Expressens krönikör verkar ha svårt att hålla löften

HATMEDIA. Så här inledde Expressens Cecilia Hagen i en krönika den 22 oktober 2009, minns att då satt Sverigedemokraterna inte i Sveriges riksdag:  ”Har beslutat mig för att tiga ihjäl Sverigedemokraterna. Just den här krönikeplatsen är från och med nu och sedan alltid SD-fri zon. Jag vet att det inte hjälper att tiga ihjäl, det verkar inte hjälpa att uppmärksamma heller, och vad just jag gör spelar ingen som helst roll i det här sammanhanget men jag ämnar i alla fall, som en ringa demonstration utan verkan, tiga ihjäl av alla krafter.”

Låt oss se hur Hagen infriat sitt löfte, ja ni ser själva. Det går inte att lita på Expressen.

Uppifrån publicerat 2009-10-22, 2013-02-21 och 2016-09-29.

expressen_cecilia_hagen3
expressen_cecila_hagen2 expressen_cecilia_hagen

22 thoughts on “Expressens krönikör verkar ha svårt att hålla löften

  1. Redan för flera decennier sen framstod Cecilia Hagen för mig som en gammal virrig tant. Obegripligt att damen fick skriva i dessa damtidningar eftersom hon skriver uselt. Nu har jag fått klart för mig varför Cecilia Hagen fått äran att skriva sina bedrövligt usla krönikor, barnbarn till ngn Bonnier Snubbe.
    Angreppet på Sverige och svenska folket har varit stenhårt och jag har undrat varför det blivit så illa. Progagandamaskineriet i Sverige har arbetat stenhårt och skoningslöst mot folket precis som i en diktatur.
    Cecilia Hagens hjärte önskan om att avrätta svenska folket visar oss vilka som står bakom Sveriges förintelse. En ring runt Cecilia och vi har Sveriges och svenska folkets fiender.
    Jag såg att Sd kräver en ursäkt annars bör Expressen bojkottas.
    Nu har jag personligen bojkottat Expressen i flera år och en ursäkt räcker inte. Ondskan har fått ett ansikte och nu vet gemene man var ondskan har sitt högkvarter.

    • I dessa turbulenta tider, då det kopiösa vanvettet är det förhärskande i generaldårarnas och ärkenötens stora epok, är det sannerligen befriande att läsa en text som Din. Den ger en god bild av det aktuella läget och var pudelns ruttna kärna står att finna. Denna bedagade och inhabila låtsasskribent kan gott betraktas som det verkliga praktexemplaret på självgodhetens sorgliga patetik och hon är en av de svenska pronoikernas portalgestalter. Hennes drivkraft är vanföreställningen att alla uppfattar henne lika förträfflig som hon själv anser sig vara.
      Andreas.

  2. Automatsäkringen löser inte ut på en viss typ av människor.

    I den verklighet som vanligt folk lever i, så löser den ut för gemene man, lite då och då.

    Då återställer vanligt folk, lär av ”dumbelastningen” och blir förståndigare.

  3. Cecilia Hagen är född med silversked i munnen och har aldrig haft några större problem i livet, bor gissningsvis i vräkig våning på Kungsholmen och har en solid ekonomi, behöver ännu inte frottera sig med tiggare och flyktingar, möjligen ser hon dem som hastigast på väg från Saluhallen på Östermalm eller liknande område….Ja, det är gott för vissa journalister och de måste nog följa tidningens linje annars slutar nog den feta lönen på 40-50.000 i månaden att trilla in….
    Hon har mycket gemensamt med Jan Hellin – födda med silversked och lever gott och styrs av politikersfrälsets agenda att fylla upp Sverige med dysfunktionella muslimer/araber – för de hatar det arbetande folket dvs Sveriges befolkning och speciellt dem bland oss som inte haft det så lätt i livet – för dem gäller inte ”allas lika värde….”…….

  4. Nu börjar De Goda visa sina rätta ansikten, och det är ingen vacker syn! Bakom mantrat ”Allas lika värde” döljer sig en människosyn som är lika avskyvärd som någonsin de som rådde i Hitlers nazityskland och i Stalins och Pol Pots kommunistdiktaturer. Oliktänkande, de som har en annan politisk åsikt än den enda rätta, ska alltså förintas?!?!

    Det går snabbt utför nu med gamla Sverige. Går denna otäcka anstiftan till förföljelse och mord på oliktänkande att anmäla? Finns det någon rättsinstans med integritet kvar?

    Det vore konstigt om inte Bonnierklanens Cecilia Hagen innan publiceringen fått godkänt formuleringarna av högsta instans, nämligen ledaren för Advokatsamfundet, übermänniskan Anne Ramberg som härskar över rättsväsendet. De verkar ju vara såta vänner.

    Eliten går hand i hand. Rättsväsendet och Sanningsministeriet. Vem ska utföra dåden? Kommer Löfven att låta SÄPO eller EXPO med AFA utföra rensningen?

    Vad kan vi förvänta oss härnäst av diktaturen? Arnstad, det var så här det började i Tyskland på 30-talet. För en gångs skull har du helt rätt.

    Jag ryser. Det blir bara värre och värre. Låt det bli 2018 snart.

  5. Vilka ”gose-djur” kan Cecilia Hagen, Anne Ramberg och alla deras sympatisörer och följare … tänkas jämföra dessa två muslimska ”män” och deras likasinnade med?

    Pytonormar kanske?

  6. Konstigt att CH ägnar så mycket tid och kraft på att hata SD hon har ju vurmat mycket och skrivet böcker om de engelska adelssystrarna som blev nazister nästan hela bunten. Har glömt namnet på dem, tror den sista bodde på det pampiga slottet Chathworth (där delar av stolthet och fördom spelades in) hon var nog den enda av dem som inte var nazist under kriget. SD är ju inte nazister och det kanske därför CH hatar och vill förgifta oss, det rör sig konstiga saker i de förvirrades övervåning.

  7. Lyssna nu många politiker och mediamäniskor är sociopater och phykopater som kännar pengar på dig.om du inte tror mig så kommer du att se det snart

  8. Tiga ihjäl vs. uppmärksamma..
    Sanningen kommer aĺltid fram förr eller senare.
    Ganska enkel logik pk-folket nog inte fått lära sig trots ex antal år på ’av Svenska arbetare betald utbildning/lndoktrinering’..

  9. Att skriva som hon har gjort vittnar om ett så djupt hat att man undrar om detta inte är uppviglande.
    Finns säkert någon vänsterterrorist som blir sporrad.
    Expressen har med detta gjort ett oslagbart lågvattenmärke. Usch!

  10. Läste CH krönika i arla morgonstund där hon försökt vara fabulerande elak. Hon sitter på en gren och sågar. Själv tittade jag under sängen och såg ingen råtta utan en nyvaken realist.

  11. Fy fan för denna vidriga människa. Troligen något genetiskt visste inte att hon ingick i släkten Bonnier. Hade en nazist skrivit liknande om judar då jävlar hade nog rättsmaskineriet gått igång på högvarv, men detta är ju helt OK i detta DDR liknande land.

    • Ja men det förklarar ju en hel del när hon ingår i den familjen?

      Från hennes krönika 2009 finns en mening som hon har rätt i,

      ” och vad just jag gör spelar ingen som helst roll i sammanhanget”

      Nej just det, vad hon och andra PK journalister gör spelar
      ingen som helst roll, SD växer så det knakar ändå, och vad
      kan vi göra för henne och Expressen då? Jo till exempel att
      ge fan i att köpa skräpet bidrager vi till renhållningen i
      samhället!

Kommentera