Tess misshandlad av två utländska män

FRÅN FACEBOOK. Här har vi min stackars lillasyster Therese. En helt oskyldig tjej ute på en promenad i Lund. Hon möts av två okända män som gör hennes lilla kvällspromenad till en MARDRÖM!

Dem slår henne till marken, sparkar på henne, STAMPAR henne i huvudet helt jävla oprovocerat! Hon ligger ner.. HELT ENSAM! När dem väl slutat sparka och stampa på henne, skrattar dem åt henne, mumlar ett par ord och går därifrån..

Vad i helvete är det för fel på folk?!
Era fega jävla svin! Ni borde hängas!!
Jag hoppas det finns någon som sett någonting som gör att vi kan hitta dessa äckliga djur!!
Detta hände vid St hans backar i Lund bakom Mc Donalds, inatt 25/8.

HELT OPROVOCERAT!

Dela gärna detta så det når ut till så många som möjligt så vi kan få fast asen!

Då det var mörkt och utan belysning så kunde Therese enbart säga att det var två män med utländsk härkomst, ca 180 cm långa.. Inte mycket att gå på, därför vill vi veta om någon sett något som kan ge oss en bättre beskrivning!

-Pettersson lägger till att tänk på att bilden är dagen efter att Tess har blivit vårdad och tvättad.
-Pettersson lägger till att, tänk på att bilden är dagen efter att Tess har blivit vårdad och tvättad.

20 thoughts on “Tess misshandlad av två utländska män

  1. Nu blir jag heligt förbannad! Det här händer hela tiden och den gemensamma faktorn för dessa hatbrott mot svenska kvinnor och män är att den historiskt svaga regeringen låtit ociviliserade migranter från dysfunktionella länder i tredje världen översvämma landet!

    Stefan Löfven, du hade din chans och du har misslyckats kapitalt! Var nu en man och avgå. Lämna din plats till förfogande för någon som har kapacitet och mandat att sköta vårt land! Din regering borde aldrig fått regera och det vet ni om, er usla DÖ-junta.

    Nyval och omröstning om EU NU!

    Passa även på att ta bort de oheliga lagarna om mångkultur och EU-medlemskap ur grundlagen!

  2. Löfven med sin antifeministregim och hela sjukkklöverjuntan är skyldiga till detta och allt annat ondskefullt som drabbar Sveriges befolkning pga den ansvarslösa massinvandringen av aggressiva män i vapenför ålder från världens mest dysfunktionella klankulturer i mena,varav ca 40 % är narkotikamissbrukare och grovt kriminella,hur många av dessa vettvillingar och våldsverkare som är utsläppta från fängelser och mentalsjukhus i Turkiet,Syrien,Irak,nordafrika mfl länder vet bara Gud.

  3. Hon har säkert lämnat en redogörelse över om det är Kalle och Nisse eller 2 importerade odjur, fegheten tyder på det senare, men sådant redogörs aldrig
    i Svensk Media, där lägger dom större vikt att tala om åldern på Svinen?
    Förstår inte varför människor med den religionen avskyr Svin, när dom beter sig som stora Svin. Jag har ivart fall aldrig hört att två Svenska killar ger sig på och misshandlar en ensam liten tjej!

  4. Långa fängelsestraff /psykvård och sedan livstids utvisning och fråntagande av medborgarskap borde vara självklart!
    Vad man skulle vilja göra med dem behöver jag väl inte skriva?

  5. Om något år kommer invandrarna att kontrollera gator och torg över hela landet. Man gör det redan i alla utanförskaps områden och dessa kommer att bli fler när alla de nyanlända skall blandas med den svenska befolkningen. Skymningen faller allt fortare över vårt tidigare så trygga och välordnade land.

    • Vid varje stadsdel kommer finnas en gränsövergång där man blir tvungen att överlämna sin plånbok för att ens komma vidare. Har man ingen så blir man överöst med sparkar och slag. Samma procedur sedan när man ska hem igen. Kommer bli ett helvete bara att gå och handla eller ens komma till och från jobbet.

