Actimel reklam ändrad?!!

Jag har lagt märke till att Actimel  har ändrat sin reklam. Tidigare matade bonden smågrisar med flaska. Den delen är nu borttagen?? Finns det någon logisk förklaring? Att den skulle vara för lång köper inte jag. Jag tror det har med våra vänner grisarna att göra!!

Detta är originalet – den som visas på TV nu är minus grisdelen

 

10 thoughts on “Actimel reklam ändrad?!!

  1. Anledningen tror jag är, att Araberna tror Grisen är
    ett understatement…att elaka Svennar syftar på att de
    är de som på videon är Spädgrisen?

  2. Mäkta besynnerligt att hederliga fyrbenta svin plötsligt blivit tabubelagda, samtidigt som horderna av de tvåbenta dylika fortlöpande höjs till skyarna och betraktas som det absoluta idealet. Det är inte utan att man medelst ett i mjugg anlagt leende anar att våra grisproducenter framledes kan komma att spela en icke föraktlig roll i kampen om Svea Rike! Till ovan nämnda ökenbarbarers ohöljda förskräckelse…
    Andreas 🙂

  3. Självklart har det med ”grisarna” att göra, kan väl inte finnas annan motivation! Det är ju inte gratis att skapa nya och göra om reklamfilmer, ytterligare kostnader som läggs på de hårt arbetande svenskafolket!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  4. Den här bondens framfart av att dricka Actimel kan väl jämföras med när någon läst citat ur en viss bok?

  5. Aj Aj inte göra reklam för Nasse kött i Dagens mångkulturhelvete Absurdistan? Trots att 95 % av Svenska folket gillar fläskkött, så
    är det givetvis dom 10% av annan nationalitet som ska bestämma vad reklamen ska innehålla, dessutom utan att ha gjort anspråk på detta?
    Ryggradslösa och ängsliga reklammän vågar inget annat, annars kommer dom att stå till svars inför Media?

  6. Märkligt, ökenbarbarerna är laktosintolleranta och torde därmed inte utgöra Actimels marknad.

Kommentera