Sverige, det forna idealet

Minns ni när Sverige sågs som ett föredöme både politiker och myndigheter från hela världen försökte efterapa?

Ni som är lite äldre minns säkert. Ni som är lite yngre lär aldrig få uppleva det.

I Turkiet varnar man resenärer för att åka till Sverige. Orsak, det höga våldtäktsstatistiken.

Apropå denna statistik har Sverige näst flest våldtäkter per capita i hela världen.

För några år sedan varnades världens judar för att resa till Malmö.

Sverige har Europas längsta vårdköer.

Den svenska skolan rasar i Pisaundersökningen.

Utländska tv-team tvingas fly Rinkeby.

Sverige på väg mot botten i EU:s pensionsliga.

Sverige är sämst i OECD på integration.

Sverige tappar i välståndsligan.

Sverige har störst asylmottagning per capita än något annat land i västvärlden.

Nu hävdar det politiskt korrekta Sverige att vi tjänar på en stor asylmottagning, men är inte sanningen bakom rubrikerna ovan att just denna asylmottagning är en stark bidragande orsak till att omvärlden inte längre rankar Sverige bland världens föredömen?

12 thoughts on “Sverige, det forna idealet

  1. Tänk om Pettersson kunde översätta allt detta till arabiska? 😊👍
    Skriv att bidragen är slut också!

  2. Jag vet inte vad som tagit åt svenskarna. Masspsykos i förening med att sossarna nu skördar resultatet av indoktrinering av barn via barnprogram, dagis, skola sedan 70-talet? Resultatet är hursomhelst skrämmande.

    Jag har tappat all tro på regering och samhälle och med smärta insett att vi inte har en demokrati. Det råder åsiktsförtryck och åsiktsregistrering. Delar man inte den kommunistiska värdegrunden så är man per automatik ”rasist, nazists och fascist”. Det är absurt!

    Själv anser jag att det är de som delar nämnda värdegrund som är dagens fascister. Låt oss kalla dem för vänsterextrema och vänsterfascister. Det är inte de som ska äga rätten att sätta nedvärderande epitet på oss sverigevänner. Vi får ta oss rätten att sätta skåpet där det ska vara, dvs de kränkande epiteten ska klistras på dem som är de verkliga fascisterna!

    Vi är INTE rasister. Det har inte att göra med rasism att värna om sitt land och vara emot en ohämmad invandring av lågutbildade analfabeter från tredje världen. Låt dem inte skrämma oss till tystnad utan låt oss bara ännu starkare stå upp för våra demokratiska rättigheter.

    Låt oss återinföra demokratin i Sverige. Löfven, den svagaste och mest inkompetenta statsminister-figur vi någonsin haft, bör avgå snarast och utlysa extraval. Därefter en folkomröstning om att går ur EU.

    Vi ska återta vårt land!!

  3. Mitt hemland är långt ifrån något ideal. Man får jobba mycket med, praktiskt taget, allt. Just nu är man fokuserad på att förstärka gränsen mot Serbien. Massor av poliser, gendarmer och hundratals vältränade hundar som anfaller alla som lyckas smyga sig in genom taggtrådarna.
    Tänk bara på en sak: jag ser inga araber, negrer, inga burkor och inte en enda hijab (hiqab ?) – vad f*n heter det? Har redan glömt.
    Som okyldig detalj: Kvinnor (inte feminister – inte) om ni bara kunde se vilka gendarmer finns här – som på andra ställen, förstås – långa, bredaxlade, atletiska, med fina ansiktsdrag – valda enligt vissa kriterier….!!!

  4. Sverige har blivit en mardröm och jag vantrivs nåt helt fruktansvärt. Tänk att politiker lyckas ställa till ett rent jävla helvete!

Kommentera