18 thoughts on “Rått-ladyn från Stockholm

  1. Petterssons läsare, kvinnorna, har en bestämd uppfattning om Bonnier koncernens nya internationella kändis. Dock saknas min uppfattning; hon borde självmant ta på sig offerkåpan, den s.k. burken, och inte visa ansiktet, skämmas samt pudla för den svenska kvinnliga jämlikheten. Min mor var med i Sveriges Socialdemokratiska Kvinnoförbund när det bildades 1920 och var myndig och röstade när kvinnlig rösträtt infördes 1919. Intresset fanns men dog innan Palmes död.
    Naturligtvis tänker yngre och nysvenskar – Det blir bättre när gumman och gubben dör – Javisst, men som ni sår får ni skörda. Ni har inget lärt av historien och har skygglappar för ögonen. Precis som de muslimska kvinnorna i burka!

  2. Absolut klockrent! Vem kunde tro det! Detsamma gäller ju hon Ramberg!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  3. Hagen måste ha kopplingar med Hitler i nedstående led eftersom hon vill döds människor med gift. H som i Hitler, H som i Hagen.

  4. Det var verkligen inget vackert barn.

    Oförmågan till vackra uttalande triumferar bland svaga
    kvinnor, typisk bitter grupp med focus på fel saker
    som att vi är råttor!!
    Jag är själv en stark kvinna jag ser er som svaga individer.
    Ni tillhör den missnöjda gruppen som vurmar för allt det som är negativt för den stora nöjda gruppen kvinnor, vi som har det bra stor frihet likställda våra männ på de flesta punkter.

    Era åsikter är endast för att slå sönder den glädje vi har.
    Endast pga ert hat för att ni inte är lyckliga, ni känner er inte fria och trygga i vårt samhälle därmed måste ni förstöra för alla.

    För det är inget positivt det ni står för.

  5. Vilken fuling denna Cecilia Haggan är. Hen förvred ansiktet i en grimas som skulle föreställa ett leende. Inget plåster på såret, bara en gluggig tandrad …….

  6. Cecilia Hagen = avdankad kärring som vill ha ny uppmärksamhet! Inget att ta på allvar överhuvudtaget!

Kommentera