Muslimska kvinnor protesterar mot cyklingsförbud

ISLAM. En dom från Irans högsta religiösa ledare, ayatolla Khamenei, som förbjuder kvinnor från att cykla har lett till protester. De iranska kvinnorna protesterar mot cyklingsförbudet genom att dela videor på sig själva när de cyklar. 

-Pettersson tror att ska det bli ordning i den muslimska världen ska förändringen komma från kvinnorna. Männen verkar som dårar, de slåss där eller flyr hit.

På bloggen skrev vi 2014 om Irans Fria kvinnor som kastade slöjorna i protest nu är det dags för #IranianWomenLoveCycling

Snart är det bara Twitter-vänstern, Aftonbladet och svenska feminister som tror att kvinnorna klär sig i tält frivilligt…

 

10 thoughts on “Muslimska kvinnor protesterar mot cyklingsförbud

  1. Dessa stackars ursäkter till män känner sig hotade av cyklar? De är rädda att kvinnorna har roligare på cykeln än med dem?

    • En röst på ”Feministregeringen” o FI är en röst för cyckelförbud och framför allt ett förbud för kvinnor att köra bil och att vistas ute utan en manlig släkting, grattis PK

  2. Skulle vilja se de kvinnliga cyklisterna i Göteborgs reaktion när de varken får cykla eller köra bil i framtiden. Där fick de för att de röstade på MP.

    • Har man röstat på MP(K) så utgör man en fara för sig själv och andra och bör således varken köra bil eller cykla. Eller vistas bland folk för den delen.

Kommentera