Motorvägen är rasistisk

VÄNSTEREXTREMISM. Under fredagen hölls en manifestation vid Järvafältet mot Förbifart Stockholm. Demonstranterna vill stoppa bygget av Förbifart Stockholm nära Järvafältet. Motståndarna menar att politikerna prioriterar motorvägar framför kollektivtrafiken och att de framtida ökade luftföroreningarna om vägen byggs kommer att skörda flera dödsoffer lokalt i Järvaområdet.

– Vi har kommit hit för att protestera mot att Förbifarten byggs. Det är en felprioritering av infrastrukturpengar och ett miljövidrigt och rasistiskt projekt, säger Anna Nygård som själv bor i Tensta.

Rasistisk tunnel
Rasistisk tunnel

Rasistiskt? – Ja, utsläppen från Förbifartens tunnlar kommer att drabba personer som redan bor i utsatta områden, som t ex här på Järva. Det handlar om klimaträttvisa.

Men det blir ju väldigt dyrt att stoppa Förbifarten nu när den redan börjat byggas? – Ja, men det blir fruktansvärt dyrt att bygga projektet också så det måste stoppas, säger Anna Nygård.

Demonstranterna gick från Eggeby gård över Järvafältet till platsen där Förbifartens tunnelmynningar håller på att byggas i närheten av Akalla. Där satte de sig ner på marken för att blockera grindarna till byggarbetsplatsen.

Polisen och representanter från Trafikverket var på plats, men demonstrationen var fredlig och stillsam. Aktivisterna höll upp rosa paraplyer som bildade texten ”Vägs ände” och spelade musik.

Demonstrationen anordnades av nätverket Vägs ände. Redan tidigare har det funnits flera lokala protester mot Förbifartsbygget.

SVT

-Pettersson undrar hur det står till i vänstermuppen Anna Nygårds hjärna, Nygård är även aktiv i aktivistgruppen planka.nu som uppmanar människor att inte betala för sig när de åker kollektivt.

– Det är lågt räknat 50.000 som plankar varje dag, säger hon i ett fyra år gammalt Youtubeklipp.

Damen vill alltså inte bygga ”rasistiska” motorvägar och hon vill inte betala för kollektivtrafik, den eventuella hjärnan borde forskare studera, fast det går säkert lika bra med Jonas Sjöstedts eller någon annan vänsteraktivist…

16 thoughts on “Motorvägen är rasistisk

  1. Jaha, nu är jag en struktur i den hemska trafikmaktordningen? Tyvärr är jag kvinna och inte standardexemplet vit, medelålders och aggressiv (?) man. Jag kör bil här i Norrland för att det inte finns tunnelbana att planka in på när jag ska någonstans.

    Uppmana att planka för att det i förorterna finns instängda tiggare och illegala som inte har råd att åka någonstans? Att samarbeta för att slippa betala? Skippa avgiften för att snabbt och smidigt ta sin in till city och slippa segregeras? Bullshit!

    Om allt fler människor går på Annas linje kommer kollektivtrafiken att försvinna naturligtvis såvida den inte drivs idéellt?

    Jag hoppas att hon någon gång lyssnar på vad hon säger och sen stänger igen käften.

  2. Detta är altså en blivande politier som så småningom kommer att ingå i en regering som styr landet ,,,,fyyyy faaaan vad hemskt ,,,stoppa genast detta
    ,,,Va fan säger du ? är det redan för sent ? styr dessa dårar redan ,,,,?

  3. Märk väl hur tysta skattemedia är….om bilbränder o dyligt. Jag gissar att det bara är en liten bråkdel av vad som sker när snutarna dricker te o äter korv med muhammed.
    Meds dom tuggar sker våldtäkter o bestialiska sadistmord överallt i landet…
    Men bryr sig nån?..

  4. Kära medbloggare (kan man säga så ?), ni vet och vi vet att Anna Nygård, Jonas Sjöstedt, Fidel Castro och andra kommunistkanaljer lever gott och flott på skattebetalarnas slit och släp.
    Det ni inte vet är att det är landssorg idag 13 augusti 2016: Rumäniens Drottning Anne av Bourbon-Parma och Danmark avled i Schweiz och kommer att begravas i Curtea de Arges klostret. Rumänska folket upphörde aldrig att respektera och älska kungliga familjen i exil. De fick arbeta för sitt uppehälle till skillnad från andra kungligheter i Europa och i världen. Ion Iliescu, PSD (partidul social democrat), KGB-man och president/diktator han också, hindrade kungen Mihai I av Rumänien från att ta tillbaka landets krona och tron efter revolutionen. Rumänien skulle aldrig bli monarki igen. Om ni råkar veta vem som representerar Sverige vid kungliga begravningen, v.g. och berätta. Tack.
    Om ni har lite tid och intresse, läs gärna det jag plockat från olika internetkällor.

    Romania mourns ’Queen Anne’ with royal funeral | World news | The …
    http://www.theguardian.com › World › Romanför 16 timmar sedan – The body of Anne of Romania, the wife of the country’s ex-king, has arrived in Bucharest for the biggest royal funeral in almost 80 years.

    Queen Anne of Romania – Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Queen_Anne_of_Romania

    Queen Anne of Romania dies aged 92 (biography) – AGERPRES
    http://www.agerpres.ro/…/queen-anne-of-romania-dies-aged-92-biog...

    Michael I of Romania – Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_I_of_Romania

    • Mycket intressant att få veta. I min ägo har jag den skandalomsusade drottning Maries memoarer, en intressant läsning.
      Och äldre läsare av svenska veckotidningar minns när änkedrottning Helena av Rumänien var på besök i Sverige hos goda vännerna kung Gustav VI Adolf och drottning Louise.

  5. Till Fjollan Anna Nygård, hur tror du att dom tusentals bilbränder
    som utförs på ren jävelskap påverkar miljön?????????
    Att många kommunister är dumma i huvudet är ställt utom
    allt tvivel, men det som förvånar är att stollarna får så mycket
    oförtjänt uppmärksamhet?

  6. Läste om det i avpixlat igår…nog aldrig skrattat så möe.
    Dessa sthlmare asså..dom upphör aldrig att förvåna en.

  7. Anna Nygård och hennes aktionsgrupp kunde inte ha valt ett bättre namn.

    Säger betydligt mer om aktionsgruppen än om sakfrågan.

    Apropå Anna och lagbrytarna i planka.nu…………..

    ”SL har tröttnat på tjuvåkarna i kollektivtrafiken och vill nu höja det maximala bötesbeloppet från 1200 kronor till 1500 kronor. De vill också att kontrollanterna direkt ska kunna gripa plankare som vägrar identifiera sig.”

    http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/sl-vill-hoja-boter-for-de-som-plankar

  8. Livskriser tar sig olika uttryck…

    Det är illa ställt med den psyko-sociala hälsan i vårt land.

Kommentera