Muslimsk storfamilj på 30 har sökt asyl – här är bättre än i Kuwait


INVANDRING. Innan du tittar på filmen, ta något lugnande. Här ser vi media på högvarv utan att några kritiska frågor ställs och en offentlig tjänsteman som, ja, ja och ändå är det från det normalt sansade Danmark. 

kuwaitisk_familj

Familjen eller snarare klanen består av 30 personer där männen är analfabeter och fruarna ägnar sig åt matlagning och barnafödande. De bor tillsammans i en byggnad som betalas av de danska skattebetalarna. En av nydanskarna har lärt sig engelska och tittar på arabiska TV-program medan TV-journalisten gör sitt besök. .

En vänlig Jyllandsbo anställd av regeringen hjälper också klanen för det är så trevligt att de kan hålla ihop.

Muslimerna som inte kommer från något krig utan från det rika men bidragsfattiga Kuwait säger att det är mycket bättre i Danmark på grund av Danmarks skolor och sjukhus som de kan använda. Klanen påstår att de bott i Kuwait i 300 år men ändå inte fått bli medborgare, och de har eller inga papper och då kan man inte arbeta påstår den engelsktalande. Hur de överlevt i 300 år utan att arbeta där det inte finns bidrag eller hur de finansierat resan är det ingen som frågar.

Den offentliganställda Tv2 journalisten som liksom på SVT får sin löna av licensbetalarna ställer inga frågor det liknar mest en propagandashow. Klanen presenteras mest som en spännande berikning, inga frågor om hur de kommit till Danmark eller vem som ska finansiera kalaset…

-Pettersson undrar hur många sådana fall vi har i Sverige…

Titta på TVMV

180grader.dk


17 responses to “Muslimsk storfamilj på 30 har sökt asyl – här är bättre än i Kuwait

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: