Ras i opinionen för Fridolin

INRIKES. Förtroendet för MP:s språkrör Gustav Fridolin dyker och är nere på nästan lika låga nivåer som de siffror Åsa Romson hade innan hon lämnade regeringen. Det visar en webbundersökning av Inizio för Aftonbladet.

Sedan förra undersökningen har förtroendet för Fridolin sjunkit med 10 procentenheter till 15 procent. Kollegan Isabella Lövin (MP), som är ny i mätningen, har 19 procents stöd.

Enligt Aftonbladet/Inizios mätning har Jimmie Åkesson (SD), Stefan Löfven (S) och Anna Kinberg Batra (M) lika högt förtroende på 30 procent. Undersökningen gjordes före regeringens besked om försäljningen av Vattenfalls brunkolsanläggningar.

-Pettersson tycker det är otroligt att Löfven och Kinberg Batra har lika högt förtroende som Åkesson. De snackar bara illa om Sverigedemokraternas politik för att sedan kopiera den, tyvärr för sent och för lite…

Frågan hur herr Fridolin kan få så mycket som 15 procent?

Nedan några gamla bilder, från 2004 men de visar dåvarande riksdagsmannen Gustav Fridolin med uppknäppta byxor på Hultsfredsfestivalen – dit han åkte för riksdagens pengar.

Gustav Fridolin sade själv att det är en definitionsfråga om han verkligen var full. Fridolin åkte till Hultsfredsfestivalen för att driva kampanj mot EMU. På kvällen blev det party. Bilder på en till synes redlös Fridolin med byxorna uppknäppta och palestinasjalen har funnits på nätet i många år.

Gustav Fridolin medger att han festade med kompisar en kväll. – Men om jag var full, det är nog en definitionsfråga, säger han. – Kan man inte gräva upp nåt roligare om mig än att jag åkt på en festival och sett ut som människor gör på en festival?

Är det rätt att partaja på en tjänsteresa betald av riksdagen? – Jag höll flera debatter och arbetade hårt för Grön ungdom.

-Pettersson skiter i att Fridolin var full, det var länge sedan. Problemet uppstår när han förnekar att han var det och att han uppenbart är redlös när han är på turné för skattebetalarnas pengar. Han har också erkänt att han använt narkotika så man undrar hur omdömet är?

Förresten har jag också varit redlös, men har lärt mig av erfarenheten, undrar 0m Fridolin lärt sig något?

14 thoughts on “Ras i opinionen för Fridolin

  1. Galten!? Det ser ut som svetsloppan har drabbats av SIKA-VIRUSET!!Men nu till något TREVLIGT.!! Söndag kl.21.00 håller vi alla våra tummar för ISLANDS VIKINGAR !!! VILKA HÄRLIGA KILLAR!!!!!HA DET GOTT !!

  2. Miljöpartiet är snart ett minne blott! 2018 åker de väck och kommer inte tillbaka i modern tid.ensamkommande skäggbarn.sextrakasserar.svenska tjejer på festivaler.jag har 2 döttrar som inye går på festivaler.men skulle de det kan jag lova att jag 48 årig pappa hade stått i publikhavet nära mina döttrar.hur kan polisen släppa lös dessa vildar samma dag de har tagit dem!? De kunde väl åtminstone hållit dem i förvar tills festivalen är slut.55 förorter styr invandrare allt så polisen vågar inte ens åka dit.de håller på med droger och rånar människor.endast sd vill göra något åt detta.övriga 7 partier försöker tiga ihjäl problemen!?detta är resultatet av 30 års massinvandring.resultatet blev inte det utlovade som de styrande utlovade.massinvandring var en riktigt god investering hävdade de.Malmö har haft en överdosering av invandrare i 40 år.resultatet= katastrofal ekonomi.de går 4 miljarder back varje år! Skolresultaten är katastrofala.det finns klasser där det inte finns en enda svensk unge av 25 barn!mord,rån,bilbränder,våldtäkter,misshandel har de i Malmö fått som grädde på moset.Malmö var en fin stad på 50-60 talet.lugn och harmonisk.allt detta vill 7 partier tiga ihjäl.polisen bjuder invandrarpacket på kaffe och korv!? Herregud! Tänk om detta skulle hämt i Ryssland,israel eller usa.då hade det inte bjudits på fika. Insatsstyrkor med tårgas och hagelbössor.är glad att jag bor i en mindre ort i Småland.tyvärr kommer våldet hit också förr eller senare. God matt Sverige

    • Mycket bra inlägg, ja vi får tacka SOCIALDEMOKRATERNA och facket och potatisnäsan/svitsaren OCH 87:AN SOM RÖSTAR PÅ DESSA!!!

  3. Han ställer nog fan till mer problem när han är Nykter än
    när han är full, detsamma kan man säga om Stefan Löfven?

  4. om Fiddelli fått 15% så är det nog 15% av MP´s väljare. Då blir det snarare 1,5% – max! Annat kan inte stämma.

  5. Litet ny information för mig, att Maria Ferm missbrukat Kokain i två år eller mer och Åsa Romson missbrukat cannabis, mest utomlands enligt egen utsago, Gustav Fridolin har ”provat” cannabis….Har själv provat cannabis, någon enstaka gång för länge sedan, det är allvarligt om man som Maria Ferm missbrukat under flera år och att Åsa Romson missbrukat cannabis mest utomlands förklarar en hel del av damens psykopatologi. Problemet är när de handlar cannabis i exempelvis Stockholm, de kan utsättas för utpressning av kriminella!
    Miljöpartiet eller KNARKARPARTIET representerar c:a 4% av väljarna, de har alldeles för stor makt över Sveriges politik och framförallt över den ansvarslösa massinvandringen! De har alltid haft NOLL förtroende hos mig!

  6. Att Löfven och Kinberg Batra har lika högt förtroende som Åkesson visar bara hur effektiv mediapropagandan i Sverige är, och hur lättmanipulerade svenskar är.

  7. En bekant till mig deltog i undersökningen , han satte Jimmie Åkesson på mycket STORT förtroende och Gustav Fridolin mycket LITET förtroende.
    Dessutom röstade han på SD, en klok människa som jag umgås med.

Kommentera