Knivattack i London, 1 död och 5 skadade.

En 19-åring gick igår kväll till attack mot människor på Russel square i London. Han var beväpnad med kniv.  Första indikationerna har varit mental hälsa hos gärningsmannen men terrorism är inte uteslutet. I skrivandets stund är Russel Square fortfarande avspärrat som en brottsplats.

russel square

Gärningsmannen slog till  22.10  onsdag kväll lokal tid. I London vid denna tid är det mycket folk i rörelse, så var det på Russel square denna kväll. Mannen som var beväpnad med kniv attackerade minst 6 personer varav 1 kvinna i 60-års åldern dog. De övriga 5 vårdas på sjukhus för sina skador.  1 av de skadade tros vara amerikan.

Scotland Yard framhåller att det förekommer ”mental ohälsa” hos 19-åringen men de utesluter inte gärningen som ett terrorbrott. Attacken kom bara timmar efter det att polisen annonserat att de kommer att höja beredskapen med fler beväpnade poliser i London.

Polisen var snabbt på plats och använde elpistol för att ”slå ut” 19-åringen. Det tog bara 10 minuter från det att attacken startade tills dess att 19-åringen var fast. London polisen var otroligt snabba enligt vittnen.

Om det är en muslim som är gärningsman skall vi vara oroliga. Hur många av dessa unga män som attackerat oskyldiga med syfte att döda har vi haft de senaste veckorna? Frankrike, Tyskland och nu England.  Därefter är inte steget långt till Malmö, Göteborg och sedan norröver.  Hur många av dessa unga män har liknande planer? Det är precis detta som IS har bett om. -Kom inte hit, stanna i era nya hemländer………….

CNN

20 thoughts on “Knivattack i London, 1 död och 5 skadade.

  1. Alla muslimer lider av mental ohälsa. Psykosocial sjukdom som genom familjen indoktrineras från födseln att tro på islam.
    Går bara behandlas genom att i tidig skolålder belysa vad islam står för.
    Svårt bota redan vuxna muslimer.
    Inga moskéer får byggas i Sverige. Måste börja här för att visa världen att det går få bort islam. Liksom det gick med nazism.

    • Jo varje fall ”invandrad” enl. AFP.
      ”malmöbo” har ju i sin kommentar överst,sammanfattat hela problemet utmärkt.
      Att samma sjukdom finns hos de Islamska ”guldklimpar”,som 7-klövern importerar till Absurdistan ser vi ju numera dagliga bevis för.(För bushmännen från Afrika,är detta ju helt normalt beteende, och något vi nu får tvingas leva med,åtminstone tills kölden slår till.)
      Rättvik,Skara,Göteborg,Helsingborg och Umeå är orter som nu berikats med Afrikas atomforskare,och liknande högutbildade.Dårar som springer runt på gator och torg,för att visa upp sitt manliga organ ! Eller ingår detta också i den ”positiva” mångkultur,som förrädarna utlovat oss ?

Kommentera