Sanningen om de muslimska flickorna

Här erkänner Hussein Ibrahim, rektor för den muslimska friskolan Al-Azhar att muslimska småflickor vill känna sig fria utan de heltäckande kläder de påtvingas av religiösa skäl.

”Vi tar in det här med elevinflytande. En tjej som har sjal och vill springa runt med sjal, upplever att det är jobbigt att ha huvudbonad så att säga…ähnum..säger att jag jag vill kunna ta av den”

Detta kunde vi höra Hussein Ibrahim svamla fram igår, både i Rapports och Aktuellts nyhetssändningar.

Ibrahims ord talar sitt tydliga språk. Muslimska småflickor vill kunna känna sig fria, befriade från dessa patetiska tygstycken de är inlindade i. De vill inte stå jämte och titta på när klasskamrater leker på skolgården, simmar i badhuset eller spelar fotboll på gymnastiklektionen.

Religionen islam tillåter alltså inte att flickor umgås med pojkar på samma lekfulla och oskyldiga sätt som barn från andra kulturer gör. Om nu barnen ska hållas separerade från varandra redan i unga år, vilken syn på det motsatta könet får de då? Ses kvinnor som en sexleksak som kåtar upp män om de råkar visa lite hårstrån eller naken hud? Ser kvinnorna på männen som härskare vilka bestämmer vad kvinnor ska bära för kläder, vilka de får umgås med och vad de tillåts göra utanför hemmet?

Efter Hussein Ibrahims ord till svenska folket kan vi bara konstatera att dessa muslimer inte kommit till Sverige för att integrera sig och respektera de regler som bygger vårt samhälle. Tyvärr får de stöd av svenska vänsterfeminister som inte har några som helst problem med separata gymnastiklektioner eller badtider, men som samtidigt propagerar för könsneutrala omklädningsrum och jämlika villkor för kvinnorna.

Efter detta horribla beslut från den muslimska friskolan Al-Azhar och stödet från svenska vänsterfeminister kan vi alla enas om två saker.

Den svenska feminismen är ett skämt och bara ett sätt att skapa uppmärksamhet kring sin egen person. Islam har dessutom inget i Europa att göra och frågan är varför islam tillåts växa och skapa egna regler när många muslimer innerst inne avskyr allt det västerländska samhället står för?

SVT Inslaget börjar 6:20 in i programmet och visar något så sällsynt som en socialdemokrat med vettiga åsikter och en invandrad feminist som visar att feminismen aldrig kan tas på allvar.

Läs gärna vad ett par kvinnliga lärare på Al-Azhar skolan tycker: ”Vissa av våra flickor vill kunna ta av sig sjalen och ha shorts och t-shirt på lektionen. Det skulle vara svårt om det fanns jämnåriga pojkar eller en manlig lärare där…//…Att visa sig för det motsatta könet utan täckande klädsel går helt enkelt emot flickornas religion”. Det är alltså religionen som styr, inte flickornas egna val.

Några röster om den muslimska friskolans könsseparation:

Jenny Sonesson, Expressen: Könsuppdelad idrott är att sexualisera barn

Patrik Oksanen, Helahälsingland: Hur ska man kunna göra värnplikt ihop om man inte har gympa tillsammans

Bawar Ismail, Gefle Dagblad: Könsuppdelning i skolan en ovälkommen relik

Mathias Bred, Göteborgs-Posten: Skolan måste ha högre ambitioner

Daniel Swedin, Aftonbladet: Stoppa religiösa friskolor Fridolin

Al-Azhar

8 thoughts on “Sanningen om de muslimska flickorna

  1. Stefan sätter fingret precis på vad jag reagerade på när rektorn pratade. Den haltungade muslimen kallar det ”elevinflytande” och det är BS. Flickorna bad inte om att separeras från killarna utan att slippa sina slöjor och andra religiösa kläder när de idrottar.

    Vad som skrämmer mig är att de även har förskola. Detta är vansinne. Att pojkar och flickor redan från tidig ålder får umgås normalt kommer att underlätta deras integrering enormt. Inte bara för flickorna utan även pojkarna måste få lära sig umgås med motsatta könet utan tankar på sex.

  2. Sluta med all bullshit nu,,,,,vad fan har religionen med den svenska skolan att göra ???????? förbjud islam helt och dom som vägrar att uppföra sig som svenskar i allmänhet skall kastas ut

  3. Förstod vad han sa efter hört det 2 gånger och tänkte att hoppas fler hör detta. Kan få igång en debatt kanske om muslimska friskolor som får stöd.
    Helt otroligt.
    Tyvärr är okunskapen för stor bland svenskar för att riktigt förstå vart Sverige är på väg. Tillbaka till 1400-talet.
    Kvinnor i Sverige har kämpat för rösträtt och få komma ut i arbetslivet.
    Tillika FI som försvarar bikini med rikskommunisten i spetsen (burka).

Kommentera