Är Voronov både islamist och kommunist eller har han rökt på?

HATMEDIA. Alex Voronov, politisk redaktör på Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning, är igång igen. Läs om tidigare uttalanden av Hatjournalisten som vill använda knytnävarna på alternativa medier vill även tysta politiker

voronov

Voronov har säkert förträngt att Vänstern stödde Hitler och vill säkert inte heller påminnas av våra grundlagsskyddade rättigheter.

I april 2016, publicerade Eskilstunakurirens politiske redaktör Alex Voronov nedanstående bild på Twitter där han gör Muslimska brödraskapets ökända hälsning. ”Bring it on”, skriver han i anslutning till tweeten.

– Pettersson tycker det  är ofattbart att Alex Voronov kan vara politisk redaktör på LIBERALA Eskilstuna-Kuriren. Ryss-ugandiern är ju långt ifrån liberal och närmast motståndare till yttrandefrihet och demokrati…

22 thoughts on “Är Voronov både islamist och kommunist eller har han rökt på?

  1. Orimligt att jämföra en svensk arbetare med Alex Voronov.

    Alex Voronov företräder en systemhotande antidemokrati.

  2. Öppna era hjärtan är ett sommartal som hölls av den svenske politikern Fredrik Reinfeldt (M),

    Så @Lena koppla in den grå sörjan som kallas hjärna ibland.

    • Varför ska jag aktivera den vilande sörjan ?
      Jag gör som resten av de sovande , mår gott och sover vidare.

  3. Märkligt, de som jag känner med ursprung i det forna Sovjetunionen (och östblocket för den delen) brukar hata kommunister. Nu är Voronov visserligen rasblandad och det kan förklara det hela.

  4. Först och främst är han dum i huvudet. Om det är islam eller kommunism som orakat tillståndet är underordnat.

    Min gissning är en kombination.

    • Det är väl en förutsättning för att bli chefs redaktör på
      en tidning från gammelmedia att man är lite bakom flötet?

    • Ja jag har dansat mycket i mina dagar, dock aldrig som denna ”mutti”, var har hon lärt sig detta, xtra – knäck på suspekta ställen för män , eller ?
      Jag rodnade bara av att se det hela.

  5. ”Systemhotande antidemokrati” är säkert något som denne etablissemangets lydige lakej vet en hel del om, haha! En desperat pajas är dock en farlig pajas, bör hållas i minnet… Voronov är statens skamlöse fiende och man kan bara beklaga det faktum att så många läsare fortfarande sätter tilltro till denne manipulative regeringsmarionett och muslimjuckare. (Ursäkta det mindre agreabla uttrycket.) Fy dong!
    Andreas.

Kommentera