SD ”En offentlig ursäkt till artisten Peter Jezewski är på sin plats, eller så är det VI som ställer in.”

DEMOKRATI. I morse skrev vi att Peter Jezewski förlorat en halv miljon kronor på avbokningar från Best Western, nu verkar det som Best Western riskerar att förlora betydligt mer. 

Artisten Peter Jezewski avbokas av hotellkedjan Best Western för att han öppet sympatiserar med Sverigedemokraterna. Best Western krävde att han offentligt skulle be om ursäkt för sin åsikt, för att inte bli avbokad. Jezewski svarade dem: ”Aldrig i livet att jag backar från mina åsikter.”

Detta är det e-mail partiet, Sverigedemokraterna, har skickat till Best Western.
”En offentlig ursäkt till artisten Peter Jezewski är på sin plats, eller så är det VI som ställer in.”

SD hotellnätter

-Nu börjar det bli kul tycker Pettersson, dessutom verkar det som Hotell Gustaf Fröding har ändrat åsikt rejält. Den 18 mars 2008 rapporterade SVT om nedanstående ”Vi behandlar alla lika”

Sverigedemokraternas riksårsmöte i Karlstad

Sverigedemokraterna kommer att hålla sitt riksårsmöte i Karlstad. Partiet som tidigare år har haft

Åsa Gunnarsson fd. Larsson gifte sig den 15 maj och började som Hotelldirektör på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens och Hotellchef på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens den 1 augusti i år.
Åsa Gunnarsson fd. Larsson gifte sig den 15 maj och började som Hotelldirektör på Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens den 1 augusti i år.

problem att hitta lokaler för sina möten, är nu inbokade på Hotell Gustaf Fröding.

– Vi behandlar alla lika. Det är ju ingen olaglig verksamhet som de sysslar med, säger Katja Taponen konferensansvarig på Hotell Gustaf Fröding som bekräftar att Sverigedemokraterna är bokade för konferens den 2-4 maj.
Trots att Sverigedemokraternas riksårsmöte förra året fick flyttas flera gånger efter att hotellen där mötet bokades utsattes för hot och påtryckningar, har det inte funnits någon tveksamhet på Hotell Gustaf Fröding.
– Nej, vi kommer följa de säkerhetsföreskrifter som finns och tolererar givetvis inga former av hot. Men vi har inte haft någon hotbild mot hotellet, säger Katja Taponen.

23 thoughts on “SD ”En offentlig ursäkt till artisten Peter Jezewski är på sin plats, eller så är det VI som ställer in.”

  1. Jaha, då vet jag vilken hotellkedja som jag inte ska boka framöver, hotell som drivs av Mähän ska inte jag gynna, det är väl efter påtryckningar från kommunistdräggen i Expo som någon fått byxångest i ledningen för B.W
    Tycker som någon här att dom ska sätta upp skyltar med texten ” Ingen som röstar på SD är välkommen här” Precis som när Nassarna skrev Judenfrei.

    Bra PeterJezewski, fall inte undan för åsiktsfascister, det är på tiden att någon sätter hårt mot hårt mot kommunistfasonerna i Absurdistan.
    Tycker även att Best Westerna kan ha skylt med texten,
    ”I Sverige får man ha vilka åsikter man vill, bara dom överensstämmer med Sjuklöverns”?

  2. No way and no mercy…….Oavset om ”Best Wester Hotell” ändrar sig av ekonomiska skäl är det fortfarande dessa som är rasister, Pk-svin och kommunistgrisar som tillhörer etablissamanget.
    Jag uppmanar alla till att ikke nytja detta företags tjänster längra samt att på lagligt vis göra sitt till att detta företag kommer kursa och Dööööööö.

  3. Katja Taponen verkar ha missat vem som vem. Den nygifta damen verkar även hon ha missat att hon inte har befogenhet att föra sin högst privata uppfattning och hota gäster och underhållare. Bojkotta Best Western

  4. Hur i all världen kan detta hända i Sverige? Att förtagare av varor eller tjänster sätter näsan i vädret och bestämmer vilka som får bli deras kunder? Rena rama sandlådan.

  5. Bra bojkotta alla Best Wester Hotell tills dom bett om ursäkt ock kickat dem eller den som ligger bakom kravet att Peter J ska göra avbön. Sänd dem till Nord Korea.

Kommentera