utan fysik, smidighet och utrustning!

  Konstaterar krasst tydligen har vi inte något att sätta emot etthundratusen unga arga män som överhuvudtaget aldrig skulle ha passerat de svenska landsgränserna!

  Stefan Löfven förstår du överhuvudtaget vad du och din regering ställt till med? Fy fan för något så svagsint, svagbegåvat, naivt och enfaldigt!

  Stefan Löfvenavgå,, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gillad av 1 person

 • Grune

  Vad svetsaren gör och tänker skiter jag i för sådana här saker begriper han ingenting om.

  Gillad av 1 person

 • Ullabella

  Mitt förtroende för polisen är förbrukat.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Klart det är ju vad polisen klarar av idag, att sätta fast fortkörare sätta dit Svenssons för felparkering, man får ju dra in lite stålar så att det kan betala alla uppeldade polisbilar, sen får ju Bostadsinbrott, våldtäkter ,gruppvåldtäkter, rån av gamlingar och allsköns importerad brottslighet läggas undan på hög för att sen slängas när det tar för stor plats?
  Visst fan är där många fartdårar som skulle sättas dit, men att prioritera
  detta fram för alla andra grova brott, är så korkat att det bara kan ha sitt ursprung hos rikspolischefen!

  Ett litet tips till polisen, vi har ett par Araber i Malmö med över 20-30 miljoner
  i obetalda parkeringsböter? Men där har ni väl gett upp, det nya frälset får man inte besvära för mycket, så det bär lättare att åka ut och skinna Svensson!

  Gillad av 1 person

 • Thomas

  Glöm inte att påpeka vad Pettersson skriver för ”polisen” som stoppar dig för fortkörning, alternativt tryck gasen i botten och se vad som händer. Troligen ingenting!

  Gilla

 • Eyes Wide Open

  Polisens uppdrag är tydligen att förbättra statistiken. De kommer att lösa SÅ många brott. Har de tur kan de få fast ett antal svenssons som kört 10 km för fort eller korsat någon heldragen linje.

  Få se nu, polisen har stort överseende med mord, våldtäkter, bilbränning, fyrverkerier (= handgranater), stenkastning mot blåljuspersonal m.m. Det som de gärna ägnar sig åt är att sätta dit de medborgare som nyttjar yttrandefriheten (demonstranter som protesterar mot gruppvåldtäkter m.m.) och som kör över heldragen linje. Det är en mycket vek och konstig polis vi har. Jag såg en bild på några polismän som uppträdde i rosa tyllkjol, det är mycket passande för vår nya poliskår.

  http://www.friatider.se/polisens-transvestitsatsning-med-rosa-kjolar

  Tack Ledare Löfven och Politruk-polis-nermonterare Eliasson. Ni skapar ett fullständigt vedervärdigt samhälle, men det är planerat eller hur? Ni vill uppenbarligen ha motsättningar och hat i landet så att ni snarast får till NWO och era belöningar i form av välbetalda banktjänster (likt bilderberg-liraren Ruinfeldt).

  SD 2018, men helst tidigare!

  Gillad av 1 person

 • JEX

  Det gäller att vara beväpnad och beredd idag annars är man knivskuren,rånad,våldtagen och död innan Polis och ambulans kommer.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Målet: Ingen fortkörare ska komma undan! Böter ska finansiera Dan Eliassons nya armband och polisinsats ”Brott lönar sig”

  Gilla

 • Janne

  Känn ingen oro svenska bröder och systrar, vi kommer nämligen att få fri tillgång till polisens svartvita armband som skyddar och frälser oss från ondo…
  Janne

  Gillad av 1 person

 • Benke

  Ynkryggen Eliasson måste väl kunna skryta om nånting

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: