Mottagare av försörjningsstöd i Danmark

INVANDRING. Siffror gäller 2014 och hela undersökningen ”Invandrare i Danmark” från Danmarks statistik kan läsas HÄR.  Andelen bidragstagare på heltid uppdelat på män och kvinnor 30-50 år. Det finns ingen anledning att tro att det ser bättre ut i Sverige för det finns en anledning till att våra politiker, myndigheter och journalister inte vill försöka beräkna kostnaderna för asylinvandringen.  I Norge finns dock undersökningar som visar på 4,3 miljoner i snittkostnad per invandrare under en livstid. Det blir 430 miljarder för 100000. Våra nordiska bröder och systrar kan vara glada för att de hållit igen.

Andelen_bidragstagare_män

bidragstagare_kvinnor

8 thoughts on “Mottagare av försörjningsstöd i Danmark

  1. S och kappvändarna borde låsas in på livstid utan möjlighet till frigivning.
    Ty de brotten de begått och begår borde det va halshuggning som lägst på straffskalan.

  2. Försörjningsstöd är ett elände både där och här.
    Ge bort pengar och folk tappar gnistan att försörja sig själv.

    • Reinfelt går ju på försörjningsstöd numera. När det gäller honom själv gäller minsann inte arbetslinjen den jävla hycklaren.Nu gäller det att mjölka ut så mycket som möjligt av våra skattemedel.

  3. Som Jan Tullberg säger ”varje förvärvsarbetare försörjer ett barn och en pensionär” och nu importerar vi arbetslöshet , detta kommer att sluta illa.

  4. Ja men nu ska vi inte vara negativa , se det ifrån regeringens synsätt . Dessa individer som vi berikas med skapar också massor av arbetstillfällen för polis räddningstjänst domstolar försäkringsbolag sjukvård och inte minst migrationsverket vilket betyder att arbetslösheten minskar . Sedan att det är vi skattebetalare som får stå för fiolerna ska vi ju bara vara glada för ,eller som Mona Sahlin sa det är käckt att betala skatt kan bara få tala om att med min skatteförmåga hjälper det inte om jag så ska betala 100 procent samhället går back ändå .Ska bli intressant att se hur framtiden blir , men det ska faen vara teaterdirektör för den teater som nu spelas upp inför våra ögon.

    • putte! Monas ordförråd tror jag inte innefattar käckt utan det var väl häftigt hon sa. Fastän född och uppvuxen i Sollefteå så försökte hon ju tala som en söderböna, för snacka va hon duktig på men som Göran P. sa hon var ju inte känd som någon stor tänkare.
      Vid ett tillfälle lär hon ha varit skyldig oss staten 361782 spänn i ej betalad skatt.
      Sossarna är strålande exempel på ”gör inte som jag gör, utan vad jag säger.”

  5. Tyvärr det är bara att konstatera ……..skitfolken gynnas och resultaten ser och upplever vi varje dag, tragiskt !

Kommentera