Islam och dess självförsvarskrig

ISLAM. Muslimer påstår att krig endast får bedrivas som en sista utväg för att komma tillrätta med förtryck och aggression och för att försvara vissa fri- och rättigheter. Alltså självförsvar. Det är lögn liksom allt annat som islam och koranen påstår. Det började år 571 i staden Mecka i nuvarande Saudiarabien då den man som skulle bli profeten Muhammed föddes.

När Muhammed var 40 år visade sig ängel Gabriel för honom. Ängeln hade med sig budskap från Allah. Muhammed lärde sig budskapen utantill. Först berättade han för sin familj vad Allah hade sagt. Senare berättade han för andra människor. Muhammed hade blivit Allahs profet. Allt fler människor började tro på det som Muhammed berättade för dem.

Men Muhammed fick också fiender och år 622 fick han lov att fly från Mecka till staden Medina. Han skickade även en del av sina män till Etiopien där de kristna!!! gav dem skydd. Muhammeds fiender var förbannade och det blev strider som Muhammed och hans polare vann.

År 630 återvände Muhammed till Mecka. I Mecka fanns en helig byggnad som hette Kaba, byggd av granit, den stal Muhammed och gjorde till islams heligaste plats. De tidigare ägarna av stenen hade inget att säga till om, Muhammed bestämde att deras gudabilder skulle förstöras.

Det blev även bestämt att bokens folk, judar och kristna, som levt i området i många hundra år före islam skulle få fortsätta leva som dhimmis, det vill säga skyddade medborgare, så länge de följde islams lagar och betalade en extra skatt (jizya) till den muslimska staten. Denna status gällde inte avgudadyrkare som inte kunde tolereras i ett monoteistiskt samhälle så dem slog man ihjäl eller tvingade att konvertera. De som inte accepterade slog man ihjäl eller förslavade, givetvis i självförsvar för islam accepterar inte våld.

Två år efter det att Muhammed hade kommit tillbaka till Mecka blev han sjuk. Gubben dog 632. Medan Muhammed levde och eftersom han inte var skrivkunnig bestämde han att Allahs ord skulle skrivas ner av en skrivare. Allahs ord till Muhammed samlades i Koranen.

Muhammed var Allahs sista profet av de 25 som nämns i koranen och det ska inte komma någon efter honom.

Efter profeten Muhammeds död så valdes Abu Bakr till den förste kalifen och han tog i med krafttag mot de stammar som inte accepterade islam och erövrade hela arabiska halvön. Givetvis i självförsvar för islam accepterar inte våld.

2015-07-22_0758

Därefter riktades fokus mot de mäktiga imperierna i öst: sasaniderna i Persien och bysantinerna i Syrien, Palestina och Egypten, givetvis i självförsvar…

Den andra kalifen, Umar – utsedd av Abu Bakr – fortsatte i den förstes fotspår. Umar utökande islams styre över Syrien, Egypten, Irak och Persien i vad som, från en rent militär synvinkel, var häpnadsväckande segrar. Inom fyra år efter profetens död hade den muslimska staten utvidgat sitt inflytande över hela Syrien och kuvat bysantinerna vars härskare, den kristna Herakles, vägrat anta islam. Det var ännu ett självförsvarskrig. Ett år senare red han in i Jerusalem och gav ett heligt löfte, ”I Allahs namn Era kyrkor åtnjuter full säkerhet; de får inte ockuperas av muslimer eller förstöras”. Som vi vet ljög muslimerna men det var väl sjävförsvar.

2015-07-22_0814

Umar var kalif i tio år och han avslutade karriären med en seger över det persiska imperiet i nuvarande Iran. Den tredje kalifen blev Uthman, han var också duktig på självförsvar och intog Libyen och stora delar av Armenien. Uthman sammanställde också koranen till vad den är idag och förstörde alla andra versioner. Resultatet blev den text som idag är accepterad av de flesta muslimer.

Under 700-talet var det så dags för muslimerna att i självförsvar civilisera Spanien därefter fortsatte de norrut för att självförsvara sig mot Frankrike dit de första muslimerna kom år 714 och intog Narbonne, som blev deras bas i 40 år varifrån de gjorde räder.

