Mona Sahlin bodde på femstjärnigt hotell under privatresa och lät skattebetalarna betala

BROTTSLIGHET. Den förre socialdemokratiske partiledaren, Mona Sahlin, fortsätter sin och partiets traditioner av att stjäla skattebetalarnas pengar. Under sin tid som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism skrev Sahlin falska intyg till sin livvakt.

Nu rapporterar Expressen att Sahlin och livvakten i oktober i fjol förlängde en konferensresa till USA för att tillsammans se en MMA-gala. De ska också ha bott på det femstjärniga lyxhotellet Four Seasons.

Sahlin och livvakten Hernando Labbé Solinas, tog även ut traktamenten för den privata delen av resan.

Läs mer…och tidigare på bloggen.

-Pettersson säger inte så mycket mer än att Mona håller stilen…Det är häftigt att betala skatt som damen brukar säga…

Mona-full-2

24 thoughts on “Mona Sahlin bodde på femstjärnigt hotell under privatresa och lät skattebetalarna betala

  1. Skillnaden mellan grova ekonomiska brottslingar och
    Mona Muslim är att brottslingarna åker på rejäla straff,
    medan hon kan fortsätta att bedra, jovisst tycker Sossar
    att dom är lite för mer än andra. Fast det är tvärtom, dom
    är sämre än andra, det är bara när det gäller att sno åt
    sig själva som dom ligger i framkant!

  2. När får vi skattebetalare tillbaka de pengar som Socialdemokraten Mona Sahlin m.fl stulit av oss?
    Naturligtvis aldrig eftersom de skyddas av andra fuskande Socialdemokrater som för tillfället har makten.

  3. Det som känns allvarligt var att hon var Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism. Man försökte fästa fokus på Svenska nazistiska och högerextremistiska organisationer ( tillsammans med EXPO ), men lyckades inte göra Sverige tryggare. Därför fortsatte det som vanligt att många Judar kände sig så otrygga i t.ex. Malmö pga palestinska bidragsturister och såg hotet så grovt, att de flyttat från staden.

    • ruben
      Med det förlorade Sverige skickliga läkare bland annat.
      Men landet och Malmö får trösta sig med analfabeterna från Afrika
      och de kriminella klanerna.

      • Lena
        Jag tror ibland vissa politiker och partier för en personlig vendetta mot de som inte röstat på dem? De har ju ändå lön, från skattepengar och borde visa någon tacksamhet.

      • ruben
        Jag tolkar det mesta som sker i Sverige som att det är mindre begåvade som sätter reglerna, de misslyckade som aldrig kunde skaffa sig en försörjning på ett hederligt jobb men har ett rymligt om ens något samvete och definitivt inget vett.

  4. Med tanke på att vårt rättsväsende är i totalt fritt fall nuförtiden tror jag hon kommer undan alla kriminella aktiviteter med en liten vänskaplig klapp på stjärten.
    Något annat kan vi inte förvänta oss i detta dårarnas paradis.

    • Jag tycker att man borde bekosta åtminstone ett (1) JAS-plan med stridspiloten Mona Sahlin vid spakarna. (Se bild nedan).

      https://c6.staticflickr.com/3/2732/4276461061_fb7d841c34_b.jpg

      Hon kunde ju få uppdraget att flyga över Syrien & Irak och ”kärleksbomba” ISIS-terroristerna m fl så att de blir jättesnälla och kapitulerar bums.

      Om den attacken inte hjälper kunde ju Mona landa sitt JAS-plan på någon lämplig flygplats i närheten av ISIS-terroristernas huvudstad Raqqa.

      Därefter kunde hon demonstrera sitt missnöje med ISIS-krigarnas dåliga uppförande genom att ställa sig framför dem och vända ryggen till … en metod som hon ofta övat på här i Sverige vid olika politiska möten med ”farliga extremister”. Det har ju fungerat bra.

      Vad säger ni om förslaget? Har Sverige råd med ett sånt initiativ?

      Om detta ändå inte skulle få in ISIS-arna på den rätta demokratiska och fredliga vägen … Ja, då kunde ju Mona Sahlin flyga vidare med sitt JAS-plan till semester-paradiset Mauritius (se video nedan), där hon känner sig som hemma efter en tidigare ”time-out”-vistelse med familj och säpo-vakter som skydd. Det var efter den s k Toblerone-affären. Allt betalt av skattebetalarna … som vanligt.

      Efter vistelsen på Mauritius kunde sen en utvilad Mona Sahlin återvända till Sverige och återuppta sin kamp mot de riktigt elaka extremisterna (Expressens grävande journalister) och ”kärleksbomba” även dom här på hemmaplan.

      [youtube https://www.youtube.com/watch?v=obFl1vIlEQc&w=560&h=315%5D

  5. Vi, dödliga människor, känner alla skam någon gång för vi vet vad som är rätt och fel. Men ’den där saken’ och övriga ’saker’ som riksdagen består av gär alldeles för långt över gränsen. De skäms aldrig, vi ser deras hånfulla grin, hör deras lögner och vi gör ingenting, vi följer strömmen medan skam går på torra land ……..

  6. Mona Sahlins agerande visar hur sossar anser sig vara lite mer än andra och ha rätten att ta för sig av våra pengar. Men att vi skulle betala för sådana ”nöjen” för henne och livvakten är väl ändå för grovt?

  7. Skattebetalarna betalade även ”escortservicen” förstår jag, är han nu godkänd av dottern och mågen ?

Kommentera