”Sju orsaker till att den förda politiken inte kan skydda oss”

ISLAM. Den tyska tidingen Bild har listat sju orsaker till att den förda politiken inte kan skydda oss från terrorismen. En läsare har översatt, fritt och kortfattat, och helt klart stämmer det överens även med svensk politik. 

1  Förnekelseideologi. Vi otrogna har tre val enligt IS: konvertera, förslavas eller mördas. IS-fanatiker kör över barn och skär halsen av präster i Frankrike. Vad behövs mer för att förstå vilken barbarisk dödskultur vi står inför?
2   Tysklands driver sedan fem år en helt misslyckad utrikespolitik som har bidragit till att förvandla Syrien till ett slakteri och gett väst flyktingströmmar av historiska proportioner. ”Den som håller fast vid denna fruktansvärda utrikespolitik, tittar inte bara bort, och är inte bara moraliskt skyldig utan sätter Europas invånarnas liv och säkerhet på spel”. 
3   De europeiska inrikesministrar kan inte komma överens om ett effektivt utbyte av information i kampen mot terrorism. De farligaste terroristerna i vår tid är nästan fria att röra sig runt om i Europa, även om de är med på ett lands lista över terrorister.
4  Tysklands bidrag till kampen mot ISIS är löjligt. Tyska stridsplan används i Syrien, men får inte delta i stridsoperationer mot ISIS. Istället tar de spaningsbilder. Tyskland levererar vapen till kurdiska milisen som ska göra det smutsiga jobbet åt oss. Vi är en del av en koalition, vars uttalade syfte är att krossa ISIS, men vi bidrar inte med något till detta.
är skrattretande”.
5  Rättsväsendet behandlar terroristerna som förvirrade och ouppfostrade buspojkar och inte som soldater i en mördararmé. Och när dom ställs inför rätta får dom skrattretande milda straff när dom berättar sina ”tragiska historier”. Det högsta straffvärdet för brottet utmäts dessutom aldrig.
6  Moskéer finansieras ofta av utländska regeringar och organisationer som har samma hatlära som de
gudlösa psykopaterna hos ISIS.
7  Jihadister i Tyskland tillåts och är duktiga på att använda Twitter och andra kanaler för att sprida sitt budskap och rekrytera soldater och de tillåts göra det fritt.
-Pettersson ser att det stämmer i stort sett in på Sverige också, vi lämnar till och med bidrag till terrorister i arabvärlden som Hamas och statsbidrag till muslimska samfund och friskolor i Sverige. Och när Frankrike begär hjälp så säger försvarsministern och utrikesblondinen att vi ställer upp med allt vi kan och bidrar med några timmars transport med transportplan för 40 miljoner. Wallström säger att vi inte kan bidra mer för att det en folkrättslig gråzon allt medan hundratusentals människor mördas i Syrien…
…men, men, det har inget med islam att göra säger idioterna som inte har läst eller läst och inte förstått de senast 1400 årens historia om Islam och dess självförsvarskrig.

17 thoughts on “”Sju orsaker till att den förda politiken inte kan skydda oss”

  1. Jag tänkte nu på punkt 1:Förnekelseideologi – att förslavas.Att tillåta tex hijab på arbetsplatser – att varje person blir förslavad av islam varje sekund där det tillåts.

  2. Punkt nummer 5: Feghet. Polisväsendet kan skydda åklagare mot grova brottslingar men inte mot fanatiska islamaraber/-negrer. Dessa är beredda att ge sitt liv för att döda en motståndare av hög betydelse.
    Grova brottlingar vill behålla livet samt vara fria…

    Nummer 7: Terrorister tillåts alltså använda sociala medier till samverkan och rekrytering…det vanlige medborgare som uttrycker sin åsikt blir avstängd om denne är för negativt kritisk.

    Terrorister och sociala medier är något man kan begränsa eller avlyssna men det verkar inte förekomma i någon vettig mening…förhindra attentat, exempelvis. Det är en återkommande känsla, att myndigheterna på något vis vill att det ska hända. Jag kanske inbillar mig?

  3. Jag förstår inte hur tyska företag överlever? De verkar älska att bli pryglade men nu har de nog tagit sig vatten över huvudet. Tyskland kommer inte att klara sina utmaningar.

    • Angela Merkel sa för över ett år sedan att Tyskland behövde dessa invandrare för att hjälpa tyska företag att expandera. Nu har Tyskland betydligt fler industriarbeten än Sverige.

      Men Merkel har tvingats konstatera att deras omtalade höga utbildning inte räcker till. De flesta är totalt oanställningsbara också i de enklaste arbetsuppgifterna.

  4. kort och gott, EU (Europeiska Unionen) nämns
    inte i Bild Zeitung…det är Unionens stadgar och
    direktiv som följs, bra att skylla på för våra tafatta
    politiker i respektive länder…räddningen är exit typ
    Brexit, ut ur EU snabbare än kvickt, vårt enda hopp!
    EU består till största del av en samling korrupta
    sosseprofitörer…nu med tredubbla löner än va de
    haft i tidigare uppdrag…
    VI ÄR ALLA ÅT HELVETE FÖR FLATA
    …en snabb folkomröstning kan möjligen, ifall får-
    skocken nu inser allvaret, kan ev. möjligen rädda
    oss från en stundande kollaps?..om INTE gäller
    det att vara förberedd;
    http://swedishsurvivalist.egetforum.se/

  5. ”Islam är inte problemet. Utomeuropeer i Europa är problemet.”

    Buddister skapar inte några större problem när dom kommer till andra länder.

    Buddister utför inte terroristdåd och stora problem för den inhemska befolkningen – så du måste ha fel när du skriver att islam inte är ett problem.

    Hela Europa lever i skräck för islam.

  6. Det vore bra om Petterssons angav källa så att den som så önskar kan jämföra med ”originalet” så att säga. Jag syftar då på vilket nummer och publiceringsdatum som den ovan översatta artikeln har.

  7. Detta i Bild Zeitung, kan knappt tro det. Den annars värsta PK hatblaska man kan tänka sig. Vad har hänt ….kanske fallade försäljning eller ett plötsligt innre tvång att skriva sanningen.

  8. Islam är inte problemet. Utomeuropeer i Europa är problemet.
    Och enklast och effektivast sätt att lösa problemet är att sluta betala utomeuropeerna för att befinna sig här. Exempelvis genom att avskaffa socialbidrag och bostadsbidrag och dylikt.

    • Det är skillnad på utomeuropeer och utomeuropeer. Jag har inget problem med exempelvis thailändare. De skaffar sig jobb och begår inte brott oftare än svenskar, till skillnad från vissa andra grupper.

      • Thailänder hatar islam för dom vill ha halva thailand och göra en islamisk stat

      • Thailändare är inte vi. Att de är mer konkurrenskraftiga är snarast ett problem i sig. Välstånd och bekvämlighet är inte livets mening.

Kommentera