En av de skottskadade babbarna i Malmö har avlidit och farit till Allah

INVANDRARVÅLD. En av de fyra personer som skottskadades i skjutningen i Malmö i går kväll har dött av sina skador. Enligt vittnen ska den skottskadade ha skjutits i huvudet, något polisen inte har bekräftat. Nu är polisen på jakt efter minst två gärningsmän som försvann från brottsplatsen på moped.

Ahmeto Elzein har farit till Allah. Flickvännens ord t.v.
Ahmeto Elzein har farit till Allah. Flickvännens ord från Facebook 

”Allah yerhamak min älskling! Kan verkligen inte fatta att du inte är med oss längre. Du var en underbar människa både in o ut och du hade ett hjärta av guld. Jag älskar dig från hela mitt hjärta och kmr alltid att göra det. Du kmr alltid att ha en plats i mitt hjärta, du var inte bara min kille du var den jag såg en framtid med, den jag ville gifta mig med o vara med hela mitt liv. Du kmr alltid att ha en plats i mitt hjärta o det kmr ingen att kunna ändra på!! Må Allah vara med dig o inshallah du hamnar i paradiset älskling, du förtjänade verkligen inte detta. Allah är stor o dom idioterna kmr att få sitt!!!
Ahmad Elzein, du kmr alltid finnas i våra tankar o våra hjärtan. Våra minnen med dig kmr aldrig att glömmas. Allah är med dig!! Älskar dig massor mitt allt.”

-Pettersson minns vad Reinfeldt sa i Almedalen 2015…

TIDIGARE 2016-0925. Fyra personer skottskadade i Malmö – 50 araber bråkar vid akuten

2016-09-25 18:52, Skottlossning, Malmö
Skottlossning, Fosie.

Larm inkommer om skottlossning på Censorsgatan. Flertalet patruller skickas till platsen. En person har anträffats skadad och förs till sjukhus med ambulans. Gärningsmännen ska eventuellt ha lämnat på moped.

Uppdatering: Fyra personer bekräftas vara skottskadade. Tre personer uppges, på okänt sätt, tagit sig till sjukhus, och en har förts med ambulans. Skadeläget på samtliga är i nuläget okänt. Brottsplatsen spärras av och tekniker kommer genomföra en teknisk undersökning. Tomhylsor har anträffats på platsen. En anmälan om mordförsök kommer att upprättas.

Uppdatering: De fyra skottskadade är män. Den tekniska undersökningen påbörjades vid 21-tiden och fortgår i detta nu. Dörrknackning genomförs i närområdet. Ingen är gripen.

Polisen

En av invandrarna är skjuten i huvudet och livsfarligt skadad. Ett 20-tal skott avlossades från automatvapen, några kulor gick in i en lägenhet där de var när att träffa barn.

-Pettersson antar att nu blir det drag på akuten…

Från Facebook ”Fy Fan är på akuten i Malmö hör ett jävla liv. Skrik och bråk. Visar sig nu att det är araber ett 50 tal som bråkar och slåss. Hela stället vimlar av poliser och dom har spärrat av så man varken kommer ut eller in. Blod överallt. Känns hemskt att vara här nu” 😢

Spännande sa Mona, berikande tycker Fredrik, beställt säger 87:an men brottsligheten minskar vrålar Jerzy och Betnér…

26 thoughts on “En av de skottskadade babbarna i Malmö har avlidit och farit till Allah

  1. Otur att just han blev skjuten som var så oskyldig,kanske polisen ska inrikta sig på några massmördare som ger sig på oskyldiga.maskarna bör tagit över honom nu bon appetit

  2. Varför denna rasism? Citat från GW Persson. Högsta brottsligheten i sverige, de grova brotten 87% begås av svenskar.

  3. oj, men det e ju haram (för tjejen då ) att ha pojkvän, och varför e hon så glad och önskar att han ska hamna i paradiset. HAN KOMMER GLÖMMA DIG DÄR FATTA DET, DÄR KOMMER HAN HA 70 JUNGFRUAR HAHAHAHA

    • 74 Getter alla är oskulder, det har KA BAAL ALLAH lovat

      KA = ORM
      BAAL = BELSEBUB
      ALLAH = SATAN

      Därav heter helgedomen i mecka KAABA vilket betyder samma sak i princip, dyrkan av Saturn, som alltid har varit förknippat med Satanism. Dom går runt kuben, för att illustrera Saturns ringar, inne i kuben finns frimurar attiraljer, samt en meteroit.

      Frimureri är Luciferianism, dvs Satanism.

      Judarna har mycket gemensamt med muslimerna, de delar samma tro. Talmud är satanism med, de tillber den kosmiska ormen, därför står de och vaggar vid klagomuren, de har sex med den kosmiska ormen, korksksruvarna i håret skall symbolisera en kobra,

      Att det sen var judarna som startade frimureriet, ja då är ju den cirkeln sluten

      http://mysterybabylon-watch.blogspot.se/2011/11/what-do-muslims-pray-their-backs-to.html

  4. Ahmeto – ett kriminellt avskum är död, han tillhörde INTE VÅR FLORA OCH FAUNA!!
    En ansvarslös massinvandring initierad av kriminella politiker och främst SOCIALDEMOKRATERNA ligger bakom den ansvarslösa massinvandringen av fula as som denna typ!
    Deras ideologi islam tycker de rättfärdigar alla typer av kriminella aktiviteter, de behöver bara skrika ”allah akbar”!
    Försvinn ur mitt land muslimska, arabiska avskum!!!!!!!
    I helvetet hör ni hemma!!!!!!!!!

  5. ”Må Allah vara med dig o inshallah du hamnar i paradiset älskling, du förtjänade verkligen inte detta. Allah är stor o dom idioterna kmr att få sitt!!!”

    Fråga: Har de hjälpklasser i paradiset eller är hela paradiset att betrakta som en hjälpklass?

  6. Flickvännen skriver:

    ”Du kmr alltid att ha en plats i mitt hjärta,”

    Jag skriver:

    Du kmr alltid att ha en plats i skattebetalarnas rövhål,

  7. För en timme sedan råkade jag höra på RTV om skottlossningar, om döda och sårade … människor (!) i Malmö – och alltihop kallades för ’incident’ — inte mycket till detaljer, tyvärr……

  8. Aftonbladet
    En död – och en kämpar för livet

    Förhoppningsvis överlever inte den andra svårt skadade babben heller

    Till glädje för Sveriges skattebetalare, svenska tjejer, pensionärer och försäkringsbolag. 🙂

    one babbe down, one babbe to go!

  9. DET HA INGENTING MED INVANDRINGEN ATT GÖRA!! HÄLSAR ”FEMINISTREGERINGEN ”, 7-KLÖVERN, JONAS, MONA, MARIA O BIRGITTA, SOM BARA ÄLSKAR SINA MUSLIMSKA BRÖDER OCH BARA HATAR SD. PK JUBLAR, GRATTIS.

  10. Anna Kinberg Batra har sina principer. Aldrig lyssna eller samtala med Sverigedemokraterna. Går inte längre. Ni som är moderater får se till och vakna och avsätta henne och resten av styrelsen.
    Lägg gemensam budget. Få bort Löfven och Miljöpartiet. Extraval.

Kommentera