Stäng

Sverige ska öka antalet kvotflyktingar trots att vi fortfarande utmärker oss

INVANDRING. ”Att hantera migrations- och flyktingströmmar måste vara ett globalt ansvar” – därför måste både EU och Sverige börja ta emot fler kvotflyktingar. Det skriver migrationsminister Morgan Johansson (S), Maria Ferm (MP) och representanter för allianspartierna på SvD Debatt. Partierna har enats om att inleda en successiv ökning av antalet flyktingar som kommer till Sverige via UNHCR:s vidarebosättningsprogram.

”Sverige ska öka antalet kvotflyktingar successivt upp till 5 000 personer senast 2018”, skriver politikerna, och tillägger att man hoppas att initiativet kommer få fler länder att följa efter.

-Pettersson gillar principen. Flyktingar, alltså riktiga flyktingar, väljs ut i FN:s läger, vi kan i lugn och ro kontrollera vilka det är, ordna en bostad och ge dem och det antal som vi vill ha i landet information om vad som gäller i vårt land och sedan en flygbiljett hit.

Men då ska gränsen stängas totalt för dem som har pengar och tar sig hit illegalt och passerar mängder med fredliga länder på vägen.

Vi tar fortfarande emot alldeles för många och vi vet oftast inte vilka de ljugande unga vapenföra männen är.

asylsokande-2016

Bilden från Thoralf

9 reaktioner på “Sverige ska öka antalet kvotflyktingar trots att vi fortfarande utmärker oss

 1. Såklart. Volymen har inte räckt för att få ner Sverige på knäna så här kommer nådastöten. Hoppas ni som tar de här besluten kommer leva resten av era liv, stolta över er gärning och att ni kan se era barn i ögonen. Fy fan!

 2. Såg på kalla fakta i går hur många massmördare har 7klövern importerat ingen vet säkert. Även polisen skiter tydligen av alla anmälningar från vittnen till dessa illdåd. Tydligen har dom fått permanent uppehållstilstånd
  av den mannen som tidigare välkommnade alla utan identitet. Som just nu står i FN och delar ut skattebetalarnas pengar……………

 3. De passar helt enkelt inte in i vår flora och fauna. Ta inte in några alls utan låt oss göra oss av med de som redan kommit hit.

 4. Sverige behöver ett totalstopp av all invandring tills vi klarat av dessa vi har tagit emot nu.
  Bara konstatera att ingenting har förändrats inom politiken sedan Decemberöverenskommelsen.
  Fortfarande har inte politiker förstått att man hjälper fler i närområden.
  Vi kan utbilda de som finns här och vi har företag som kan bygga upp infrastruktur i länderna. Man löser ett fattigdomsproblem med att flytta människor runt halva jordklotet.
  Befolkningsökningen i världen måste stoppas och islamiseringen stoppas.

 5. Det fina med denna rödgröna regering är att den motarbetar sig själv och sin egen framtid hela tiden.
  Det sämsta är väl att de hinner förstöra så mycket innan de röstas bort.

 6. Detta kommer inte att hända så länge 7-klövern inte kan skilja på FLYKTING och INVANDRARE. Det är nämligen skillnad som natt och dag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: