Stenkastarkulturen från djungeln visar sig


INVANDRING. Runt 7.000 migranter lever nu i lägret som kallas ”Djungeln” i den franska hamnstaden Calais. En välgörenhetsorganisation som hjälper migranterna hävdar att över 9.000 finns där, men räknar då med 1.750 personer som bor mer permanent.

I lägret bor bland annat många afghaner, somalier, sudaneser och kurder. Migranterna samlas i Calais i hopp om att kunna smuggla sig ombord på lastbilar över Engelska kanalen antingen genom Eurotunneln eller ombord på färjor till Storbritannien.

-Pettersson undrar om de tror att det går enklare genom att kasta stenar och spjut på dem som ska ta dem över eller snarare under engelska kanalen.

Trots den fri rörlighet ska råda inom EU och det var cirkus när Sverige införde tillfälliga gränskontroller så har Storbritannien och några länder till haft kvar fullständiga gräskontroller och det är nog tur för dem…vi kanske ska låna ut en snöplog till chauffören nedan…


7 responses to “Stenkastarkulturen från djungeln visar sig

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: