Burning Man Festivalen i Nevada


Endast fantasin sätter gränser för vad dessa män med sina fantastiska maskiner kan åstadkomma. På den årliga ”Burning Man” festivalen i Black Rock desert, Nevada visas alla möjliga olika kunskaper. Den är som en laboratorium för kreativa uttryck, vare sig det är att bygga eller måla, gå på glöd eller annan kunskap. 60.000 människor samlas i öknen för att deltaga i denna lite bisarra festival.  Lite avundsjuk är jag, för  detta hade varit något alldeles speciellt tror jag.

CNN har fler bilder


3 responses to “Burning Man Festivalen i Nevada

 • Mimi N.

  Mycket får man höra innan öronen trillar av ……

  Gilla

 • Thomas

  Baksidan av myntet är att detta är en ceremoni till satans ära.

  Gilla

  • mari svensson

   Ja, men den delen verkar vara mer eller mindre av underordnad karaktär. Här uppmanas deltagarna att hjälpa varandra. Uppmuntra varandra till kreativitet mm – det är inte Satans lära. Där finns ingen handel förutom kaffe, is och bränsle – du måste ha med dig allt du behöver och ta med dig allt därifrån. Inklusive dina sopor. Alltså kan inget ocker förekomma. Det är inte heller Satans lära

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: