Petter-Nicklas i Rättvik häktad

INVANDRING. Den man som greps i Rättvik förra veckan när har gick omkring och visade sitt könsorgan – häktades i fredags misstänkt för sexuellt ofredande.

Flera personer i Rättvik hörde i tisdags förra veckan av sig till polisen sedan en man blottat sig för dem.
En ledig polis och en pensionerad polis ryckte ut och grep mannen då polispatrull fick åka ända från Mora och riskerade att inte komma fram i tid.

I fredags begärdes mannen häktad och tingsrätten beviljande begäran. Åklagare leder polisens förundersökning och det är polisen i Mora som har hand om fallet och det är minst sex målsäganden som råkat ut för mannen.

-Pettersson undrar om inte Petter-Nicklas vars riktiga namn är Karim Hawkar och född 25 april 1982, och således troligen ett ensamkommande barn som tagit Rättviks kommuns reklamslogan på allvar…Tingsrätten uppger inte i vilket land han hör hemma men namnet tyder på någonstans i Kurdistan eller Irak, så jag hoppas han skickas hem, givetvis av humanitära skäl…

Rättvik

Owe_duracell1

Tidigare

12 thoughts on “Petter-Nicklas i Rättvik häktad

  1. here we go .. svennar som hoppar av glädje när de hittar anledning till rasism… skärp er era svin

  2. I dagens Sverige skulle jag byta ut den slogan som Rättvik har. Inte passande alls. Denne petter-niklas lär bara få max dagsböter och det vet vi alla vem som får betala.

  3. För in ett tunt fint glasrör i urinröret på aset och slå därefter till på dasen. Klart!

  4. Det känns lite genomskinligt på nåt vis! En av de få som verkligen fångats på bild så de har liksom inget val! Nu ska myndigheterna visa att de kan ta i med hårdhandskarna eller så gör de sig till det totala åtlöje.
    Önskar att möjligheten fanns att ”frigöra” utländska idioter från sina leksaker eftersom de tillhör kategorierna ”Ej lämpliga för barn” och ”Med stor fara för allmänheten”. Konsumentverket, eller om det är ARN eller vad de nu heter idag, brukar väl omedelbart kapa marknadens tillgång till den sortens farliga leksaker från utlandet som används i barns närvaro, eller t o m ”pga av olyckshändelser” hamnar i barns ”händer”, eller för att de väcker allmänhetens obehag och anstöt och även återsända samtliga till tillverkaren alternativt kräva att tillverkaren återkallar samtliga för destruering och/eller omkonstruktion. Efter noggranna tester kan ett fåtal av dem återföras till den öppna marknaden igen.

  5. Slöseri med skattepengar, en 9 mm kosta mellan 2-5 kronor styck plus kostnad för sopsäck och avfallsförbränning. Alla gånger billigare en den processen som börja nu. Alternativt mata han till svultna grisar.

  6. löfven lyckades ju bli statsminister, dan eliasson generaldirektör och islamisten kaplan bostadsminister, då är precis ALLT möjligt i Sverige.

    Bli inte förvånad om Karim dyker upp som ny finansminister, han borde kunna räkna till 11 om han använder fingrarna också.

  7. Någon batikhäxa kanske kan tänka sig att adoptera barnet?

    Det är ju tveklöst ett barn, syns tydligt på bilderna att barnet är under 15 år, alltså inte straffmyndigt. Vilket slöseri med rättsväsendets tid, barnet måste omgående försättas på fri fot och få ett rejält skadestånd. Var är gode mannen? Jag menar batikhäxan.

  8. Men vad då?
    Infödingar springer ju nakna i bushen. Då gör dom lika
    när vi importerar dem också.
    Vad har vi för nytta av sådana där individer? Duger väl inte till
    någonting?

Kommentera