Det stinker efter zigenarna och om de politikerna som tillåter skiten

ZIGENARE. Vi skrev för en tid sedan om att några zigenare, som tagit över skolgården på Sverigefinska skolan på Kungsholmen i Stockholm och använd den övernattningsplats och toalett.

Lekplatsen ligger nedanför Kaknästornet på Gärdet. Här finns linbana, lekfort, karusellgunga, stenlabyrint och mycket annat spännande. Det finns en grill med regnskydd och bänkbord.
Lekplatsen ligger nedanför Kaknästornet på Gärdet. Här finns linbana, lekfort, karusellgunga, stenlabyrint och mycket annat spännande. Det finns en grill med regnskydd och bänkbord.

Nu är det dags igen, det som numera kallas EU-migranter, romer, tiggare, precis som det hjälper att byta namn så försvinner problemet, har använt lekplatsen i närheten av Kaknästornet, en stor lekpark, med en borg med tinnar och torn, kojor, slänggungor, en linbana och ett rejält gammaldags timrat vindskydd att äta matsäcken i om det börjar regna.

Zigenare bor där, förstör och skräpar ner, de pissar och skiter i barnens kojor, det stinker av avföring och de lämnar efter sig drivor av skräp.

 

Svevia som sköter underhållet åt Stockholms stad har en anställd som enbart jobbar med att sanera kända tillhåll för tiggare, att ta hand om skiten efter dem.

Per Gudmundson skriver i SvD:  ”Så här kan vi inte ha det. Tiggandet är ovärdigt. Lösningen på Rumäniens problem finns inte på våra trottoarer. Och fattigdom är ingen ursäkt för att använda barnens lekplats som toalett.

Det är en skam för Sverige att tiggeriet har fått breda ut sig. För varje dag som går utan att våra folkvalda tar tag i problemet växer förnedringen. För de tiggande romerna. För oss. För våra barn.

Förbud är den enda lösningen. Och kom inte och påstå att det inte går. Det senaste året har visat att politiken visst kan påverka, även sådant som aktivister hävdar är omöjligt. Tiggeriet måste bort.

Barnen ska inte behöva ta skit för att de vuxna flyr från ansvar.”

-Pettersson menar att zigenarna har ett personligt ansvar, men när de inte tar det måste politikerna ta tag i problemen i stället för att kalla SD rasister och nazister, det kommer inte att hjälpa…

Stoppa tiggeriet

34 thoughts on “Det stinker efter zigenarna och om de politikerna som tillåter skiten

  1. Är det nångra man skulle bränna på bål. Så är det ni äckliga rädda fula bonnegrisar!!!! Med storsvinet Tommy !!!!! Ni kommer ifrån Alva Myrdals FITTA hela högen!!! Ni pratar skit äter skit djävla SD NAZISTER

  2. Daterat 2014. Svenska myndigheterna vände döva örat just för att svenskarna skulle ilskna till, kasta skulden på Rumänien och ställa rumänerna i dålig dager som om rumänska folket bestod av zigenare. Som tur är vet en massa upplysta svenskar att detta inte är sant.

    https://youtu.be/HpXqulkmPTg

    De som inte kan mycket historia får läsa en trovärdig och dokumenterad artikel skriven av en svensk historiker.

    Rumäniens historia
    http://www.ogonspegeln.se/romania_history.html

  3. zigenarna kommer in på Willys och betalar cigg med visa kort ,och ha hur mycket pengar som helst till mobiltelefoner ,systembolaget mm.

    Vad är det för fel på svenska folket?

  4. Hade det funnits en OS-gren där man tävlat i att föra en politik som förnedrar sitt eget land på det mest utmärkande sättet, hade Sverige tvivelsutan tagit hem guldmedaljen. Vidare kan svenskarna anses som det mest innovativa folkslaget då det gäller att konstruera neologismer. ”EU-migranter”, dvs zigenare och allsköns tiggare och vandaler, är bara ett i raden av propagandistiska, värdeladdade eufemismer för parasitärt slödder. Vidare känner vi alla det lika suggestiva som vilseledande begreppet ”ensamkommande flyktingbarn” och ”apatiska” dylika. ”Utmaning” är ett annat kulturfascistiskt ord som borde kriminaliseras i offentliga sammanhang. Tankesmedjornas nationsfientliga verksamhet har en diger produktion i sitt syndaregister, och deras kvasifilosofiska konstruktioner levereras direkt till regimsympatisörernas desinformatörer.
    Snart får de flesta av oss åka till Biltema och inhandla en högtryckstvätt, ty förr eller senare kommer invasionen att söka sig till privata tomter.
    Andreas.

