13-årig flicka låg och sov – knivhöggs till döds av arab

ISRAEL. En 13-årig flicka har knivhuggits till döds medan hon låg och sov i sitt sovrum. Flickan är israel och händelsen inträffade i hennes hem på en bosättning nära Hebron på Västbanken.

Gärningsmannen uppges vara 19-årig Mohammed Tarayreh, från den närliggande byn Bani Naim. Han sköts ihjäl av säkerhetspersonal. ”Hela landet känner familjens smärta och vi riktar oss till mördarna och säger: Ni kommer inte att krossa oss”, säger Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i ett uttalande, enligt BBC.

israel mord 13-åring 2 Israel mord 13-åring

”I Sverige har regeringen antagit en femårig biståndsstrategi med kraftigt ökat stöd till palestinskt statsbyggande. Det bilaterala biståndet till Palestina ökar med 500 miljoner kronor till 1,5 miljarder kronor den kommande femårsperioden, utöver Sveriges omfattande humanitära bidrag.”

”Enligt den palestinska lagstiftningen ”Law of the Prisoner”, blir personer, som är dömda för terrorbrott uppsatta på en lönelista”

”De terrorister som gjort svåra brott och därmed fått långa fängelsestraff kan få ända upp till 24 700 kronor i månaden. Dessutom utgår bonusar till hustrur och barn. Denna terroristlön skall jämföra med att den palestinska snittlönen ligger runt 3 700 kr.”

Denna terrorist kommer att belönas av dina och mina skattepengar. Tycker du det är bra Margot?

Araberna fick 99,9 % men unnar inte judarna 0,1 %

”Var du än ser en israel, skär halsen av honom”

Ung arabisk kvinna – Israel är mitt hem

14 thoughts on “13-årig flicka låg och sov – knivhöggs till döds av arab

  1. margot wallström + löfvén + 7-packet + 87-ans klasar av beundrare: ni förtjänar varandra, ni är mördare allihopa, ni får inte leva bland folk ! Hur många ni än är, kommer ni aldrig undan det straff jag önskar er: en smärtsam död efter en svår och långdragen misshandel som liknar tortyr.
    IS-vapendragare, palestinas medhjälpare – en ny Nürnbergrättegång väntar.
    Hallel Yafa Ariels hämnd når er snart !!

  2. Myndigheterna borde avrätta hela Muhammeds familj, mor, far, ev. syskon och inte skona någon….ARABER/MUSLIMER LEDS AV SATAN OCH ÄR ONDA ROVDJUR!!
    De måste lära sig den hårda vägen! De ska förvägras muslimsk begravning och brännas med grisblod och bacon!

      • Mordet på flickan är politiskt motiverat, de har koranen/sharia som rättesnöre, de är mänsklighetens värsta ogräs!

      • Så du blir mer upprörd över brott mot ett främmande folk? Än brott mot vårt folk? Bra att veta! Eftersom du bryr dig mer om Israeler än om oss svenskar, du kanske borde flytta till Israel?

        Sen, till saken hör att en överväldigande majoritet av de här morden utförs mot bosättare. Alltså sådana familjer som koloniserar palestiniernas land med Israels överlägsna militär i ryggen. Alltså, all heder åt dem. Jag respekterar deras mod och framåtanda och naiotnalism. Men de är ju de fakto involverade i att tränga undan ett annat folk, tränga ut dem från deras land och deras land. Då kommer de slå tillbaka.

  3. 2 ord – Margot Wallström !!
    Hur stolt är hon nu? Hon fattar ändå inte och nu när hon är med i FN´s säkerhetsråd så är allt annat egalt.

  4. Förstår om israeler inför skyddsjakt på alla som heter muuuhammed eller liknande.

    • Skillnaden är att judarna har flyttat dit och tagit det landet med våld. Och fortsätter att göra så.
      Medan här i sverige blir svenskar utsatta för samma sak därför att araber har flyttat hit. Det finns till och med ett fall där Israel såg till att göra sig av med MENA folk som tagit sig in i Israel genom att skicka dem till sverige.

Kommentera