Lidande

INSÄNDARE. På en presskonferens häromdagen så sade inrikesminister Anders Ygeman att han lider med dom som fått sina bilar uppeldade. Eftersom dom flesta anlagda bilbränder sker i s k mångkulturella områden och bilarnas ägare är s k nysvenskar så är det väl det som är anledningen till lidandet.

När skall vi få höra av en svensk minister att han eller hon lider med alla dom svenskar som fått sina anhöriga mördade, misshandlade, rånade, våldtagna mm av s k nysvenskar och nyanlända?

Tydligen så är en uppeldad gammal bil ägd av en nysvensk i ett mångkulturellt område mera lidandeframkallande för en svensk minister än en t ex en våldtagen och mördad landsman.
Den politiska floskeln ”alla människors lika värde” känns i sammanhanget än mer falsk.

Sandor Herold, Malmö

21 thoughts on “Lidande

  1. Polisen i Sverige Ministern Ygerman tycker att dom gör ett bra jobb. Visst man kollar så inte kofångarna är för blanka på våra bilar Vilken tur att vi har så duktiga poliser…….

  2. Käns det skönt stefan Löven???
    Ett samhälle som rasar ihop framför hela svenska folket pga er negligering

  3. Var inrikesministerns sympatier står att finna är höjt över alla tvivel! Arme man som skall tvingas lida för den politik han med sådan frenesi är delaktig i. Så okänsligt av oss svenskar att överhuvudtaget drista oss till att anmäla begångna brott. Vi borde veta skäms, ställa oss i skamvrån och betänka att staten alltid vet bäst och att vi endast har en funktion att fylla, nämligen den som hunsade skattebetalare. Att vi sedan dagligen blir akterpenetrerade av regimens regnbågskolorerade feministkaktus, har vi självfallet vett att tiga om 😉

  4. Skadegörelse, grovskadegörelse, åverkan genom brand.
    Bilbrand eller brand på annat motorfordon (ej mordbrand)

    Första kvartalet: 740

    Andra kvartalet: 983

    Summa: 1723

  5. En sak jag funderar ganska mycket på är hur många uppeldade bilar som är registrerade på bilmålvakter. De bilarna är väl sällan försäkrade så hur blir det då med bnp-ökningen..?

  6. Jo ynkeman har en uppsyn ledsen hund och empati kännande för utomeuropéer men skiter fullständigt i sina svenska landsmän!

    Fy fan för ynkedom!!!!

    Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du stänger dörren till regeringskansliet utifrån!

  7. Mest patetiskt är att höra rödluvan från centern kritisera när hon och hennes gelikar är ansvariga för detta genom en totalt ansvarslös invandringspolitik. Hon vill ju dessutom ta in obegränsat med bilbrännare och våldtäktsmän.

  8. ”Eftersom dom flesta anlagda bilbränder sker i s k mångkulturella områden och bilarnas ägare är s k nysvenskar så är det väl det som är anledningen till lidandet.”

    Dumt att avslöja denna stora hemlighet. Idioterna har hela tiden trott att deras förehavande drabbar Svenskar.

  9. Vi ska tåla allt skit som dessa blattar gör med oss ,vi kommer alltid i andra hand. Och detta är den före detta Moderat regering och sittande Sosse-regerings fel. Fy fan.

    • Nope det är alla moderat/ sosse regeringarnas fel 1975 tills nu ska Sverige vara Multi Kulti håla

      • ”747”!
        Ja, du kan inte ana vilken skuld jag känner att jag trodde på
        ”öppna ditt hjärta”.
        Som tur var kom jag till insikt redan före förra valet.
        Samtidigt upplever jag att nästan alla jag pratar med säger likadant.
        Det finns kanske hopp! Bara alla inser att:
        Alla muslimer är muslimer!

  10. Eller vårdcentralen, akutmottagningar, gapa o skrik o hota på det sätt som de är vana vid, så ordnar sig allt för dem….FÖRE I KÖN

  11. Jag lider med Anders Ygeman som besitter en dålig förmåga att ta tag i saker och ting och att få tummen ur ändan.

  12. Det känns som de vill utrota oss. Vi är värdelösa och överflödiga i vårt eget land.

  13. Många av dessa bilbränder är uppgjorda, anlagda, beställningsjobb från bilägare, utlänningar som vill sko sig på försäkringar

  14. Den som skriker högst samt är mest våldsam och krävande får all uppmärksamhet och bäst service i Sverige. Gå in i en skolklass, ska du se!

Kommentera