Opartiska SVT tar ställning mot SD:s uttalande

HATMEDIA. Då Mattias Karlsson (SD) nyligen mötte Anders W. Jonsson (C) i en debatt i SVT Aktuellt nämnde han bland annat det faktum att alliansregeringen öppnade upp Sveriges gränser på vid gavel för potentiella sexualförbrytare och terrorister – något som finns såväl svenskt, tyskt och franskt facit över.

Det opartiska SVT som kallar alla asylsökande för ”flyktingar” ansåg dock att detta var för generaliserade och ansåg att man var tvungna att ta avstånd från Sverigedemokraternas synpunkter i ett senare program.

Nu vet vi att SVT i fortsättningen kommer att korrigera allt som de anser vara ett felaktigt uttalande av politiker. För det gäller väl inte bara SD…

 

6 thoughts on “Opartiska SVT tar ställning mot SD:s uttalande

  1. Det är troligen Jan Helin som beordrat Nike Nylander ett läsa upp detta dravel om ”människors lika värde” för att visa Nike vem det är som bestämmer.
    Hon och Janne Josefsson gick ju ganska hårt åt Jan Helin tidigare i veckan.

  2. Att SVT frotterar sig med epitetet ”opartisk” är lika provokativt som desperat. Detta etablissemangets främsta instrument för att manipulera svenska folket, känner inga begränsningar då det gäller att spela rollen som propagandaorkesterns dissonanta, gnisslande förste violinist. Arrangemanget skräller så förbannat elakt att även en fullkomligt politiskt tondöv tittare månde varsna vartåt det barkar.
    Andreas.

  3. Jag måste i detta sammanhang få påpeka att Sverige sedan 2010 har tagit emot mellan 1000 och 1500 FLYKTINGAR. Resten är INVANDRARE och har inte flyktingstatus.

  4. Skriv opartiska så här = ”Opartiska” Sen Ni som ännu inte sagt upp finansieringen av denna propaganda gör slag i saken nu. Blir ännu dyrare efter nyår. Troligen en effekt av allt färre licensbetalare.

Kommentera