De härjade i Languedoc 714-725, förstörde Nimes i 725 och förstörde mängder efter floden Rhone. År 721, belägrade en muslimsk armé på 100 000 soldater Toulouse. Efter sex månaders belägring fick de hjälp och den muslimska armén krossades.

Muslimerna drog i oordning tillbaka till Spanien. År 732 fick de rejält med spö i slaget vid Poitiers och hade inte det skett kanske vi alla varit muslimer idag. Det fortsatte dock att härja i mindre grupper i Frankrike i närmare 100 år, givetvis i självförsvar.

Muslimerna totalförstörde Toulon 1178 och 1197, de massakrerade eller deporterade folk, från Korsika, Sicilien, Sardinien, södra Italien, Spanien och attackerade på fransk mark

När de blivit utslängda från Västeuropa fortsatte de från sjösidan ända fram till 1830 och tog slavar och slavinnor ända fram till 1830 då Frankrike bestämde sig att försöka hugga huvudet av ormen och där har ni förklaringen till Frankrikes invasion av Nordafrika.

2015-07-22_0839

Muslimerna härjade alltså i Frankrike mellan 714 och 1830, över tusen år och själva kallar de det självförsvar eftersom de inte får använda våld enligt koranen. 

Det finns en stor okunskap kring islam, dess historia och dess krigföring i nutid och dåtid. Ibland sägs att det är pga. korstågen som muslimer är förbannade på väst eller att det beror på USA:s närvaro i området. Dessa skäl är felaktiga, det är propaganda, man lurar en hel värld.

Korstågen var en reaktion på araber och muslimers mördande av kristna och plundring av handelsvägar. Har nu någon tryckt i dig att korstågen skulle vara ett anfallskrig från Europa, så kan du avfärda detta som trams. Hela mellanöstern bestod av tre stora religioner före islam. Nämligen zoroastrismen från Persien. De flesta zoroastrier mördades av muslimer. Likadant med judar och kristna, miljoner mördade av araber. Till det kommer otaliga mindre religioner och tankesystem. Nästan alla är idag ”utrotade”, pga. muslimernas jihad.

Dessa tre religioner med många gemensamma nämnare var, innan den galne Muhammed dök upp, de största religionerna i området. Sen kom Muhammed på sin guppande kamel och sen dess har mer eller mindre hela mellanöstern varit ett teokratiskt skithål. Islam har belägrat och förtryckt men enligt arabisk doktrin för man inte krig, man befriar de otrogna i självförsvar genom att tvinga dem bli muslimer eller dö.

Sjöröveri är precis som slavhandel en viktig del i att finansiera islams spridning genom jihad. Plundring har ALLTID varit en del av islam och är väl inskriven i islamisk doktrin. Läs Koranen och andra islamiska texter, så får du själv se detta.

Många tror att den muslimska världen förklarade krig emot USA under 1980-talet. Vilket är helt fel. Man förklarade krig emot USA redan 1783. Anledningen till att man redan 1783 bedrev ett Jihad emot USA, var att USA vägrade betala de utpressningspengar, som det Ottomanska riket krävde, för att låta amerikanska fartyg vara ifred på Medelhavet. Man krävde pengar/lösen av alla nationer som hade fartyg i Medelhavet. Betalade man inte, plundrade man fartygen, och mördade dess besättning. Även svenska fartyg kapades och några tusen svenskar hamnade som slavar i Nordafrika.

Det beteende som vi idag ser i Somalia, Syrien, Irak och på andra ställen, är inget nytt påfund. Det har alltid varit en del av islam, och är en av många strategier för att expandera arabernas rike och ideologi – Islam.

-Pettersson hoppas politikerna kan historien och inte tror att försöken att ockupera och förslava Europa har upphört…

24 thoughts on “Islam och dess självförsvarskrig

  1. […] 1  Förnekelseideologi. Vi otrogna har tre val enligt IS: konvertera, förslavas eller mördas. IS-fanatiker kör över barn och skär halsen av präster i Frankrike. Vad behövs mer för att förstå vilken barbarisk dödskultur vi står inför? 2   Tysklands driver sedan fem år en helt misslyckad utrikespolitik som har bidragit till att förvandla Syrien till ett slakteri och gett väst flyktingströmmar av historiska proportioner. ”Den som håller fast vid denna fruktansvärda utrikespolitik, tittar inte bara bort, och är inte bara moraliskt skyldig utan sätter Europas invånarnas liv och säkerhet på spel”.  3   De europeiska inrikesministrar kan inte komma överens om ett effektivt utbyte av information i kampen mot terrorism. De farligaste terroristerna i vår tid är nästan fria att röra sig runt om i Europa, även om de är med på ett lands lista över terrorister. 4  Tysklands bidrag till kampen mot ISIS är löjligt. Tyska stridsplan används i Syrien, men får inte delta i stridsoperationer mot ISIS. Istället tar de spaningsbilder. Tyskland levererar vapen till kurdiska milisen som ska göra det smutsiga jobbet åt oss. Vi är en del av en koalition, vars uttalade syfte är att krossa ISIS, men vi bidrar inte med något till detta. är skrattretande”. 5  Rättsväsendet behandlar terroristerna som förvirrade och ouppfostrade buspojkar och inte som soldater i en mördararmé. Och när dom ställs inför rätta får dom skrattretande milda straff när dom berättar sina ”tragiska historier”. Det högsta straffvärdet för brottet utmäts dessutom aldrig. 6  Moskéer finansieras ofta av utländska regeringar och organisationer som har samma hatlära som de gudlösa psykopaterna hos ISIS. 7  Jihadister i Tyskland tillåts och är duktiga på att använda Twitter och andra kanaler för att sprida sitt budskap och rekrytera soldater och de tillåts göra det fritt. -Pettersson ser att det stämmer i stort sett in på Sverige också, vi lämnar till och med bidrag till terrorister i arabvärlden som Hamas och statsbidrag till muslimska samfund och friskolor i Sverige. Och när Frankrike begär hjälp så säger försvarsministern och utrikesblondinen att vi ställer upp med allt vi kan och bidrar med några timmars transport med transportplan för 40 miljoner. Wallström säger att vi inte kan bidra mer för att det en folkrättslig gråzon allt medan hundratusentals människor mördas i Syrien… …men, men, det har inget med islam att göra säger idioterna som inte har läst eller läst och inte förstått de senast 1400 årens historia om Islam och dess självförsvarskrig. […]

  2. Calle herslow har ett fel EU!!!! EU har blivit en perversion stryk det Calle så stämmer det mesta mvh Lill G.

  3. Var en snäll beskrivning av Mohammed.
    Rekommenderar att ni köper Calle Herslows bok genom http://www.skanepartiet.org. Kostar 200 kr och då hjälper ni även till med Sveriges enda närradio som är fri. Alla kan ringa mellan 08.00-10.30 och diskutera politik. Calle upplyser även i radion om mycket om islam.
    Går att lyssna på genom webradio som ni kan klicka på genom hemsidan.
    Mohammed fördrev, dödade och våldtog judar i Medina.
    Fanns 3 stammar. Den 1:a stammen flydde självmant. Den sista stammen dödade han judarna, våldtog kvinnorna.
    Står att han hade en arme med änglar som besegrade judarna.
    Mohammed gifte sig med Aisha när hon var 6 år och han 53 år. Fullbordade äktenskapet när hon var 9 år.
    Korrekt att Mohammed var den sista profeten och inga andra profeter skall komma efter honom och det är bara profeter som kan se änglar.
    Allt som sker i islamvärlden följer bara Mohammeds spår och allt står nerskrivet i Koranen och haditerna.
    På den tiden fanns många stammar och olika språk. Hans ord som skall vara nerskrivna långt efter hans död, har alltså gått från mun till mun.
    Otrogna skall dödas därmed basta. Står i verserna i Koranen.
    Spridning av denna bok och kult (vidskepelse, politiska ideologi) är skrämmande i en modern och upplyst värld.
    Skall förbjudas och avislamiseringen måste påbörjas nu och inte som med nazisterna efter 2:a världskriget.
    Idag, fredag är det tid för fredagsbön och ännu mer indoktrinering.
    Sponsrad av sossarna. Moskéer byggda med hjälp av Saudiarabien.
    En aav prinsarn i Saudiarabien är näst största aktieägare av Twitter.
    Robert Spencer, Pamela Geller har blivit tystade i Facebook bl.a.
    Yttrandefriheten är till salu och ändå stöder journalister islam. Sjukt.
    Köp boken och ring och diskutera med Calle idag.

Kommentera