Nio ”rumäner” åtalade för 4716 brott

INVANDRARBROTT. De utländska brottslingarna ökar kraftigt och de blir bättre organiserade i kriminella nätverk. 

Antalet åtal mot östeuropéer har sedan 2009 ökat kraftigt. Från 5802 till 12,566 förra året.

Gräva man djupare i siffrorna visar det sig att det är ett begränsat antal som står för en stor andel av alla brott. Av alla 6394 åtal mot bedrägerier med kontokort så begicks 5541 av dem av 76 rumäner och av dessa stod nio rumäner för 4716 åtal.

”Det är ganska uppenbart att ökningen vi ser är faktiskt en ökning reserverad för en relativt hanterbar grupp människor”, sade chefen för den danska nationella polisen, som pekar på två trender.

Först, att polisen har blivit bättre på att åtala de som de griper och att utländska brottslingar har blivit mer kriminellt aktiva än tidigare.

”Detta är professionella brottslingar som helt enkelt lever på brott. Det är deras sätt att leva ”

Läs mer…

-Pettersson konstaterar återigen att danskarna är öppna, rumäner är värst men tyvärr går inte ens danskarna ner på djupet och anger hur många av rumänerna som är zigenare…

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

 

10 thoughts on “Nio ”rumäner” åtalade för 4716 brott

  1. Gud vad mycket agretion och hat du har i dig jag kan förstå att det blir svårt att ha koll på tankarna när det är hatet som styr. Eller kan det vara så att du känner dig träffad och på sätt och vis avslöjad eller avklädd. För det kopiösa hat som du ger uttryck för verkar gränslöst och verkligen skrämmande.

  2. Du åter !! Hur ofta byter du namn ? Sedan undrar jag om det finns fler än jag på bloggen som gärna såg,att Pettersson skulle titta en gång för alla,och blockera dig för all framtid ? ;(

    • God afton, Mr Q! Samtycker till fullo! Mycket trist att notera förekomsten av dessa hotfulla och oresonliga inlägg, vilka uppenbarligen begås av någon obalanserad och aggressiv individ. Vederbörande får väl betraktas som en representativ talesperson för de kriminella utlänningar som dras till det magnetiska parasitparadiset Sverige. Det vore helt befogat att låta avstänga kommentatorer av denna kaliber. Emellertid ställer sig detta komplicerat med tanke på att våra vedersakare ständigt skiftar användarnamn – en klassiker i dessa sammanhang.
      Andreas 🙂

  3. Och vad du är, lämpar sig inte i tryck.
    Man ska ju hålla en trevlig ton på bloggen…….

Kommentera