Tysk antirasistisk badvisa4 responses to “Tysk antirasistisk badvisa

 • Stenbock


  Samtidigt har idag en större aktion från ” Identitäre bewegungen”.Dessa genomför liksom Miljöorganisationer,olika ”aktioner” på de mest synliga platserna i Tyskland.
  I dag klättrade man upp på Brandenburger Tor ,och vecklade ut sina banderoller.Med stora bokstäver krävde man,Stängda gränser i Europa. Efter en timmas demo återvände man ner,där som vanligt polisen väntade.
  Denna aktion störde i varje fall alla korrekta samt vänstersvinenen.
  PK-organet jag hämtat bild o. text från BZ gör vad man kan,för att smutskasta det skedda och förklarar för sina läsare,hur de skall tycka och tänka:
  http://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/das-haben-die-rechten-aktivisten-wohl-falsch-verstanden-nazis-raus-nicht-nazis-rauf

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Strålande insats! Befriande att notera detta civilkurage, att mandom, mod och morske män alltjämt står tillfinnandes och att folket har fått mer än nog av den samhällsfientliga politik som nu hotar Europa!

   Gilla

 • Tysk Antiracistisk Bade-video | Danmark

  […] Tysk antirasistisk badvisa […]

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Haha! Det var ett klatschigt klipp! Därmed får vi anse det bekräftat att samma sinnesförvirrade scenario råder bland våra germanska bröder och systrar. Sexualbrottsfixerade grottinvånare och satansnunnor har helt raderat den somriga idyllen och ersatt den med frekventa inslag av klädsim och övergrepp.
   Man rekommenderar nolltolerans gentemot muslimernas bestialiska människosyn och finner den sjukligt medgörliga acceptansen av deras närvaro som mycket farlig och fullkomligt förkastlig!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: