19-årig vit man skjuten av polis för fortkörning

RASISM. En vit 19-åring blev skjuten till döds av polis efter att ha blivit stoppad för fortkörning i Fresno, Californien, USA. Dödsskjutningen har fångats på video och har skapat starka reaktioner i staden. Senare under kvällen kom demonstranter till platsen med bland annat sydstatsflagga och ”White lives matter”-skyltar.

Dylan Noble blev 19 år
Dylan Noble blev 19 år

Den obeväpnade 19-årige Dylan Noble blev den 24 juni stoppad för fortkörning utanför en bensinstation i Fresno, Kalifornien. Efter någon sorts dispyt med polisen så bestämde de sig för att öppna eld. Dylan blev skjuten med fyra kulor, varav två av dem fångats på video av en åskådare.

Polischefen Jerry Dyer hävdar att Noble gjort provokativa rörelser med hans händer då han lyft sin skjorta och sträckt sig efter midjebandet. Allting har dessutom fångats på polisens egna kameror och Dyer hävdar att Noble vägrat följa polisens direktiv.

-Pettersson hör inget om detta rasistdåd eller om de vitas demonstrationer i de svenska vänsterorganen SVT och SR, men de kanske inte vet att vita är i kraftig minoritet på jorden, trots detta är vita de som dödas oftast av USA:s poliskår…

Daily Mail

11 thoughts on “19-årig vit man skjuten av polis för fortkörning

  1. Amerikanska snutar får skärpa upp sig man kan inte se is i varenda buske den som mular den här killen ska in på kåken så han blir rejält rövknullad djävla idiot!!!

  2. Jag vet inte vad man kan få ut vad som hände här. Men en massa nervösa människor och vissa har vapen och andra kan ha. Ingen bra kombination.

  3. När jag ser denna videon där polisen helt sonikt avrättar en person på gatan helt utan anledning, så kan jag tycka att poliserna i Dallas nog fick vad dom förtjänade ändå, kanske det kan komma något gott ur det hela så att polisens arbetsmetoder ändras tvärt så att dessa avrättningar upphör …man kan ju ändå hoppas.

  4. Det framgår av videon att pojken ligger ner på marken utanför bilen när polisen öppnar eld, förfaller vara en ren avrättning.
    SVT är bara intresserade när de kan rapportera enligt den politiskt korrekta uppfattningen som följer en snedvriden världsbild där svarta alltid ska vara offerkoftor!

  5. Om jag varit polis hade jag också skjutit!! Han var beväpnad med ett dödligt vapen, BILEN och det visade han på videon. Polisen får många gången oförtjänt kritik. Tack och lov har de ”bodycams” som visar vad som verkligen händer.. Ljud och bild som inte åskådare kan få med sina mobiler på långa avstånd!!

Kommentera