Det gick inte så bra

Den 15:e juli skrev Petterssons det här inlägget om Trästockfestivalen i Skellefteå.

Minns ni den här meningen i inlägget?

”Tänk om, bara tänk om, vi nås av samma rubriker från Trästockfestivalen som från andra festivaler”

Jodå, två fall av sexuella övergrepp har hittills rapporterats in till polisen. Vilka som utsatt de unga tjejerna för detta har inte framgått och därför ska inga anklagelser utfärdas, men lek ändå med tanken att en av eller kanske bägge förövarna ingår i den grupp som arrangörerna hämtade med gratis buss från två asylboenden i kommunen? Tror ni att Ludwig sover gott om så är fallet?

Norran

13 thoughts on “Det gick inte så bra

  1. Varför skall jag och övriga skattebetalare stå för dessa halvapors rättegångskostnader inkl. tolkkostnader via skattsedeln?

  2. Står i hatmedia att 12 anmälda sexofredanden, citerar SVT, text tv: ” Tolv anmälningar om sexuella ofredanden, det är den mörka siffran efter helgens Trästockfestival i Skellefteå….Elva av dem ska ha skett inom festivalområdet.
    I många fall är det flera flyktingar som samarbetat, säger Mattias Brandt, stationsbefäl vid polisen i Umeå till SVT nyheter Västerbotten.”
    Har tagit mig friheten att byta ut ett ord i meningen ovan, ”personer” har jag bytt ut mot flyktingar = STEFAN LÖVENS SVINIMPORT DVS SKÄGGEBARNEN!!!
    Ta lagen i egna händer, konfrontera de som antastat edra döttrar, är ni MUSAR ELLER MÄN ??
    Men ta med en rejäl kniv vid konfrontationen det skulle jag gjort om det vore min dotter oh då skulle det blivit halalslakt direkt av dessa!!!!!!!

    • Sista meningen gäller om det är ens egen dotter, skulle inte tveka att ha ihjäl en ev. våldtäktsman utan se det som min skyldighet, fängelset fick man ta, dessa borde INTE ges en chans att komma undan med grova övergrepp!!!
      Att inte försvara sitt eget folk är ynkedom!! Dessa rovdjur ger sig på barn, – det ska räknas som grov våldtäkt om kvinnan/flickan är under 18 år och ge MINST TIO ÅRS FÄNGELSE!!! + UTVISNING!!!!

  3. Ansvariga skall ställas till svars. De 2 flickorna skall mötas – öga mot öga och förklaras för varför de blev ofredade, varför de ansvariga hjälper asylsökarna att utöva övergrepp på dem. De ansvariga skall också svara på varför de inbjuder asylsökarna med gratis transport mm men inte lokalbefolkningen. De ansvariga skall stå till svars!!

  4. Fy för den vidriga skiten, bara för att PK ska ha sitt. Och detta är bara toppen på isberget. Betänk detta. För hur många av våra unga tjejer utnyttjas och tvingas till sex genom hot, eller sliskighet.

    Jag ingrep faktiskt idag igen på en annan festival, jag var på. Där var det ett utlänningsäckel, som försökte dra iväg med två typ 12-åriga tjejer. Jag gick emellan, ”lägg av utnyttja småtjejer”. Han stack, men hade tydligen kallat på vakterna, och påstått att de var ihop. Uppraggade för kvällen, skulle jag vilja säga. Och hur som helst bara utnyttjade för en sak. Nå, de tog tag i mig, och förde mig mot utgången. Fast jag sa som det var: Att jag ville förhindra att de blev utnyttjade. Och frågade, om de tyckte det var rätt. ”Är de ihop så”, sa den korkade utländska vakten förståss. Men småtjejer ska INTE förstöras av vidriga utlänningskräk, för hela livet, anser. Han ansåg att det var fel att blanda sig i. Men det tycker inte jag och det sa jag också. ”Jag har inte gjort nåt fel, jag försöker förhindra att småtjejer blir utnyttjade och fördärvade. Sa ingenting om utlänningar till vakten naturligtvis. Men blev ändå utslängd, tyvärr. MEN DET VAR DET VÄRT, TILL 100%. Jag ångrar absolut inget jag gjort. Jag anser att jag gjorde helt rätt. Det är mer sånt vi måste göra. Och våga, även om konsekvenserna kan bli otrevliga. Tänk på det! Gör rätt! Grip in, när ni kan!

    Och jag kommer att göra om det IGEN OCH IGEN OCH IGEN, och ALDRIG någonsin ge mig.

    • Hans Videgren….Bra gjort, du förhindrade sexualbrott mot barn, det heter grov våldtäkt även om de lurar med flickor frivilligt om de är under 15!
      Denna ålder borde höjas till 18 år och det skulle automatiskt räknas som grov våldtäkt och ge minst 10 års fängelse!!!
      UTNYTTJANDE AV BARN SKA STRAFFAS HÅRT, VAD TUSAN ÄR DET SOM HÄNDER I SVERIGE, BARNVÅLDTÄKTER HAR DE SÅ KALLADE FEMINISTERNA VARIT EMOT TIDIGARE????????

  5. Etthundranittofyraårdagen efter att Turkarna slaktade tusentals Greker på Kios är avsevärt viktigare att hålla i minnet än ABB:s utöjamassaker. Erdogan skulle lätt göra det igen tyvärr.
    Förslag till Skellefteå, skicka iväg alla män (vita svenska alltså) från stan innan ni har en ny festival. Det är ju vi som ställer till det enligt stolleGudrun och hennes skrikfeministiska hatsvans.

  6. Magnus Söderberg !
    Dina föräldrar har misslyckats totalt i din uppfostran .
    Lever dom månne på socialbidrag ? du ? eller ? .

  7. Media är ju fullt upptagna med att visa filmen på busschauffören som visade den stackars stackars syriern Mustafa, Mouhammed var skåpet ska stå i det här landet.
    Sådana trivialiteter som våldtäkter, sexuella ofredanden, mord m m har man ju inte tid med och i händelse man skriver om det så är det alltid unga killar, svenskar eller andra märkliga benämningar som används.
    Mycket tid ägnas också just nu åt att förklara Munchen-muslimens agerande som givetvis beror på 5-årsdagen av ABB i Norge och absolut inte har något med islam att göra. Han var ju bara en mobbad liten pojke om man ska tro media och att han skrek ”allahu akbar” har ju heller inget med islam att göra. Eller hur?

Kommentera