Muslimsk storfamilj på 30 har sökt asyl – här är bättre än i Kuwait

INVANDRING. Innan du tittar på filmen, ta något lugnande. Här ser vi media på högvarv utan att några kritiska frågor ställs och en offentlig tjänsteman som, ja, ja och ändå är det från det normalt sansade Danmark. 

kuwaitisk_familj

Familjen eller snarare klanen består av 30 personer där männen är analfabeter och fruarna ägnar sig åt matlagning och barnafödande. De bor tillsammans i en byggnad som betalas av de danska skattebetalarna. En av nydanskarna har lärt sig engelska och tittar på arabiska TV-program medan TV-journalisten gör sitt besök. .

En vänlig Jyllandsbo anställd av regeringen hjälper också klanen för det är så trevligt att de kan hålla ihop.

Muslimerna som inte kommer från något krig utan från det rika men bidragsfattiga Kuwait säger att det är mycket bättre i Danmark på grund av Danmarks skolor och sjukhus som de kan använda. Klanen påstår att de bott i Kuwait i 300 år men ändå inte fått bli medborgare, och de har eller inga papper och då kan man inte arbeta påstår den engelsktalande. Hur de överlevt i 300 år utan att arbeta där det inte finns bidrag eller hur de finansierat resan är det ingen som frågar.

Den offentliganställda Tv2 journalisten som liksom på SVT får sin löna av licensbetalarna ställer inga frågor det liknar mest en propagandashow. Klanen presenteras mest som en spännande berikning, inga frågor om hur de kommit till Danmark eller vem som ska finansiera kalaset…

-Pettersson undrar hur många sådana fall vi har i Sverige…

Titta på TVMV

180grader.dk

17 thoughts on “Muslimsk storfamilj på 30 har sökt asyl – här är bättre än i Kuwait

  1. Jag har sett att medborgarna i Kuwait får typ (motsvarande) 30.000 pund i månaden som någon slags medborgarlön. För landet är så rikt från sin olja. Men detta gäller bara medborgare som typ alla är araber. De har betjänter och uppassare som de plockat in från andra länder och ger dem skitlöner.

    Jag såg det i ett tv-program där tjocka från England ska åka till andra tjocka i andra länder för att förändra sina matvanor. Och en kille och en tjej åkte till Kuwait, där den tjocke araben levde i lyx.

  2. Det är ju enkelt se till att han kan bevisa att han tillför kunskap och egen försörjning, kan han inte det så mota ”grisen” vid grind !

  3. Det är bara så enkelt som så att de tycker om blonda och ljushyade, vänd på det svenskar tycker om svarta och mörkhyade, så vad göra ?
    Ju ljusare de är i Kuwait ju mer status, den gubbens status är låg i hans land men av någon mystisk anledning högre i ett nordiskt land.
    Kan bara bero på att hjärntvätten i de nordiska länderna varit effektiv.

  4. 7klövern vill nog välkomna hela jävla muslimklanen, I stället för att dom 11000 pensionärerna i Stockholm får mat för dagen fy fan………..

  5. Så de letar runt i Europa efter bästa ”dealen” , hela Norden vi kommer att få många fler av dessa äckel !

  6. Kära danskar jag har tillbringat under årens lopp många sköna stunder hos er…………………aldrig att ni ska ta emot en sådan klan, bara jag ser honom så mår jag dåligt………..Inger Stöjberg ……….var är du ?

  7. Det var ett tag sedan man läste att representanter för den socialdemokratiska regeringen skulle förhandla med Marocko om de marockanska gatubarnen. Ingenting händer. Det är tydligen fortfarande så att de asylsökande som fått avslag fortfarande kan stanna kvar och kvittera ut socialbidrag, man häpnar över den brist på handlingskraft som den s-dominerade regeringen visar. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

    • Varför förhandla med Marocko? Använd dom amerikanska flygbaser som finns i Arabien. Närmast är väl Egypten.

Kommentera