Brunhyad man biten i handen av yngre kvinna

INVANDRARVÅLD. En yngre kvinna blev på tisdagskvällen överfallen av en okänd man när hon var ute på en promenad vid 22:30-tiden i Nybro. Den yngre kvinnan var på väg hem efter en promenad med sin hund när en man plötsligt sprang ut från ett buskage och tog ett grepp om henne.

– Efter en stunds tumult lyckades hon bita mannen i handen och han knuffar då omkull henne och sprang därfrån. Hon fick en del skrapsår på kinden och handen, säger Samir Cehic, jourhavande förundersökningsledare vid Växjöpolisen.

På onsdagsmorgonen var ännu ingen gripen och polisen välkomnar iakttagelser från eventuella vittnen.

– Kvinnan har lämnat ett signalement på mannen. Hon beskriver att han är mellan 170-180 lång, har ljusa byxor, svart skinnjacka, svart blankt hår och brun hudfärg, säger Samir Cehic.

Händelsen rubriceras inledningsvis som ofredande och misshandel.

-Pettersson undrar om det är flickan som anklagas för ofredande misshandel, det är klart rasistiskt att bita en brunhyad kramsugen man i handen, han ville säkert bara hälsa. Det var tur att hon inte bet hunden, då hade det blivit liv på veganmaffian…

SVT

21 thoughts on “Brunhyad man biten i handen av yngre kvinna

  1. Veganmaffian var stöddiga mot företagare inom pälshandeln men vågar inte ge sig på halalslakterierna, har aldrig hört dem protestera mot halalslakt som är den värsta formen av djurplågeri. Att bränna bilar och plåga djur är en psykopatologi som alla seriemördare har gemensamt för att senare övergå till människoslakt precis som muslimerna.
    Beträffande kvinnan så måste hon blivit mycket svårt chokad och traumatiserad av detta våldtäktsförsök och jag gissar att polisen inte har resurser och/eller kapacitet att hitta negeruslingen.
    https://youtu.be/XRJE2gRtD1A

  2. Hoppsan! Vi har fått in en fullfjädrad rasist på bloggen. Vad säger Pettersson och ni andra om det.

  3. Josefin! Den feminism som du, Stefan Löfven, Gudrun Schyman m fl anammar i Sverige är lika sann och nära ursprunget som Islam är en fredlig och tolerant religion. Jag betackar mig!

  4. Kanske skulle leta efter en handskadad person i asylhemmen i området
    nähä det går inte då åker det röda rasist kortet upp i skyarna

  5. Josefin:
    Har sista tiden uppmärksammat dina ”kommentarer” (orsaken förstår du inte).Ett gott råd från en läsare av bloggen med medicinska kunskaper.Råder dig av mitt goda hjärta,att uppsöka en psykiatrisk klinik för fastställande av diagnos.

  6. @ Josefin;
    Du är sjuk, svårt sjuk, svårt tvångsfixerad, med svår psykotisk pålagring och du behöver mycket akut hjälp för din jobbiga situation. Jag hoppas du får den nödvändiga hjälpen du är i så stort behov av. För din egen skull, för omgivningens skull.

  7. ”Fobi” är ett substantiv som för det mesta betecknar obefogad skräck eller rädsla. När det gäller Islam som under 1 400 år förslavat och fördummat människor och som kostat över 250 miljoner människor livet är rädslan eller skräcken ingalunda obefogad. I allra högsta grad realistisk.

  8. Barometern har följande signalement på mannen. Han ska vara mellan 170 och 190 centimeter lång, bar ljusa byxor och en svart skinnjacka.
    Ingenting om brun och svarthåriga. Fast det stod det stod på deras hemsida igår, så var det borttaget i dagens tidning. Vem försöker Barometern hjälpa polisen eller brottslingen./ Tobbe

  9. När jag såg rubriken undrade jag om jag av misstag hade förvirrat mig in på Aftonbladet. 😉

Kommentera