Polisen hade inte tid, låste in tjuvarna

BROTTSLIGHET. En söndag i juli kör hela familjen Ström, med barnen Emil och Ida, in vid Solnan där mamma Agneta Olofsson, 43, växte upp. Då ser de skåpbilen parkerad tvärs över vägen. När Carl Eine kommer närmre ser han att dörren står öppen till en militär förrådsvagn på gårdsplanet.

Där inne rotar två killar omkring. De påstår sig vara ute på fisketur och bara se sig omkring, men Carl Eine Ström bestämmer sig för att vägra låta dem slippa ut ur militärvagnen.

Agneta och Carl Eine ringer polisen och får rådet att åka därifrån, och låta tjuvarna komma undan för de har inte tid – men att först ta ett bra signalement, men polisen ber dem fråga tjuvarna om lov innan de tar några bilder på dem!!!

Carl Eine meddelar ilsket polisen att det inte är aktuellt att åka hem och att han tänker stå kvar i vagnsöppningen.

– Du behöver inte komma i dag utan du kan vänta några dagar, för att jag tänker binda fast dom här!

Ett hot han kanske inte tänkt göra verklighet av, men som han tänker kan fungera att säga. När polisen påpekar att det kan vara olaga frihetsberövande säger han att han är beredd att ta sitt straff.

– Jag har semester 10 veckor nu så det passar bra!

Läs mer…

-Pettersson undrar om det är en medveten strategi från regering. Inga poliser, inga gripanden, inga rättegångar, inga dömda, massor med pengar att spara och enligt statistiken kommer då brottsligheten att minska så Jerzy Sarnecki får rätt och Magnus Betnér kan fortsätta säga att ”Sverige har aldrig varit tryggare” och Stefan Löfven kan fortsätta med ”det går bra för Sverige”…

10 thoughts on “Polisen hade inte tid, låste in tjuvarna

  1. polisen var upptagen med dialogutb. koka halalkorv och kaffe, trafikkontroller, åka till gottland för att kväsa svenskar e.t.c.

  2. Påminner/tipsar om storyn/skrönan om de som hade inbrott i garaget och ringde polisen.
    ”Vi har tjivar i vårt garage, kom omedelbart!”
    ”Tyvärr vi har ingen patrull, återkom i morgon”
    OK lade på luren och väntade i 10 minuter…
    ringde igen:
    ”Hej det är jag igen, nu är det ingen brådska jag sköt båda så ta det lungt bara.”
    Och lade på….
    Inom 20 minuter kom flera patruller och helikopter……
    Poliserna blev arga då det uppenbart varit ”false flag”
    Nåja sa mannen:
    ”Detta med att det inte fanns patrull var ju också ”false flag””

  3. Det är märkligt, att svenska politiker, jurister, poliser och ’journalister’ – i sådan extrem enighet – agerar och propagerar för att svenskarna skall ta lagen i egna händer.

    De numera kastrerade poliserna vägrar att infinna sig vid pågående brott. De könlösa juristerna släpper fria den värsta sortens kriminella kräk – gruppvåldtäktsmän från Långtbortistan. De perversa politikerna förstör polisens organisation, som totalt organiserats om för att enbart slå ned protesterande svenskar. Och det värsta packet av alla, de som har fräckheten att kalla sig journalister, tramsar om berikning från ’fredens religion’ – den religion vars bokstavstrogna fanatiker följer profetens påbud slaviskt och våldtar dhimmie-kvinnor (alltså svenska kvinnor) på löpande band.

    Något annat skäl, än att ovanstående ’samhällets stöttepelare’ verkligen innerst inne vill att svenskarna totalt skall tappa respekt för lag och ordning, kan knappast finnas. Uppenbarligen vill de se att svenskarna släpper alla hämningar och börja slakta utlänningar – laglydiga likaväl som brottslingar – så att kravallstyrkorna kan få ägna sig åt det som de inrättats för: Massakrera och döda svenskar.

    För dessa, våra maktgalna djävulsdyrkare i politik, förvaltningar och media, längtar efter att se blod och hjärnsubstans forsa över gatorna, att se blodshämnd, hedersmord och gangstervälde bli vardag och att se liken staplas i högar. Först då kan makthavarna känna att de har fullföljt sitt sataniska verk – att förstöra Sverige för gott.

  4. Absolut, utan tvivel så de som egentligen styr det här landet styr också, både polisen och militären.
    Trenden är helt klar. Det är kaos som eftersträvas, därför sitter Eliason som polischef och ordern är given: GRIP BARA SVENSKAR!

  5. Naturligtvis är det fråga om en medveten strategi! Det ingår ju i det Nya Sveriges agenda att förnedra de laglydiga medborgarna och att hålla brottslingarna om ryggen. Polisens nonchalans emfaseras via det faktum att man påpekar att brottsoffret gör sig skyldig till olaga frihetsberövande om han inte låter tjuvarna löpa. Olaga intrång och tillgrepp var tydligen av underordnad betydelse. Incidenten utgör ännu ett bevis på att gemene man icke har någon polisiär assistans att förvänta sig i ett utsatt läge. Som sagt, vi får nu anpassa oss efter den anarkistiska djungellagen. Någon annan lag tycks inte vara i funktion för tillfället.
    Andreas.

    • Tycker att det är orättvist att jämföra landsförrädaren med en gris, folkförrädare är vad han är!

Kommentera