En varning från historien om islam – vi står på tur

ISLAM. Med en dåres envishet och som ett hack i en gammal LP skiva upprepar Pettersson. Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik? 

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/775701913987911680

30 thoughts on “En varning från historien om islam – vi står på tur

 1. Varför i helvetes jävlar skall vi föda och göda ett pack som hatar oss bränner vår flagga och vill ta över vårt land? Sosse as svara mig.

 2. Jag kan inte låta bli att notera att kvinnorna och männen ser betydligt mer lyckliga ut, innan Islam kom

 3. 14-årig flicka utsatt för våldtäktsförsök av negrer eller muslimer.

  http://www.expressen.se/nyheter/14-arig-flicka-utsatt-for-valdtaktsforsok-1/

  Hur vet jag att det är negrer eller muslimer då? Om detta hade varit blonda hyggliga svenska killar i vikingahjälm, ätandes Ahlgrens bilar och under våldtäkten sjungit Magnus Ugglas “jag mår illa” skulle självklart ett sådant signalement stå i Lögnpressen.

  Det gör det inte.

  När det som inte står i exp eller ab är det viktigaste.

  • Man kan vara övertygad om att det rör sig om invandrargäng när det står t.ex. “Man i 30-års åldern gripen”. Hade det varit en Svensk så hade namnet på personen stått tillsammans med hans adress..

 4. Till Pettersson o alla andra Sverigevänner. Invandringen till Sverige pågår på en chockerande hög nivå. Mörkertalet vet vi ingenting om. PK-media säger ingenting, eller så säger Morgan Johansson att vi förra året tog emot tiotusen i veckan. Som om det skulle motivera att vi på några år ska ta emot motsvarande en svensk stor kommun med utomvästliga invandrare, varav minst hälften aldrig kommer att bidra med något, alltid ligga det allmäna till last. Varför är det så tyst om detta?
  Invandringen till Sverige måste ner till noll för många år framöver. Reparieringen av framför allt muslimer måste ta fart. Samtliga måste ut ur landet.

  • den som kan läsa kroppsspråk, märker att Putte-
   Fnasken (morgan) skäms…med all rätt
   …87:ans enda utväg idag, är att ta sig av daga…stup-
   stocken väntar annars runt knuten

 5. Kristenhetens värsta fiende på frammarsch, medan Svenska Kyrkan hittills i år förlorat 47.453 medlemmar och uppvisar en ekonomisk förlust av 38 miljoner kronor. Hur förvaltar S K egentligen sitt kulturarv? Kyrkobyggnader förfaller och prästerskapet degenereras. I stället för att moraliskt stärka och ena de kristna församlingarna, och inta en uttalat fördömande inställning till de massmord på kristna som begås, väljer man att prostituera sig under islamismens vidriga dok.
  Att som ärkebiskop Antje Jackelén likställa pedofilprofeten Muhammed med vår Frälsare Jesus Kristus, eller som Stockholmsbiskopen Eva Brunne vilja demontera korset på Sjömanskyrkan samt ta ut riktningen mot Mecka, är en bekräftelse på de kyrkliga företrädarnas totala inkompetens i prövningens tid. Då Kyrkan borde uppbåda alla medel för att skydda sina församlingar mot djävulens anslag, ådagalägger man en skrämmande och svekfull undfallenhet inför fiendens ondskefulla ränker.
  En kyrkohistorisk skandal av aldrig tidigare skådat slag, där skam och förbannelse må vidlåda de skyldiga!
  Andreas.

  • Kyrkobyggnader förfaller inte.
   Att lämna svenska kyrkan är ingen bra idé.
   Kyrkan har bland annat en uppgift i att upprätthålla en gemenskap.
   Hur enskilda befattningshavare i kyrkan uppträder är underordnat.
   De byts ut med jämna mellanrum.

  • Att släppa in islam inom kristendomen, är att byta Kristus’ kärleksbudskap mot Muhammeds hatbudskap. Om de Lucifers tillbedjare, som kapat Svenska Kyrkan, lyckas med sitt tilltag, så har de nått halvvägs, i marschen mot Satanismen som den förhärskande religionen i Sverige.

   Det är faktiskt just detta alltihop handlar om: Det politiska narrspelet, det mediala tramset, nöjesindustrins perversiteter och globalismens idé har samma mål. Förslavande av hela mänskligheten i Lucifers perversa rike.

   Det må te sig extremt verklighetsfrämmande, att något sådant skulle kunna pågå i moderna samhällen. Men tänk efter! Om man ser på hela mönstret, så kan man inte komma till en annan slutsats.

   • Jag ber att få tacka Dig å det innerligaste för detta suveräna svar och konvojerar till fullo Din ståndpunkt! Vad Du beskriver överensstämmer exakt med mitt eget intryck och bara för att nämna ett exempel kan vi ta Antje Jackelén. Enligt mitt förmenande har ärkebiskopen, genom sitt skamlösa befrämjande av islams utbredning, de facto förverkat sin venia, dvs predikorätt. Gånge kristen biskop till – bedragare ifrån!
    Nu gäller för den vise att iakttaga den största vaksamhet mot antikrists eskalerande frontalattacker mot kristenheten, och vi skall icke låta oss snärjas i satanstillbedjarnas försåtligt utplacerade fällor, utan fastmer sätta vårt hopp och tillit till ett nyktert synsätt och Herren Jesus Kristus. Vi vet att vända våra blickar uppåt, därifrån den enda hjälpen finns att få.
    Din, med stort tack, vän
    Andreas 🙂

 6. Vad föreslår du för åtgärder mot den fara som du utpekar med en dåres envishet.
  Mitt förslag r att förbjuda religiösa skolor.
  Samt fängsla dem som uppmanar till brott.
  Stärka polis och säkerhets polis.
  Begränsa invandring av personer med ett osäkert id.

   • Du orkar inte med folk som säger emot dig. Du gillar folk som håller med dig.
    Men så är inte livet , folk tycker olika.
    En del tycker som dig andra tycker som jag sen finns det folk som tycker varken som du eller jag.
    Visst är det synd att inte alla tycker som oss, men sånt är livet.
    Stängde av? Varför då? Är bloggen bara till för likasinnade, tål bloggens läsare en uppfattning om personligt ansvar. Är bloggen till för att gnälla om sina tillkortakommanden och att stat och kommun skall tillrättalägga det man inte själv orkar göra.
    Är det det, det “sociala samvetet” handlar om. Ett rop på hjälp. När man faktiskt har resurser själv att hjälpa sig själv.

  • Moderat….Din partiledare AKB upprepade idag på Nyheterna att Stefan Löven INTE nämnde den 1miljon som står utanför arbetsmarknaden….! En bra synpunkt men Fredrik Reinfeldt avtalade bort en kontrollerad invandring med Miljöpartiet och “fri rörlighet” tycker ni är bra……dvs tiggare och kriminella!
   DET ÄR DAGS ATT VAKNA, SKAKA PÅ HUVUDET!! Sågspånen behöver röras om….Det är så uppenbart att Sverige och Sveriges befolkning är mycket illa ute på grund av SKITIMPORTEN….
   https://youtu.be/cWSMURYM7bA

   • Batra är inte min partiledare, det jag säger är att enligt min uppfattning så är M det minst dåliga alternativet.
    Reinfeldt får försvara sig själv, det är verkligen inte min uppgift.
    Idag på nyheterna uttalade sig en näringslivs representant hon sade att kompetents försörjningen är viktig.
    Det betyder att folk måste förstå att utbilda sig. Det gäller industriarbetare och ingenjörer. Där ligger våt framtid, utbildning.

Kommentera