De unga är klokare än man tror – demokratidag inställd

DEMOKRATI. Demokratidagen för unga fick ställas in, det kom bara en enda åhörare till socialdemokraternas ”antirasistiska” arrangemang där de skulle sprida att alla invandrare är offer och de vita rasister. Heder åt alla unga som stannade hemma. 

sr_demokratidag

SVT:s barnprogramledare Behrang Miri, som tydligen fått dispens från ST:s regler för att jobba åt socialdemokratiska ABF fick därför åka hem med oförrättat ärende som brukar vara att sprida propaganda för palestinier och andra invandrare med bakåtvänd keps.

Behrang Miri är annars känd för att ha försökt kasta ut Tintin från Kulturhuset för att han var afrofobisk och för att försöka ge bort Sverige till alla på Melodifestivalen…

-Pettersson tycker Miri är en värdig representant för socialdemokratin och ”opartiska” SVT, läs HÄR…

SVT, förbjuder politiska budskap i Melodifestivalen, men tillät på bästa sändningstid, inför fyra miljoner tittare, Behrang Miri att propagera för fri invandring.

På SVT:s hemsida skrev man 2013 att Behrang Miri har ett stort samhällsengagemang och ser ”Melodifestivalen som en stor möjlighet att nå ut med sitt budskap”.

”Jalla dansa sawa”

Eeeeeeeej , Asie, Afrique/
Eeeeeeeej, Europe, Amérique/
Eeeeeeeej, alla ska me/
Ett, två, tre, aleeeeeeee/
[…]
Shu, öppna dörren kompis välkommen in/
Varför är det så att vissa inte välkomnas in/
Till vår blå gula fest, ser du där kom en till/
Ti ti ti ti till, vi bör välkomna in/
Ensamkommande, havande, stående/
Rik, ful, fattig, fin, krypande, gående/
Lyssna nu, slå er ner, jalla jalla/
Jag bevattnar blåsippan och ger den till alla/

23 thoughts on “De unga är klokare än man tror – demokratidag inställd

  1. Att det var Behrang Miri gläder mig speciellt. Kan inte med denne självgode idiot. Säg något fint han har bidragit med till Sverige?

  2. För en gångs skull sympatiserar jag med S – ungdomarna!

    Det är inte vi som avlat ungar som Afrika inte kan föda!
    Det är inte vi som ska straffas för det heller!
    Det är inte vår mat som ska föda hordarna med ungar från Afrika!
    Finns bara en lösning: Tvångssterilsering!
    Deras hjärnor går ju inte att påverka.

  3. Sjuk dåre! Vad menar han med: ”Jag bevattnar blåsippan”, tror ni? Antingen betyder det att han pissar på det svenska. Eller också att han våldtar svenska tjejer. Anringen eller, eller hur? Så vilket vidrigt äckel!!!

  4. Varför måste just Sverige vara ”Allamansland”? Var har de fått det ifrån?? Allt vårt åt precis vem som helst som ska komma hit och förse sig? Den som är fattig: kom till Sverige! Den som har problem med hälsan: kom till Sverige! Den som har slarvat med tandborstningen: kom till Sverige! Den som har behov av utbildning: kom till Sverige! Den som har gamla föräldrar som behöver försörjning: kom till Sverige! Allt åt alla: kom till Sverige!

    Den mest stupida korkade regering vi någonsin haft tar emot alla och nekar ingen tillträde som vill söka asyl (även om det är emot de avtal som gäller, typ Dublinförordningen). Svenskarna betalar.

    Jag vill inte bo i ett globalistiskt projekt. Jag vill att Sverige ska bli ett eget land, en nationstat, precis så som det var innan galenskapen tog vid!

    Avgå, Löfven, du må åka runt i världen som den store statsman du inbillar dig att du är, medan alla hånskrattar bakom din rygg. Ditt enda värde för dem är att du är tillräckligt dum för att skänka bort vårt land, det land som du fått FÖRTROENDET att vårda åt oss. Fy f-n!

  5. Räkna med repressalier, demokraterna tillåter inte dylika uppror mot den heliga demokratin, mångfalden, värdegrunden eller nåt annat de hittat på att förtrycka oss med!

  6. Demokratidag då är väl Socialdemokraterna riktigt fel ute, är det inte mer diktatur när Socialdemokraterna låter partipiskan vina!

    Nåde den som har en egen uppfattning i för socialdemokratin viktiga ärenden och frågor!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  7. Kunde inte idioterna i sozzeriet begripa att ingen jävel orkar varken se eller höra mer om detta förbannade vansinne. Skiten står redan folk upp långt upp över öronen…

  8. demokratidagen . blev inställd PGR av DET var den bästa demostrationen i vårtid 1 KOM talar sitt tydliga språk .FÖRSTAR MAN INTE ETT SÅ TYDLIGT AGERANDE , SÅ ( FINNS DET INGET HOPP)

  9. Hoppas att det är så! Att det inte går att vilseleda och lura ungdomarna hu länge som helst!! Äntligen, känns som en lättnad, hoppas det kommer att hålla i sig trots den hårda propagandavåg som barn och ungdomar nu troligen kommer att utsättas för.

Kommentera