Sveriges ”no-go-zoner” i amerikansk TV

ISLAM. Den judiske filmaren Ami Horowitz attackerades av fem islamister i ”no-go-zon” i Stockholm…”Vi får ju höra att allt går bara bra i Sverige” säger programledaren i början. Sedan kommer våra NO GO ZONER upp och de är tydligen bara 40 – 50 till antalet nu! Sedan kommer sanningen. Svensk media är bra på att mörklägga sanningen och om du berättar vad du upplevt så är du rasist!

7 thoughts on “Sveriges ”no-go-zoner” i amerikansk TV

  1. Detta skulle vivas upp i FN – platsen i säkerhetsrådet borde vara i fara ? Den är ju given under falska premisser. Eller skall Ami också betraktas som rasist?

  2. Vi som tar del av utländsk media ser att allt mer av Sveriges vansinniga massinvandringspolitik och dess biverkningar på vårt samhälle börjar sippra ut. Ofta får man skämmas för de tror att hela svenska folket har ”tappat” all vett och sans.

    Jag har väntat länge på att någon alert journalist ska ställa de rätta frågorna till Löfven. Han reser ju land och rike runt som den store statsmannen från det perfekta socialdemokratiska landet och lovar än det ena och än det andra.

  3. Jojo nu är de svenska asylturistproblemen belysta av amerikansk TV!

    Perfekt att rasistkortet togs upp, nu kan ju 87an få lov att skämmas även borta i USA, 87an har ju tydligt visat att de inte är kapabla att ens känna den minsta tillstymmelse till självbevarelsedrift varken för sig själva eller sina barn, barnbarn eller sina barnbarn!

    Sveriges No Go zoner samt övriga Europas asylturistproblem är nu belysta där borta i Amerika! Ju fler som informeras om svenska politikers och svenska myndigheters vansinnigheter, desto större chans för oss etniska normala svenskar att kunna söka och kanske få asyl i annat västland!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Anna Kindberg Batra och alliansen kan med stöd från Sverigedemokraterna avsätta Stefan Löfven och hens regering redan i morgon, varför sker det inte????

    • Moderaterna lovade innan valet att lägga sig vid en förlust så att inte SD skulle få något inflytande.

      Så klart att AKB inte vill göra sina väljare besvikna!

Kommentera