12 thoughts on “Muhammedaner skär huvudet av fem fotbollsspelare

  1. NDet är på tiden att vi utrotar isis djävla hundar nej in med marktupper jag minns när Saddam Hussein härjade i Kuwait då sa den amerikanske presidenten George Bush sr att om vi vill gör vi asfalt av hela mellan östern på 30 minuter jag tror det är dags som trump säger bomba skiten ur dem dom är ju helt galna dårar med sin Koranen o vem vet vilka som kommer i o med invandrare snart har vi OCHSÅ ett terrordåd som i Paris men det fattar ju in Stefan o v o Mp dummare regering får man leta efter

  2. Pettersson, det var en nadia som skrev ”det handlar om människor som hjälpte kristna alliansen med information om daech! Oavsett så är det tragiskt men bloggaren är ett skämt! Fokus på araber och muslimer lite för hårt tycker jag
    Och generaliserar för ofta”, alltså att det inte handlar om fotbollsspelare? (hon kunde väl läsa den arabiska texten antar jag). Vilket är det enligt dig? Hemskt vilket förstås.

    • Vet du Barbro jag tänkte säga något oförskämt till dig men du är bara en dysfunktionell ryggradslösa svenne så du kommer få känna på vad islam gör med kristna.

  3. ”Arabdrägg är ett jävla skit, nu har vi dragit dem ända hit!”
    – Svenne och Lotta i Hökarängen

  4. Fotboll är inte Islams 5 pelare, självmords attentat är det däremot.

  5. Bra att visa upp islams rätta ansikte, något SVT och hatmedia vägrar….! Denna hatideologi kommer från SATAN SJÄLV!!
    Islam måste STOPPAS MED VÅLD, – den enda som kan göra det är Putin och Donald Trump!
    ATTACK, ATTACK, ATTACK…..Först skulle göra slut på Mecka, därefter de som protesterade och WW3 kommer att handla om att besegra SATAN =ISLAM!!!

  6. Vad är inte oislamskt enligt muslimerna. Vi vet att tafsande och våldtäktande är ok. Så länge det gäller västerländska tjejer och kvinnor.

  7. Var det nickspecialister som strök med?

    Kan i så fall vara något rivaliserande muslimskt lag som ligger bakom.

Kommentera