18 thoughts on “Statsministern – det är en mörk sommar

  1. WW3 vil komme. Det blir en kamp der humanitet og menneskeverd på den ene siden vil kjempe imot og knuse islam og rydde den søpleideologien vekk og kaste pedofeten Muhammed på historiens søpledynge.

  2. Allt har en gräns. En gräns på Hur mycket vi SVENSKAR accepterar. Vi är annars ett Väldigt ”tyst” och tålmodigt folk Men gränsen närmar sig med stormsteg.

  3. Det är delvis Stefan Röfven som har ansvaret, plus en bunt andra politiker med höga löner, som håller på att förstöra vårt land.

  4. I den skallen har mörkret lägrat sig såväl sommar som vinter, säkerligen från barnsben. Enda tillfället mörkrets töcken skingras är när han glänser bland sina likar och kan tillskansa sig förmåner på vår bekostnad.
    I idioternas paradis är allting möjligt. Dessvärre bör tilläggas.

  5. Kan vi gissa oss till att den 14 i varje månad kan vara planerat framöver för större dåd i Europa?Och dom mindre dåden sker alla andra dager i månaden?

  6. Jo ! Väljar man en sinnesslö retaderat neandertalare som statsminister då är detta ett pragtexempel på vad man får…….Sörgligt att Svea-rike snart bara är nerlagt och att den vita etniska befolkningen slaktat.

  7. Det enda som nu mera kan förklara det nattsvarta mörker av inavlad idioti som råder inom 7-klövern är dess väljare .

  8. Sommaren är som vanligt ljus och skön. Älskar sommaren.

    Däremot är den politiska ledningen i Sverige, den s.k. arbetarregeringen, en ” mörk historia”. Kan inte säga att jag älskar den.

    Under knappt två år har man lyckats förneka demokratin i 11 månader genom DÖ. Tack igen KD för att ni ”sänkte” DÖ.

    Man har en regeringspartner, MP, som man helst vill slippa höra uttala sig överhuvudtaget. För vad de än säger och beslutar så blir det mesta galet.

    Även mycket av det regerande socialdemokratiska partiets politiska ställningstagandena är långt från vad ”folket på gatan” har förtroende för.

    Man tar inte ansvar eller heller någon långsiktig konsekvens av sina politiska beslut. Man ändrar sig hux-flux i många viktiga samhällsfrågor.

    Man tar inte tag i många samhällsproblem som bara eskalerar hela tiden. Man kommer ofta bara med ”nödlösningar ” när viktiga politiska frågor behöver lösas. Man pratar inte ens om många samhällsproblem.

    Då bl.a. frågor, som tidigare absolut inte kunde lösas med sunt förnuft, för att ett annat demokratiskt parti hade den åsikten.

    Den nuvarande svenska regeringen är inte lika ljus och skön, som den svenska sommaren.

  9. Alla som tillhör etablissemanget låter som papegojor varje gång det har hänt något allvarligt i landet eller världen.

  10. Stefan Löven är den dummaste människa i Sveriges historia som lyckats bli stasminister, en svetsare som jobbade några veckor som lärling och sedan smet undan till facklig verksamhet.
    NÅGON KOLLEGA/SVETSARE SOM VET NÅGOT ?
    Tragiskt för Sverige både med Löven och Reinfeldt & Borg…..Tiden börjar rinna ut för Sverige, snart EN MILLION SOM STÅR UTANFÖR ARBETSMRKNADEN PERMANENT!!
    11000 svältande fattigpensionärer bara i Stockholm som tvingas till Statsmissionen på grund av usla pensioner OCH IDIOTER SOM LÖVEN SNACKAR OM HUMANITÄR STORMAKT….!
    Grova våldtäkter och mord dagligen på grund av massinvandringen, det är för jävligt jag önskar att de ansvariga får betala en dag!

  11. Antingen så har lövet blivit roddare eller så vet han inte att den senaste mördaren var en irakier som skrek allha auqbar innan han sköt dom vita europeiska barnen ,,eller är det så att det är fastslaget (ihop kokat politisk) att tysk/iraniern har kopplingar till Breivik och då duger det att beklaga händelsen ,,när negermördaren på IKEA slaktade en kvinnlig läkare och hennes son ,,då var det knäpp tyst ,,till Löven vill jag bara säga att det du ser hända nu är bara en fjärt i en stormvind mot vad som komma skall

  12. Makthavare efter makthavare kommer med de tomma fraserna som t.ex. ”vi tänker på offren och deras anhöriga” och tycker att nu har de gjort det som krävs av dem.

Kommentera