Ung och stolt med Bedårande barn

Bandet ”Bedårande barn” där Sverigedemokraternas ledare spelar då och då har gett ut en ny version av Eva Dahlgrens låt ”Ung och stolt”. Låten framfördes även inför Åkessons sommartal i Sölvesborg i helgen enligt Metro. Det är fel, låten som spelades innan sommartalet heter ”Ung rebell”. 

Hat-tidningen Metro som bland annat driver ”Viralgranskaren” där de påstår att de granskar felaktigheter på nätet skriver om detta och påstår att Bedårande Barn är Jimmie Åkessons band!

Metro påstår också att Eva Dahlgren inte är informerad.

För det första är bandet inte Jimmie Åkessons och för det andra behöver inte Bedårande barn, be Eva Dahlgren om tillstånd för en cover, även om jag tror att Marcus Öhrn har gjort det.

Eva Dahlgren är inte så glad men har ingen laglig möjlighet att stoppa låten enligt hennes eget uttalande., det nämner dock inte Metro. Eva Dahlgren säger att hon ska skänka eventuella avgifter till dem som jobbar för ett mångkulturellt Sverige. Dahlgren vill med andra ord att muslimer med deras syn på kvinnor och homosexuella ska få mer makt i Sverige. Kanske inte så klokt i hennes fall.

Bedårande barn anmälde låten för två månader sedan och har betalat in Ncb-avgiften vilket är det som krävs. Det nämner heller inte Metro.

Bedårande barn av sin tid med Karl Gerhard från 1940…

 

7 thoughts on “Ung och stolt med Bedårande barn

  1. Okunskapen om islam är skrämmande. Islam dödar homo och lesbiska.
    Inte och leka med för hennes umgänge. En dag vaknar väl hon också.
    Helt säker på att den första homo kommer slängas från något tak i Sverige snart. Det som händer där, händer här.
    Bar leker IS krigare på gårdarna. Visar hur man skär av halsen..

  2. Om Eva Dahlgren vill skänka royalty till vilka ändamål det månne vara är OK för mig. Vänsterfjollorna brukar annars vara mest intresserade att ge bort andras surt förvärvade pengar. Kan hon också få Ernman, Schyffert, Strömstedt, Reinfeldt, Ferm med flera att sluta skattetrixa och istället skänka pengar till det de säger sig tro på kanske vi andra slipper stå för deras utsvävningar.

  3. Kanske J Å skall satsa på en karriär som bandmedlem i Bedårande barn?
    J Å är oslagbar i debatt men när man hör han tala nuförtiden (vid få tillfällen offentligt) verkar han sakna rätta glöden för vårt folk och land,han har blivit tystare,tamare och lamare,tråkigt och och oroväckande då SD är många många medborgares enda hopp för vårt lands överlevnad och framtid, undrar varför J Å blivit så passiv och tystare,många gräsrötter och även medarbetare i kommuner är besvikna och bekymrade,känner sig svikna av J Å och partitoppen,vad har hänt?

    • Jag tror att det är en konflikt där ledningen för partiet känner sig vara tvungen att vara ”ett socialt samvete” och på så sätt sviker ett ekonomiskt sunt tänkande.

Kommentera