Rumäner misshandlade muslimer

Ett gäng rumäner stormade en frisersalong med basebollträn och attackerade personalen efter att ägaren bad dem att sluta dricka utanför salongen, detta efter mer än ett år av tvister dem emellan.

En man fördes till sjukhus med allvarliga skador och andra fick mindre sår efter att en grupp på upp till femton personer attackerade barberare i Luton, sade ägare Mohammad Abbas-Khan.

Den 23-åriga frisören sa att en man fick en kraftiga skallskador medan ägaren av butiken brevid upprepade gånger slogs på ryggen, så illa att två dagar senare, kan han fortfarande inte röra sin arm.

frisLäs mer om denna mångkulturella händelse i DailyMail

24 thoughts on “Rumäner misshandlade muslimer

  1. skrev FINSKA zigenare PS ! DERAS KULTUR ÄR FINSK men lever på att vara svenska medborgare min undran är hur får dessa , invalid kort på sina P -platser / dvs rörelse hindrad – på bil rutan . o de springer som FAN / . SANT ) ursäkta mig , men så är det med deras besökare oxå ,kort på bilrutan , att de är rörelsehindrade Gäller inte på privat område SA HYRESVÄRDEN betala böter .. nej KASTA UT DOM nej . do Skyddar dom , för dom har ,små zigger . tack från mig

  2. produkter blir inte bättre med att ( bara byta namn — zigenare – tattare resande m,m nu ROMER Samma produkt ,, Innehålls deklaration saknas – men är det samma i alla länder Bor granne i mitt hyreshus område med 2 zigger Fint o bra område , om .. bara inte zigger får den makten att deras kultur är respekt från oss andra . upplever det dagligen . skrik o skrän o uteplatsen – gräsmattan invaderas av deras seder o BESÖKARE -ps finska zigger – GOD MORGON PÅ ER

  3. Romer och Rumäner är samma skit så jo ja de vart tiggare som satt utanför o tiggde och drack hemgjort. Dom bruna ränderna går aldrig ur rumänen

  4. Om det var ziggisar så tror jag inte att de uppskattar att packisarna talar om för dem var de får vara eller dricka.

    Har länge väntat på kontroverser mellan EU-migranter och menaiter i vårt land. Båda anser att de har första tjing på våra pengar.

  5. Muslimer och Frisersalong. Inte en kvinna på mils avstånd.

    Då kan vi vara säkra på att det pågår sodomi där i parti och minut helt i strid med de gudfruktiga muslimernas religion.

    Undrar om det smaskas bacon och pimplas vin också?

      • Araben önskade att vara en fåtölj i en damfrisering ……..resten får stå för den ”sjuke” araben.

    • Jag är helt chockad såg idag i parken där jag bor en afghan / invällare som gick med två blonda söta svenska blonda svenskor,de var kring 12-13 år,
      han slängde sig sig på gräsmattan och gjorde armhävningar dessutom sexualiserade med småflickornas glada jubel i bakgrunden…………….var fanns flickornas föräldrar ?

    • Han var Vlad Tepes som spetsade turkarna och förrädiska adeln vid hovet. Son till Vlad Dracul, sonson till Mircea cel Batran (Mircea den Äldre) – en stor furste av Valakiet (1355-1418).
      Alla tre – son, far och farfar – slogs mot turkarna och slaktade dem skoningslöst.

  6. Rumänerna v Muslimerna: 17-0
    Och då har jag en bra dag!
    Vad folk gör på allmän plats ska mussarna skita i!

Kommentera