8 thoughts on “Dagens bild

  1. Ha ha .. den var bra. Muslimerna påstår sig inte dricka alkohol, så då slipper frisören iaf dom kunderna. Men faktum är att jag har själv ofta sett många muslimer både köpa alkohol på Systembolaget och även dricka vin & sprit på firmafester och andra tillställningar. Men Allah kanske förlåter.

    Här är en annan variant. Frisören har mycket dålig syn (trots starka glasögon) och kunderna sviker hans salong.

    Då får han en smart idé och marknadsför sig genom att erbjuda en Fanta till varje kund som vill få håret klippt. Det blir en jättesuccé. Kolla videon!

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=pF5rMBvuJMM&w=560&h=315%5D

    • Vänta bara tills det går upp för dumvänstern att Fanta är en dryck med rötterna i Nazityskland.

  2. Afghanavralet klart. Börja utreda de äldsta och ta dem i fallande ålder så at de som ev är under 18 hinner bli det innan de utreds. Snart är de på väg i ett chartrat plan som Asylturister i sett eget hemland. Återvänder som hjältar? Alls får komma hem. De slipper integrera här.

    Nästa avtal blir med vem? Somalia? Irak? Syrien? Nog måste det väl finnas vuxna människor i hemlandet som vill att de abetsföra männen ska hem och hjälpa till?

    • Bitvis oläsligt men man blir ju så ivrig. Det är om om svenskarna fått en stor och livslång belöning att kunna fira länge länge. Och alla tjejer som urdjuren kommit hit och tafsar och kladdat och våldför sig på. Avskum.

  3. Genial idé! Ett tips till den norska frissan som blev stämd av en hucklekärring. Så väljer man sina kunder.

Kommentera