  6. En enkel fråga till er alla: Hur har ni förberett er för dessa möten med representanter för mångkulturen?
    Går ni runt fortfarande som oanande människor utan minsta förberedelse?
    Det lågintensiva kriget mot oss europeer är de facto här redan och visar sig i olika våldsdåd,våldtäkter,rån etc.
    Det är faktiskt i frånvaro av polisiär trygghet upp till var och en att trygga sin egen rygg.
    Se till att ni alltid är utrustade så att ni kan komma ifrån den primära attacken snabbt. Försvarsspray,knogjärn (finns att köpa lagligt som är formade som nyckelring),lång nagelfil i stål mm.. Lär er att slåss.
    Förbered er mentalt så ni inte blir handlingsförlamade när det väl händer,för det gör det ,förr eller senare.

    • Tack ”jr” för bra förslag!

      Jag måste lägga till ett mycket bra tips från en kommentar här på Petterssons;
      Att ha två batterier i en knuten tubsocka eller lång strumpa,lätt åtkomlig — eller bättre, knuten runt handleden.
      = Helt godkänt ”vapen” och effektivt.
      Efter att ha vevat runt med strumpan några gånger blir nog angriparna lätta att identifiera på akuten.

      Tänk också på att alla muslimer är muslimer!

  7. Jag vet inte vad man skall tycka! Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige, hade SD troligtvis haft egen majoritet i riksdagen!

    • Dra nu inte alla kvinnor över en kam tack, även om jag måste medge att en del verkar mer än lovligt naiva.

    • Det finns ju i alla fall många kloka kvinnor, faktumet att det fanatiska kvinnopartiet Fi lett av en alkoholiserad kommunist bara har någon ynka % är ju ett tecken på att i alla fall majoriteten kvinnor vänder dom ryggen.

      • Jag drar inte på något vis alla över en kam, utan konstaterar bara sakligt att SD:s fåtaligaste väljargrupp är kvinnor, bara någon procent! Utan kvinnliga röster hade MP, kommunisterna, centern och liberalerna åkt ur riksdagen!

  8. Lundapolisen, är det någon som hört något från dem? Något uttalande?

    …nej, nej, de äro fullt upptagna med värdegrundsmöten, verksamhetsuppföljning och en massa annan sk#t, icke polisiär verksamhet, att de inte hinner med att göra sitt jobb fullt ut.
    Det ska ha varit en sjujävla jakt ute på gatorna inatt, idag på morgonen och under dagen på jakt efter illegalisterna som gjort detta mot en svensk kvinna. Prio ett, rakt av!

    • Du som gör tummen ner här, går det av bara farten för att du är ett vänstertroll, och inte ens läser inlägget eller tycker du det är ok att två män oprovocerat slår ner någon och hoppar på deras huvud?

  9. Funderar på att rigga en fälla med en dotter som lockbete och jag gömd med lämplig utrustning :-)…..

    • Kul förslag!
      Kanske något att organisera i större omfattning?
      Vi kan ju alltid vara klädda till muslimska kvinnor
      – i burka. För rånarluva är väl färbjudet antar jag.

      Obs! — Då gäller inte mantrat,
      ”Alla muslimer är muslimer” längre.
      Men det kan vi nog ha överseende med.

  10. ”Vilket trauma har inte dessa stackars baaarn gått igenom, vi måste tänka på förövarna också!” Dan Eliasson, grattis Kling o Klang!!

  11. ”Feministregeringen” FI 7-klövern tycker det är bara bra att våra unga flickor får njuta av mång- kulturen full ut. AFA, EXPO Jonas o Mona håller med för dom hatar bara SD.
    Kan det varit Sven Melander som är skyldig och skuldbelägger oss vita ointelligenta medelålders män? Tack tack Sven.

  12. Fy fan för mörkhyade män för det var väl inte bara ”män” i största allmänhet?

    Har de mörkhyade herrarna gjort sig förtjänta av skydd överhuvudtaget? Sådan här mörkhyade herrar sak slängas ut ur landet med huvudet före!

    Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du för sista gången stänger dörren till regeringskansliet från utsidan!

Kommentera