Att separera kön är frihet

Sümeyya Gencoglu är ledamot i Miljöpartiets partistyrelse. Tänker ni också på islamistisk infiltration när ni hör ordet Miljöpartiet.

Ja, kanske Sümeyya Gencoglu symboliserar samma falang i Mp som islamisten Mehmet Kaplan. Hursomhelst anser Sümeyya Gencoglu (Mp) att separata badtider för kvinnor är frihet. Det här med jämlikhet och könsneutrala omklädningsrum är tydligen bara att förpassa till historien, eller råder det möjligen en växande klyfta mellan islamisterna i Mp och Sveriges feminister?

Läs hennes debattartikel på vänstersidan SVT om ni inte är tillräckligt irriterade, men läs hellre twitterflödet på Hanif Balis twitterkonto, det är bra mycket roligare. Varför byter du inte parti Hanif?

Bild: Jari Välitalo

Tvillingar dog i varm bil

Igår lämnade pappan, 24-årige Asa North, sina små tvillingar i bilen utanför hemmet i Georgia, USA. Grannar ringde polisen och drog därefter ut de 15-månader gamla flickorna. De försökte kyla ned dem med ispåsar men deras liv gick inte att rädda.

Read More »

Polisen förringar gruppövergrepp

Bra och läsvärt skrivet om de invandrarrelaterade sexövergreppen från nyanlända araber av Paulina Neuding.

Förvånar mig dock att hon inte nämner politiker från vänsterkanten och journalister. Fast de sistnämnda kanske jag kan ha överseende med då Neudings text förmodligen aldrig hade publicerats annars.

SvD

Statsmannen Reinfeldt

Varje dag i sju år hoppades jag få se rubriker om Fredrik Reinfeldts avgång. Det första året hade jag stora förhoppningar, men de grusades illa kvickt.

Jag är själv en f.d. moderat och biktar mig gärna för den som inte tror mig. Jag förlåter aldrig Reinfeldt och han allena har omöjliggjort en ny röst på Moderaterna, både 2018 och framöver. Dock ska tilläggas att Fredrik Reinfeldt (M) fick rätt i en sak.Read More »