Asylboende i Sigtuna brinner!

I natt, 01.48  kom larmet om att det brann i en villa som är ett asylboende. I villan bodde 9 asylsökande och 2 personal. Alla kunde ta sig ut oskadda. Villan går däremot inte att rädda. Den brinner fortfarande och släckningsarbetet kommer att pågå frampå förmiddagen Polisen rubricerar branden som grov mordbrand, frågan är vem som är skyldig. Statistiken säger att den startade inomhus!!  SVT rapporterar och har fotat.

untitled-png

 

12 thoughts on “Asylboende i Sigtuna brinner!

  1. Tur för Abzurdska bönderna att det rådde torka i somras.
    I Tyskland har det nu blivit lantbrukarnas tur att berikas. Dagligen eldar man upp deras hö och lador.De som lagrat sin halm ute på fälten,får sina balar uppeldade av de importerade,nästan tre dagar i veckan….
    Ovanpå detta saboterar de inhemska ”djurvännerna” djuren i stallar,och ute på betet släppes de fria av dessa aktivister.

  2. Nationens fiender, de som monopoliserat tolkningsföreträdet, umgås minsann inte med några planer på att vidgå det bittra faktum att enorma värden dagligen går till spillo via deras allmänfarliga politik. Nämn ett enda datum då vi inte kunnat läsa om bränder, våldtäkter, stölder och vandalisering som en direkt följd av asylinvasionen! Inget europeiskt land har något att vinna på denna medvetna strategi, men vi har allt att förlora. Rättssäkerheten är bara ett exempel på en del av det Sverige som nu fått skatta åt förgängelsen. Mordbrand är ett naturligt inslag i inkräktarnas skaderepertoar och vi förväntas antagligen tycka synd om dem, samtidigt som alla försäkringspremier höjs. Personligen sticker jag icke under stol med att jag önskar både asylantparasiter, EU-migranter och politikerpatrask åt helvete!
    Andreas.

    • Den kan man bespara sig… Vågar gissa,att det som brukligt var en vanlig gaständare.Tändstickor anses ju var out,och finns knappast mer att finna i öppna handeln !

  3. I sammanhanget ska man inte glömma bort den påverkan på luften som en brand innebär, verklig miljöförstöring med gud vet vad för material som brinner upp.

    • Vi får heller inte glömma bort att transportera folk över halva klotet till ett klimat som i princip ständig uppvärmning (en medelårstemperatur mellan 8°C och -1,5°C) vars jordbruk klarar av ursprungsbefolkningens 7,5 miljoner invånare inte heller är miljövänligt.

  4. Asylturistandet höjer inte bara våra skatter, de höjer också gemenemans försäkringspremie genom asylturistparasiternas oförmåga att visa respekt mot sina beskyddare svenskafolket!

    Stefan Löfven du glömmer väl inte att inlämna din avgångsansökan idag på veckans sista arbetsdag för oss hårt arbetande svenskar och till gruppen hårt arbetande svenskar räknas inte du och din regering!

    • Det var just det Jan Tullberg kom fram till i sin analys. Av (den dåvarande) kostnaden på 250 miljarder belastade hälften de offentliga budgetarna och hälften privatpersoner i form av undanträngningseffekter och kostnadsökningar. Det ger 12 500 per person i snitt men eftersom alla inte är närande blir minst 10% mer.

      Inte nog med att brottsligheten och den allmänna oredan ökar, du betalar dyrt för det. Kanske rent av 30 000 kr per år i snitt.

  5. Asylinvandringen kommer att förstöra fastigheter för minst 5000 miljarder och det är nog inte bara brand som är problemet.

Kommentera