    • Instämmer men verkligheten blir inte lätt att beskriva utan några fula ord….! Svårt att alltid använda hövligt språk när bajsande zigenare kommer på tapeten eller grova brott mot människor, ex. avhuvning av kristna utförda av spöket Labans ”män”….
      Men ibland är hatmedia hövliga och tysta exempelvis vid avhuvningen av Carola Herlin och sonen Emil på IKEA i Västerås, – Statssvetsaren var där samma dag och han var mycket tyst och sa inte ett ord om brottet!
      Men håller ändå med dig, bra om vi inte använder fula ord om allt fult som sker i vårt land på grund av ansvarslösa politiker som blir Sveriges undergång på litet sikt!

  5. Ja ni som vurmar och röstar för detta respektlösa beteende, låt dem flytta hem till er nu, vinter på väg.
    Så barnen slipper stöta på dyl på sina lekplatser.
    Sunt förnuft och respekt verkar inte gälla och
    medvetna om rättigheter men inte om skyldigheter.

  6. Ett tillägg: Lagstiftningen måste ändras så att dessa individer kan avhysas omedelbart utan krångel med kronofogden, när de uppenbart bosätter sig på privat mark, naturreservat och andra platser borde omedelbart samhället se till att de avhyses, om det behövs ny lagstiftning bör det göras omedelbart, enklaste lösningen vore att ”förbjuda tiggeriet” men det vill inte S + M eftersom de är för EU och ”fri rörlighet” av kriminella och zigenarslödder….!

    • tycker dock att det är härligt att det drabbar innerstaden, helst Södermalm men Kungsholmen duger bra, hoppas det kommer mer och att de bajsar överallt i deras hissar och portuppgångar! Hahahahaha…!

  7. SOCIALDEMOKRATERNA och Stefan Löven slår sig för bröstet och skryter om platsen i F.N. och påstår att Sverige har världens första feministiska regering och att vi är en HUMANITÄR STORMAKT….-verklighetens kranka blekhet visar en annan verklighet….! Låt dessa bo på de tomma flyktingboendena eller annan plats, erbjud dessa Europeer ett värdigt och humant boende istället för gatan, – det går inte att ”förbjuda fattigdom” och 87:an har valt världens ”godaste” och humanaste politiker som vill hjälpa alla andra staters människospillror, framförallt röstade 87:an för ”fri rörlighet”….
    Ni som säger REFEGUU WELCOME – öppna Era hjärtan och Era bostäder till flyktingar och dessa utsatta romer, då kanske vi SD:are följer Edra goda exempel, för egentligen är INTE heller vi ”rasister”….(IRONI….)!

  8. Tigga på torget. Till sovplatsen för att sova.Bråka med några andra. Skita innan man somnar. Torka sig med tummen. Krypa ner i den skitiga sovsäcken…

  9. Ja det är mycket som stinker skit i Sverige idag, sju klövern,
    FI, Media, Svenska kyrkan, alla PK Nissar, USCH VILKEN
    ODÖR!

  10. Helt utanför ämnet: Tryck på den här länken, den handlar om förstörelsen av Sverige;
    https://t.co/nOx3ASV7ZJ
    Den går inte att öppna, eller hur?
    Klistra in adressen i detta fönstret en bit ner och tryck på knappen: https://hide.me/en/proxy
    Och helt plötsligt går det att läsa artikeln i Daily Mail om Göteborg, mordet på Alexandra…
    Internetcensur.
    Prova att använda hide.me där det inte går att öppna fönster.

  11. Ett par Molotov cocktails lösa problemet, bränn när lekparken helst med ohyran i, sen kan man bygga nytt när ohyran ha blivit sanerat. Stek dom i sin egen skit.

  12. Tycker PK Eliten med Ernman m.fl skall tvingas börja vid 05.00 och plocka upp skiten efter sina gunstlingar, för att kunna njuta fullt ut av mångkulturen dom vurmar för.

  13. Det kan väl ändå inte vara något problem i vår svenska huvudstad om några fattiga människor från Rumänien skitar ner lite ? Tänkte just på att så många fina humanister och godhjärtade människor som bor just i våran huvudstad.

Kommentera