Omfattande bilbränder i landet – 50-tal bilar förstörda i Stockholm under natten – 300 hittills under sommaren

INVANDRING. Så många som ett 50-tal bilar kan ha fått skador i samband med anlagda bränder i Stockholmsområdet under natten, enligt polisen. I Malmö kom nio larm om bilbränder under en halvtimme, och de boende tvingades själva släcka.

Läget var så ansträngt för polis och räddningstjänst att de i flera fall inte hann ut till brandplatserna i tid. De boende fick helt enkelt ta saken i egna händer.

Ytterligare larm om bilbränder i Stockholmsområdet kom in under natten. Vid midnatt fick räddningstjänsten släcka bilbränder i Jordbro i Haninge kommun. – I centrum där brann det sju fordon. Vi har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand, säger Sven-Erik Olsson.

I Husby skadades 47 bilar, även Södertälje har drabbats, i Borås brann motorcykel och mopeder bara för att nämna några platser som har drabbats av besinningslös skadegörelse.

Inga misstänkta gärningsmän har gripits i något av fallen.

-Pettersson undrar var politikerna är? Att personligen visa prov på ledarskap besöka några av de platser där de brunnit anses inte motiverat, inte eller att i realtid följa med poliserna ut på äventyr i Rosengård, Husby eller Rinkeby tycker varken lokalpolitiker eller regeringen vara viktigt. Var är statsministern, inrikesminister och andra ansvariga. Var är krigsrubrikerna i hatmedierna?

Inte heller att tillbringa en natt med polisen och brandkåren och på plats och i realtid se Malmöbors bilar brinna är något Katrin Stjernfeldt Jammeh ser som motiverat för att markera hur allvarligt hon ser på det allt mer eskalerande bilbränneriet.

Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) har hittills nöjt sig med ett inlägg på Facebook: – Jag blir förbannad och bedrövad när en liten klick människor skapar oro för så många. Det är helt förkastligt och tvingar dessutom polisen att lägga ner onödig tid, istället för att bekämpa droghandel och grov kriminalitet, sade damen den 6 augusti 2016.

Sedan dess har det brunnit, brunnit och brunnit, nästan varje natt och ytterligare mängder med bilar har förstörts men Katrin Stjernfeldt Jammeh säger att det är polisens ansvar att prioritera brotten. Samtidigt påpekar hon att läget ändå har förbättrats i Rosengård.

– Det har hänt väldigt mycket. Kommunen har jobbat nära polis och räddningstjänsten. Det är många aktörer till exempel inom föreningslivet som har gjort mycket. Även fastighetsägarna har spelat en viktig roll i detta, säger det socialdemokratiske kommunalrådet.

Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, varelsen till höger är hennes man påstås det, men ingen har sett dem ihop.
Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, varelsen till höger är hennes man påstås det, men ingen har sett dem ihop.

Men ingen, inte en enda politiker törs säga vad problemen beror.

Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det?

När törs de säga att ockupationstrupperna som vi själva betalar för håller på att förstöra vårt land?

10 thoughts on “Omfattande bilbränder i landet – 50-tal bilar förstörda i Stockholm under natten – 300 hittills under sommaren

  1. De här poliserna och brandmännen som arbetar hela nätterna kommer de fortsätta att rösta på mp,s eller v i nästa val tro!!? Eller kan det blivit några som byter till sd när de nu ser hur mångkulturen fungerar?

  2. Det verkar som att 50 brinnande bilar saknar nyhetsvärde helt och hållet
    medans kallurs tårar och jämtins nya jobb verkar var ett hett ämne

  3. När får vi svaret om bilgrillning från Arnstad och Lindberg, de som brukar anklaga SD så fort en asylsökande tänt på ett asylboende. Dessa verklighetsfrånvända figurer sitter nog och klurar på en konspirationsteori att SD ligger bakom och har önskat fram dessa dåd.

  4. Svensson sussar sött. När ska Svensson vakna?

    Nivåerna på larmen är nu sådana att hörsel ryker på en gång och det smärtar även i kroppen.

  5. Det är sannerligen befogat att utlysa undantagstillstånd i de angripna områdena.
    Konstigt att ingen har nämnt det, naturligtvis går det inte att ha det på det här viset.
    Tyvärr är det ännu ett sorgligt bevis på att länsstyrelsen Skåne län inte är uppgiften mogen. Det är de som har det yttersta ansvaret för ordnings upprätthållande, de lyder under regeringen, de skall se till att polisen får den hjälp den behöver.
    En annan sak, hur kan någon ta den här Katrin Stjernfeldt på allvar?! Som är tillsammans med nån illegal tjockneger…samt ”en liten klick människor”
    Snälla nån, en stor hög dynga, är rätt ord.
    Bara det att hon tillåts sitta kvar. Det ska inte gå att ta henne på allvar men nu sitter hon där hon sitter, så. Illa.

  6. Varför kan vi inte ställa 7klöven till ansvar för den sitruationen och att alla riksdagsmän o kvinnor får ersätta alla som får skador privat dom har faktisk råd med med dom löner o pänsioner som dom har. Dom måste ställas till ansvar…………….

  7. ”Sverige aldrig tryggare än nu” kostnad ” 2 pizzor och ett Netflix abb”
    Hehe vilka dårar.

Kommentera