SD vill se bojkott av Expressen efter uppmaning om massmord

HATMEDIA. Efter att Expressens Cecilia Hagen skrivit om hur invandringskritiker borde utplånas och kanske giftmördas så uppmanar Sverigedemokraterna nu till bojkott mot tidningen.

Under torsdagen skrev Nya Dagbladet om hur journalisten och författaren Cecilia Hagen vill att oliktänkande dissidenter ska utplånas och frågar sig själv huruvida giftmord är en lämplig metod.

Reaktionerna lät inte vänta på sig och Hagen har fått motta mycket kritik för den text som många tolkar som rena uppmaningar till våld och mord. En av de som reagerat hårdast är Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen, Mattias Karlsson, som nu uppmanar till bojkott av Expressen tills tidningen antingen bett om ursäkt eller tills dess att Cecilia Hagen fått sparken.

”Jag kommer inte att läsa eller länka till Expressen på nätet eller köpa Expressens papperstidning igen förrän hon har fått sparken eller offentligt bett om ursäkt. Jag uppmanar alla konservativa invandringskritiker att följa mitt exempel”, skriver han i ett inlägg på Facebook som har delats hundratals gånger.

Till Nyheter Idag bekräftar Mattias Karlsson att han blev mycket upprörd när han läste Cecilia Hagens text.

– När man publicerar en krönikör som kan tolkas som uppmaning till mord på oliktänkande och där man jämför med skadedjur, då är en gräns passerad.

Expressens ansvarige utgivare Tomas Mattsson har i sin tur slagit ifrån sig kritiken mot tidningen och menar att det handlar om en ”bisarr tolkning” om man tolkar texten och våldsuppmaningarna ordagrant och skriver vidare på Twitter att kritiken mot Hagens text om giftmord och utplåning inte ens är värd att bemöta.

-Pettersson tycker inte Hagens krönika är något att tjafsa om, men skrev lite om damen tidigare, Expressens krönikör verkar ha svårt att hålla löften och ber er samtidigt tänka på att Expressen och Aftonbladet kostar 20 kronor per styck utan bilagor och att det blir 7300 kronor för en tidning om dagen under ett år…

19 thoughts on “SD vill se bojkott av Expressen efter uppmaning om massmord

  1. Ja det är sköna juveler som den blekfete Tomas Mattsson
    har i sitt stall Expressen, jag bara uppmanar alla normaltänkande
    människor att bojkotta denna jävla blaska tills kärringen Hagen
    bett om ursäkt för sina plumpa uttalanden! Nej förresten bojkotta
    den ändå! Hoppas att det blir till en rejäl upplageminskning!

  2. Anne Ramberg et co tjänar ju hundratals miljoner varje år på invandrarna .
    Naturligtvis vill hon inte slakta guldkalven.
    Expressen har tagit ytterligare ett steg på det sluttande planet och övergått från vrålvänsterns normala floskler som nazist, fascist och extremist i var och varannan mening till regelrätt giftmord.
    Som vanligt spännande att sitta på obetald läktarplats och åse kampen.
    Även om vi vet hur det slutar.
    Dock är expressen en mycket bra tidning.
    När du behöver slå in fisk.

  3. Jag har hört mycket om hatet på sistone. När mogna damer som Cecilia Hagen och Anne Ramberg vräker ur sig så funderar man onekligen var hatet kom ifrån. Deras klavertramp slår tillbaka på dem själva.

    • Klimakterihäxor, så förhoppningsvis så går det över. Men jag är tveksam i dessa fall då det tydligen satt sig i huvudet också.

  4. Det handlar inte bara om att köpa tidningen utan också om att inte gå in via datorn. Varken läsa eller länka.

    • Precis som man har gummihandskar när man använder saltsyra så använder vi adblock när vi roar oss med expressen.

  5. Handlar inte enbart om ”massmord” utan också av avhumanisering av de som inte delar Hagens uppfattning och åsikt. Det var ju vad nazisterna gjorde med judar och slaver. Genom att avhumanisera människogrupper är det lätt att få med sig massorna för att genomföra utrotning, det är ju trots allt bara råttor

  6. Att bespetsa sig på att avgrundspressen skulle ställa sig välvillig till att avskeda en kulturfascistisk låtsasskribent, är ett rent önsketänkande. Detta vore ju att löpa det sunda förnuftets och anständighetens ärende, och det betraktas i dag som totalt tabu. Något entledigande från sin fagra tjänst som nationsbelackare behöver nog inte tant Hagen befara. Fan själv och nämnda fruntimmer utgör ett reciprokt rollpar som lär hålla samman i vått och torrt. Undertecknad domesticus vägrar styvnackat att bispringa någon arbetsgivare som dristar sig till att skicka den eljest så gunstbevågne tjänsteanden efter ett exemplar av Expressen. Bah! Man har sin stolthet!
    Andreas.

  7. Någon är riktigt, riktigt trängd, kan det vara Cecilia Hagen? När någon börjar inse sin egen dumhet då slår man åt alla håll! Det är psykiskt betingat, innebär att om det varit möjligt hade damen i fråga gått från lumpna uttalanden till handgripligheter i form av handgemäng!

    Jaja det är inte lätt att i efterhand upptäcka att man är satt på efterkälken pågrund av att man satsade allt på att springa PK patraskfeministernas ärende och samtidigt identifiera sig och sitt media med de godhetsknarkande PK patraskfeministerna! Tydligen har sanningens ögonblick infunnit sig i Cecilia Hagens liv! Det här är nog inte sista gången vi hör talas om damens totala psykiskasammanbrott!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Stefan man måste precis som Cecilia Hagen förstå när man gjort bort sig fullständigt genom att satsa på fel saker!

    Cecilia Hagen ska få ett ordspråk på vägen som kanske lugnar kvinnor på gränsen till nervsammanbrott som har svårt att tygla vokabulären! Spotta på en sten tillräckligt många gånger, till sist spottar den tillbaka!

  8. De flesta har ju gått ifrån papperstidningar.Själv tycker jag det är roligare att läsa en färsk dagstidning men de är för dyra.

    För övrigt har jag läst så många kommentarer om hur muslimer, zigenare och andra jämförs med råttor och andra skadedjur så jag har väl blivit litet avtrubbad när det gäller att hetsa upp sig över Hagens krönika.

  9. Jag köper inte heller dessa toalettpappe men har förstått att dom är bra reklam för SD, eftersom ju mer skit dom skriver om SD ju fler röster får dom.

    • Absolut jag blev medlem i SD i veckan likaså prenumerant på Nya Tider
      Om vi går längre tillbaka så var första gången jag röstade i EUomröstningen
      Någon gång där hörde jag talas om ”vi ska göra allt för att de (SD) inte ska få inflytande”
      Sedan dess har jag röstat på sd var gång jag hatar DDRSverige

  10. Kan tyvärr inte bidra med nån ny bojkott. Har inte köpt den svinblaskan på 10 år. Se även till att bojkotta allt som har med Bonniers att göra tidningar, böcker och ev. annat.

    • Samma här, det är länge sedan jag slutade att köpa skitblaskorna Expressen och AB.
      Tidningarna har allt för länge dolt sanningar för sina läsare. Numer är blaskorna till för att propagera för PK

Kommentera