Stäng

22 reaktioner på “En annorlunda värdegrund

 1. Är det för mycket begärt med en liten varning inför klippet ???`?`!!!!!

  Fy f..en för er underlåtenhet !!!!

 2. Det där aset som misshandlar hunden skulle ha så mycket spö,
  att han inte kunde gå på två veckor – och så en omgång till på det…

 3. Nu har jag tittat på filmsnutten en gång till. Är det inte så här potentaterna på Godland behandlar dem som protesterar mot gruppvåldtäkten? Dessutom hjälper 60 poliser och Expo till.
  Etniska svenskar skall skrämmas till underkastelse!!

 4. Homo Erectus!! Vår civilisations undergång. Finns nu till beskådan jämnt fördelat över Sverige. Ingen slipper undan dem.

  1. Förolämpa inte Homo Erectus, dessa typer tillhör på inget set mänsklighetens utvecklings historia, de är Aliens från en annan värld. Ohyra som ska utrotas med alla medel även med Cyklon B

 5. Man kan inte prata om ’värdegrund’ i sådana fall. Muslimerna är psykopater som inte har några etiska normer. Ett liv – vare sig en människas eller ett djurs – har inget värde. De lemlästar och mördar för nöje, utav vana och rutin.

 6. Synonymen. Jag har flera gånger bett dig skärpa dig men du verkar ha svårt. Du förfalskar citat och skyller på muslimer i alla lägen.

  Knivstickning i Katrineholm var svenska missbrukare, våldtäkter utförda av kristna eritreaner är andra exempel när du skyller på muslimer.

  Idag skrev du att en polis sagt att en flicka våldtagits av tre muslimer fast polisen sa att det var tre män och vi inte vet vilken sorts män.

  Jag vill inte gärna stänga av dig för du har kloka kommentarer ibland. Men jag säger inte till en gång till…skärp dig eller dra någon annanstans. Jag har annat att göra.

  //Pettersson

  1. Ali:
   Menar du åter,att Absurdistan skall införa sharialagar ?
   Eller gäller det endast för pursvenskar,som beskriver vad ni araber innerst inne är ?

 7. Jävla satans blatteidioter,dom ska behandlas lika tillbaka men vem fan vill ta i en skitig blattekuk.

 8. Detta finfina inslag älskas av alla i FI och Feministregeringen, Mona, Jonas, Maria, Helle som ett praktexempel på kärlekens religion Islam, som också alla PK dyrkar mer än sina egna barn, nära o kära och framför allt sina egna husdjur, ett djupt och uppriktigt grattis!
  Ni kan ju prova att åka Taxi med en muslim och försöka ta med ”lilla vovven”, funkar jättebra. DO väntar med dryga skadestånd för rasism!

  1. De svinen älskar HALAL = DJURPLÅGERI…..Vi som protesterar kallar feministerna och de politiskt korrekta islamofober…..!
   Deras fav ord nummer ett är ”rasist” – vi som inte gillar djurplågeri är alltså ”rasister” enligt p k gänget….SJUKT är bara förnamnet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: