Robin Hoods skog förstörs av zigenare

ZIGENARE. Storbritannien är chockade, inte av valet och EU, utan att zigenare har slagit läger i Robin Hoods Sherwood skogen, där de hugger ned träd, dödar rådjur och hotar vandrare med knivar.

”De är en stor grupp av östeuropéer, kanske fler än 20, som bor i skogen och orsakar skador. De eldar, skräpar ned och hotar.

-Pettersson undrar om inte sheriffen i Nottingham kan ta tag i problemet.

sherwoodskogen

25 thoughts on “Robin Hoods skog förstörs av zigenare

  1. Det fanns en orsak till att det var allas rättighet/skyldighet att slå ihjäl en zigenare om du mötte en för inte alltför länge sedan. Lite väl drastiskt och inte någonting som jag stödjer men det fanns en orsak…………

  2. Det var ungar som byggt en koja för flera år sedan. Står i artikeln. Läs dina egna länkar innan du postar dem.

  3. Det finns kanske en anledning till att zigenarna är hatade och förföljda i hela europa.

  4. Sveriges första protestantiske ärkebiskop Laurentius Petri förbjöd 1560 präster att befatta sig med romer.[8] 1637 beslutade den svenska staten att landsförvisa alla romer under hot om dödsstraff.

    I Sverige rådde invandringsförbud mot romer mellan 1914 och 1954.[11] Inom den rasbiologiskt präglade fattigvårdsutredningen 1923 föreslogs en rad åtgärder som skulle förmå svenska romer att lämna landet. Bland annat inskränktes romers rätt till näringsverksamhet, lägerslagning och mantalsskrivning. Utredningen fastslog att ”tattare” var en ”blandras mellan zigenare och svenskar” som innebar en ”försämring av vår folkras”. Utredningen förordade påtvingad assimilering i det svenska samhället, eftersom man ansåg att tvångssteriliseringar och tvångsomhändertagande av barn inte kunde genomföras i större skala.[12]

  5. Vad sägs om en stor spark i röven ut ur Storbritannien för gott!?överallt där zigenarepack drar fram så stjäler de oftast av gamla och grisar ned.hotar människor med bla kniv.jag blir bedrövad när jag ibland ser detta pack med sina enorma kjolar i min hemstad.vem ska de lura tänker jag.om de rånar min far och mor kommer de även ta deras liv!? Endast sd vill ta i med hårdhandskarna mot detta pack.det räcker tyvärr inte.

  6. Det finns gott om huliganer i SB. Lova dem en back öl och två gratisbiljetter till valfri fotbollsmatch och låt dem rensa upp. Jag är övertygad om att problemet kommer att försvinna över en natt.

  7. Vid Malmös norra infart (E2?) finns en Macdonalds intill Circle K mackn. På McDs parkering har ett stort antal zigenare med idel utländska plåtar parkerat sig. jag fick det till 25-30 bilar sist. De tar upp cirka 30-40% av parkeringen och det är alltid en jättesamling med zigenare intill bilarna. I parken intill sover de eller bygger på ett sopberg. Man kanske ska definiera om dem och kalla dem för tjuvaktiga vildar för de är inte här för att jobba, de kallar sig ”fattiga” men de har råd med dyra kläder, telefoner och att köra hit från fjärran länder. Då är man knappast fattig.

    De äldre har bidragit hela livet och nu rånas de av vildarna på sina sista besparingar. Kan inte det inavlade patrask Löfvén ta emot vildarna med tanke på att det är han som bjudit in dem?

  8. Det måste kännas skönt nu när ni har lämnat dårhuset EU tag dem i nacken och röven och skicka tillbaka dem till fastlandet.

    • Skicka dem till Calais, där skulle de passa in som handen i handsken bland fransmännen.

  9. Ett stort GRATTIS till Britain First…..-fler kommer att följa om inte den s.k. ”fria rörligheten” begränsas med normala krav på pass och ID kontroller vid våra gränser!
    Ärliga, hederliga människor kan visa ett pass eller ID handling!

    • Tycker Fred Taikon ska hålla käften och flytta till något annat land han kan parasitera om det inte passar. Det är ingen rättighet att få skadestånd bara för att man är tjuvaktiv zigenare och/eller krimninell.

    • En tjänsteman som tar sitt TJÄNSTEMANNA ANSVAR, alltså JK, det var på tiden !!!
      Hoppas att beslutet visar att ingen har rätt att avkräva staten pengar för att de finns i något register, det gör ju alla ”svenskar” som har ett person nummer ……..

Kommentera