9 thoughts on “Barnmisshandel

 1. Så här beter sig SAMTLIGA SIDOR I SYRIEN…..-de har detta våldsamma aggressiva beteende i GENERNA och detta uppmuntras och eldas på via hatideologin islam…..-vi står på tur!!
  Det är en extremt grov misshandel vi ser, sannolikt dödar de pojken och det är så de är bara….!
  Assad är Syriens lagliga ledare på gott och ont, precis som Ghadaffi var Libyens, att försöka byta ut dem leder bara till än värre elände, vilket har skett på bägge håll.

  • Vi bevittnar ett besinningslöst våld på pojken och ingen säger stopp, pojken blir helt klart dödat/mördat, – filmen visar ett av många mord och det är så dessa araber/muslimer är bara oavsett sida!!!

 2. De är inte som vi. De uppfostrar sina barn annorlunda och misshandel både fysisk och psykisk ingår i deras vardag och på så vis formar de nästa generation till sin egen avbild. De har en annan syn på livet än vi har och deras syn på djur och natur är skrämmande. Halalslakt är ett tydligt ex på deras förakt för djuren i vår värld. De är inte ett dugg intresserade av mångkultur. De har kommit hit för att härska över oss och vårt land och inte som en del dårar tror bli som oss och leva i harmoni med djur och natur.

  • De har en historia sedan Muhammeds tid av halalslakt, våld och diktatur, det är så de levt i 2000 år och fortfarande vill leva i enlighet med våldsideologin koranen/sharia – de har detta i GENERNA!!!
   Ann Barnhardt förklarar islam bra….
   https://youtu.be/ms9NrdiJHRA

   • Dessa unga muslimer/araber som väller in i 100,000 tal till Tyskland och Sverige borde skickas hem för att bygga upp sina egna länder, här har de absolut ingenting att tillföra utom att parasitera på oss och begå brott, vi kommer att få en enorm ökning av grova våldsbrott på grund av dessa dysfunktionella individer bland annat våldtäkter!
    UT MED DESSA, STÄNG GRÄNSEN!!

   • Håller med dig. Ut med dessa och stäng våra gränser. Finns bara ett stort problem och det är att de kommer inte åka frivilligt. Hur många av de 80000 som skulle återvända har åkt hem? En armé av män har tagit sig in i Europa och fler är på väg. Sunt bondförnuft säger att vi står inför något fasansfullt.

 3. Muslimsk barnuppfostran. Detta är förklaringen till att mussarna är som dom är. Så här beter sig inte riktiga män mot barn.

 4. Skrämmande misshandel, för magstarkt! Varför videon läkt ut är oklart men klart framgår att soldaterna är svin. Våld föder våld och om pojken ännu lever är han en potentiell självmordsbombare mot motståndarlaget.

Kommentera